Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני שיפוץ קאליפר - באתרים בעולם קיט אטמים כזה ניתן להשיג בכ-20ש"ח - תלוי במותג כמובן.

מכיוון שבחשבונית יהיה מצויין שזה עבור בלמים - אני מאמין שזה יעצר במכס.

למישהו יש ניסיון עם ייבוא כזה ?

האם ניתן להשיג קיטים כאלה בארץ (לא סיני) במחיר שפוי ? אם כן, היכן?

פורסם

אתה יכול גם לשלוח לשיפוץ שיעלה משהו כמו 150-200 שקל אצל בעל מקצוע שבטוח יש לו את כל מה שאתה צריך.

בעיקרון גם אם כתוב שזה לבלמים לא אמור להעצר.

פורסם

תזמין 2 יחידות ותעשה ב2 הקליפרים באותו ציר.

זה נכנס במעטפה אף אחד לא יעצור את זה.

תזמין גם משחה למערכת הידראולית, מאוד עוזר בתהליך ההרכבה.

https://www.ate-info.de/en/details/produkte/ate-bremszylinder-paste-180-ml

תדאג למקום עבודה מתאים ונקי עם מלחציים וכל מה שצריך.

לנקז אויר מהמערכת לאחר מכן.

דבר נוסף - אם כבר פתחת את המערכת תחליף גם נוזל בלמים וצינורות בלימה גמישים, ובשביל זה צריך מפתחות פתוחים שתופסים מ5 צדדים.

18bf32f3039e40f595c3ee12393d65b2_490.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה, אנסה להזמין.

אני מעדיף לשפץ בעצמי (כבר יצא לי לשפץ בעבר)- כך אני יודע בדיוק מה הוחלף ואיזה חלפים הותקנו...

כמובן שלא מדובר בקליפר בודד.

מדובר ברכב שנת 92 , צינורות כבר הוזמנו (מקוריים) - כמובן שגם נוזל הבלמים יוחלף.

• תוכן חדש...