Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלאה שלא נתפס על חם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה אנשים ואני מקווה שאף אחד מכם לא יצטרך לעבור את החוויה הזאת לעולם

:-)

גם לי עשו את אותו הדבר ל VR !!

אבל לא היגזמת עם ה 6000 שקל ? או שגם עשו לך נזק לצבע ?

כי אז שגנבו לי לכל צד סט של שלושת החלקים + תפסנים עולים 145 ליפני מעם

ולדגם של ה 97-98 זה 185 ליפני מעם לכל צד כי יש לזה צורה אחרת וסמל יפה של VR6

ואם אתה רוצה שלא יגנבו לך את זה יותר אז תיקנה את הפסים של ה CL שהם חלרים ושטוחים , וזה עוהל איזה 100 שקל אבל לא יגנבו לך את זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבל לא היגזמת עם ה 6000 שקל ? או שגם עשו לך נזק לצבע ?

כי אז שגנבו לי לכל צד סט של שלושת החלקים + תפסנים עולים 145 ליפני מעם

ולדגם של ה 97-98 זה 185 ליפני מעם לכל צד כי יש לזה צורה אחרת וסמל יפה של VR6

ואם אתה רוצה שלא יגנבו לך את זה יותר אז תיקנה את הפסים של ה CL שהם חלרים ושטוחים , וזה עוהל איזה 100 שקל אבל לא יגנבו לך את זה

מחירון (לפי פליקס):

2 X דלתות קידמיות = 1600 ש"ח

2 X דלתות אחוריות = 1200 ש"ח

2 X משולשים כנפיים אחוריות = 240 ש"ח

2 X משולשים כנפיים קידמיות = 310 ש"ח

20 תפסנים = 100 ש"ח

צביעת כל הפסים + משולשים = 1200 ש"ח

4650 ש"ח נזק (טעות... לא 6.000)

פורסם

לא חסרים זבלים בארץ,אני החנתי את האימפרזה של אבא שלי בקניון מלחה וכשחזרתי ראיתי שעקרו לי את הספויילר-אני חושב שהמשטרה צריכה להשים לב לרכבים שמסתובבים עם ספויילרים לא קשורים לאוטו שלהם(לדוגמא-ספויילר של קולט על פיאט אונו) ולתחקר אותם מאיפה הם השיגו אותו,לבקש קבלות-ואז לידפוק להם דוח נחמד של איזה 1000 שח-אני צודק?

פורסם

לא אתה לא צודק.

אם הבן אדם קנה את זה ביושר מדוע הוא צריך לתת דין וחשבון למישהו ?

באמת נראה לך שמישהו יחזיק קבלות על קניה, אולי הוא בכלל קנה את זה ממישהו שמכר ספויילר מבניה עצמית. (סתם דוגמא)

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

נתחיל בזה, שוטרים לא מבינים מהחיים שלהם, הם לא יודעים לעשות את ההבחנה בין ספויילר מבניה עצמית לבין ספויילר (או כנף) מקוריים.

אני מעולם לא נדרשתי לתת דין וחשבון על משהו שקניתי, ואני לא אהיה מוכן לתת ולהתחיל להחזיק קבלה בשביל כל דבר שאני קונה.

מסכים איתך שהגניבות הנפוצות ביותר הם של ספויילרים\כנפיים אבל להתחיל לבדוק כל רכב עם ספויילר\כנף זה לא הפיתרון, הפיתרון הוא לטפל בפשיעה המשותללת בארצנו, צריך לעקור את הבעיה מן השורש ולא לטפל ב"ענפים" שלה, אחרת לעולם היא לא תפסיק.

אני לא תמים, אני מציאותי.

שום שוטר לא יתחיל לעצור מכוניות ע"מ לבדוק להם את הספויילר\כנף, הם לא מסוגלים לטפל בדברים שמוטלים עליהם עכשיו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אוקיי הבנתי אותך,יש לך אולי רעיון מה אפשר לעשות נגד הגניבות הרבות של הספויילרים\כנפיים?

פורסם

תנחומיי.

הכל בגלל החומוס (בטח גם מילאת את האוטו בגזים לאחר מכן :wink: ).

אני מקווה שצילמת את הנזק לפני התיקון כהוכחה למי שירצה לקנות את האוטו בבוא העת.

MCS 2008

פורסם
אני עדיין לא התרגלתי, עניין של מנטליות...

אבל כמו שאומרים כל כלב יומו יגיע ואני בטוח שהגורל יכה באכזריות את החולערות שהתעללו לי במכונית באיזו שהיא דרך בעתיד. אני יצאתי בנזק מופחת אחרי מסע לצפון הארץ לפירוקיות של בני הדודים של המתעללים שקרעו לי את הפסים. מחר הכל מוכן אחרי צביעה.

כמו כן, מהניסיון שלי לא נראה לי שתלונה במשטרה תעזור פה, גנבי פסי הגנה לדלתות זה הדבר האחרון שהם יתאמצו לחפש...

אם שימנת את המערכת שמביאה לתוצאה הזו מדוע תלין?

אם לא הבינותי דבר מה נכון נא האר את עיני.

בנעלייך הייתי שוקל להחליק את כל הפסים.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני לא מסכים עם כל מי שאמר לא להגיש תלונה ואני יסביר למה!

אם אתה או עוד מי שעשו לו אותו דבר, לא תגשו תלונה במשטרה אז ברור שהמשטרה לא תוכל לטפל בזה. אבל..... אם אתה ועוד כמה מגישים תלונה על אותו מקרה השוטרים יעבירו את התיק למחלקת חקירות ואם הם רוצים כותרת בעיתון הם יעשו הכל כדי לתפוס תמנייאקים שעשו לך את זה. ככה זה שוטרים!

רוצים כותרות ותפיסות! אז תגיש תלונה ותקווה שזה קרה לעוד מישהו ושהוא גם הגיש תלונה וככה הם יקחו את הנושא ברצינות.

אם הם לא יודעים אז הם לא יכולים לעשות כלום ואז אתה כמו כולם אומרים תראה המשטרה לא עושה כלום! (אני לפעמים מסכים איתך אך) אם לא מגישים תלונה איך תתלונן שהם לא עושים משהו?!?!?! זה מנטליות רק להאשים במקום לעשות את מה שצריך (צריך להגיש תלונה? אז הולכים לתחנת משטרה הקרוב לביתך ומגישים תלונה!) לא לוותר למנייקים! (אם תראה אותם שוב מה תעשה??? אני ממליץ לך להתקשר מיד למשטרה 100 ולהגיד שאותם אנשים שגנבו לך ככה וככה והתיק מספר XXXX כרגע נמצאים לידך ותבקש שיבוא ניידת אם השוטרים רוצים את הכותרות הם יבוא!

אם זה לא יעזור לך לרפי גינת וכלבוטק והוא יטפל בזה חחח :) אני מת על הסיפורים שלו והוא חכם עושה מעשים ששוטרים לא עושים!

פורסם

אם לא מגישים תלונה איך תתלונן שהם לא עושים משהו?!?!?!

לצערי יש לי נסיון קודם עם תלישת גריל מהמכונית

אז ככה זה עובד (במרחב ירקון בת"א) אתה מגיע לחוקר/ת ורוצה להגיש תלונה על גניבת אביזרים מהרכב

"פרצו לתוך הרכב?"

לא, גנבו לי גריל מהרכב

" יש לך חשוד או עדים?"

לא...

"טוב, אם אין לך חשוד או עדים אנחנו לא יכולים לקחת ממך תלונה כל עוד לא פרצו לתוך הרכב וגנבו רכוש"

לא היה לי כוח להאבק מול האטימות של החוקרת וגם הייתי מבואס מכל הסיפור, קמתי ויצאתי....

פורסם
תנחומיי.

הכל בגלל החומוס (בטח גם מילאת את האוטו בגזים לאחר מכן :wink: ).

אני מקווה שצילמת את הנזק לפני התיקון כהוכחה למי שירצה לקנות את האוטו בבוא העת.

:mm_smile:

לא צילמתי אבל אחלה רעיון, אני אצלם מחר! תודה!

• תוכן חדש...