Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לחפש רכב בתצורה מאוד מסויימת.

בכל האתרים שחיפשתי ראיתי חיפושים מאוד מוגבלים, על פי ״קטגוריה״, על פי מחיר ועוד מספר הגדרות ברורות ודי בסיסיות בסה״כ.

במטרה לפתור את הבעיה לעצמי, פיתחתי אתר (מאוד מאוד ראשוני) שמאפשר חיפוש מורכב יותר, על פי פרמטרים כמו סוג מנוע, צריכת דלק, האם יש או אין גג פנורמי, גודל תא מטען, ועוד.

בגדול, כמעט כל פרמטר של הרכב שאפשר לחשוב עליו.

אני משאיר את האתר פעיל לכמה שעות כדי לנסות ולאסוף פידבק ראשוני, אשמח לקבל תשובות על השאלות הבאות:

1. יש כזה כבר?

2. איזה פרמטרים הייתם רוצים לראות בסינון?

3. זה עוזר לכם?

כרגע האתר רק מאפשר חיפוש ולא צפיה ברכב או השוואה, בעתיד כמובן זה גם יפותח.

כתובת לאתר - https://short-url.run/t/ghoxR

• מעניין 1
פורסם (נערך)

זה רעיון שחשבתי עליו לפני כשנה-תיים אבל אז ... life ...

האתר מן הסתם מאוד בסיסי וללא עיצוב אבל אני מניח שזה בסדר בתור POC.

בכל מקרה, בגלל שהתצורות הייחודיות שנמכרות בארץ, קהל היעד דובר עברית והייתי נפטר מאנגלית כפרמטר חיפוש ומכוון הכל לקהל הישראלי.

כמה דברים שאני הייתי עושה:

דבר אשון - זונח את React ועובר לAngular עם ספריית UI מבוססת כמו Material.

מה עוד:

דף פרטי רכב

בנוסף, הייתי מציע ליצור דף פרטי רכב ייעודי עבור כל רכב ושנתון (אם היה FACE LIFT או החלפת דגם). בו יש תמונות של הרכב, גם מבפנים וגם מבחוץ.

אם ממש בא לך, יש את המילה הזאת שברחה לי מהראש, שלוקחים מספר תמונות של משהו, כל תמונה היא אותו דבר בזווית קצת אחרת, ומדביקים אותם אחת ליד השנייה לתמונה אחת.

ואז זה מאפשר לך לעשות "גלילה" של הרכב מכל הצדדים שלו באופן דינאמי מבלי למשוך תמונה בכל פעם שהמשתמש גרר את העכבר. בעע לא זוכר את השם.

ברושורים

לצרף ברושורים שספציפיים לשנתון (השתמש ב timemachine מאתר היבואן כדי להשיג רטרואקטיבית).

קבצי PDF שהיבואן שם באתר שלו עבור כל דגם, שנותן לך את המידע בצורה גרפית. כאקסטרא.

קהילה

להוסיף תגובות כדי שאנשים יוכלו לחוות דעתם. שיוכלו לתת ציונים ספציפיים בדברים שאין בהם בדר"כ התייחסות באתרים אחרים.

כמו רעש בנסיעה, נוחות המושב, נוחות המתלים, זה בנוסף לאמינות צריכת דלק וכו'.

ואיזשהו ציון כללי שנותנים המשתמשים לרכב במשוקלל.

פרטים פרטים פרטים

הקלף העיקרי שלך זה פרטים. ככל שזה יותר חולני, יותר תתבלט מאתרים אחרים שקיימים.

קח מידע מאתר משרד התחבורה.

קח מידע מברושורים.

קח מידע מחברות ביטוח.

קח מידע מלוח יד 2, מפורומים מJD POWER וכו' ...

תנתח רכב-רכב, שייקח שבוע אפילו עבור רכב 1, תכניס כמה שיותר מידע במסד הנתונים עבור הרכב.

רזולוציות הפרטים

לא מספיק לרשום גיר אוטומטי - תרשום איזה סוג של אוטומט. 

רובוטי ? איזה רובוטי ? דו מצמדי. סבבה, יבש / רטוב ? מה שגרת הטיפולים ? אמין ? לא אמין ?

כניסה ללא מפתח. סבבה. איזה סוג ? בהתרחקות מהרכב הרכב ננעל לבד (רנו) או שצריך ללחוץ על כפתור (טויוטה) ?

בהמשך תוכל להתממשק עם אתרי YAD2 וכו' כדי לנתח סטטיסטית ביקוש והיצע של דגם מסויים ולהוסיף מחירון, או דירוג לפי "חוכמת ההמונים" וכו' ...

זה על קצה המזלג , יש המון דברים שאפשר לעשות.

אם החלטת ללכת בגדול ולא בקטן, תעשה לעצמך טובה תשחרר open source ב github בטוח שלא מעט יעזרו.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • מעניין 1
פורסם

סוג מערכת מולטימדיה וסוגי ממשק איתה (AA, CP), מקורית/מקומית, שירותים נוספים (חילוץ/חירום), סוג וגודל מסך, קישוריות סלולרית וgps.

בנוסף פתחי אוורור מזגן (קדימה, אחורה, מספר, שליטה מפוצלת, סגירה מלאה).

פרטים לגבי צמיג רזרבי/קטן/ערכת ניפוח/ראנפלאט.

סוג הFOB/מפתח ואילו שימושים יש לו.

בינתיים [emoji16]

• תוכן חדש...