Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז שבוע שעבר אבא שלי עשה טוטאלוס עם הרכב (הכל בסדר ברוך השם)

נכנסו בו מאחור כשעצר להולך רגל

הרכב שהיה הוא סובארו אימפרזה 1.5 2007 rxi

יד 00 - רכב מעולה לכל הדעות

עכשיו צריך לחפש רכב "חדש" ואין להם מושג איזה ואיפה (יותר מדי נוכלים בתחום) לכן נקראתי לדגל

התקציב הוא סביב ה30-35k

הנסועה היא 15k בשנה

הדרישות:

כמובן שיהיה אמין וגם חסכוני וכמה שיותר מאובזר עדיפות לחדיש כמה שאפשר, אוטומט כמובן

חשבתי לפזול לכיוון הוואגיות 1.2-1.4TSI

השאלה לגבי האמינות? גיר dsg

אשמח לשמוע דעות ואפילו הצעות לכיוונים אחרים

תודה.

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

הגיר נקודת החולשה, מצד אחד הוא מהיר ותורם לביצועים אך מצמדים או מח גיר צריכים לקחת בחשבון.

לא ברור אם הם מחפשים סופר מיני או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למי שרגיל לאמינות המופלגת של אימפרזה יהיה קשה עם תקלות ועלויות טיפולים/תיקונים של vag. 

ממליץ לחפש רכב משפחתי אמין ולא הכי מבוקש: 

אימפרזה החדשה. 

מיצובישי לאנסר. 

קיה פורטה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ובכל זאת אם נרצה ללכת לכיוון הוואגיות תהיה איזה שהיא עדיפות לדגם מסויים? הבנתי שה1.2tsi מאוד מוצלח מבחינת מנוע

בין האופציות שנשקלות סיאט לאון - סקודה ראפיד,אוקטביה - פולקסווגן גולף,ג'טה

אני מבין שיש עניין הגיר הבעייתי אך להבנתי זה בשנות ייצור ספציפיים ולא בכל הדגמים, להוציא את עניין הdsg, יש לרכב מסויים יתרון מבחינת איבזור ואמינות?

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

ההמלצה ההיא לחפש רכב אחרי 2013-2014 עם מנוע עם רצועת תזמון רגילה במקום שרשרת.
למנועים עם השרשרת (EA111) הייתה בעיה עם מותחן הטיימינג ועוד כמה מחלות המנועים החדשים 2013\14 (EA211) טובים הרבה יותר.

אוקטביה\גטה - משפחתית גדולה

גולף\לאון משפחתית קומפקטית

ראפיד - תת משפחתיתי מרווחת וזולה

בתקציב שלכם אני מניח שלא תמצאו אוקטביה\גולף\לאון\גטה עם סדרת המנועים החדשים לכן הייתי ממליץ או למתוח תקציב או לחפש ראפיד או לפזול לאלטרנטיבות דומות פחות בעייתיות כמו סיטרואן C4 למשל.

פורסם
לפני 9 שעות, 106turbo כתב:

ובכל זאת אם נרצה ללכת לכיוון הוואגיות תהיה איזה שהיא עדיפות לדגם מסויים? הבנתי שה1.2tsi מאוד מוצלח מבחינת מנוע

בין האופציות שנשקלות סיאט לאון - סקודה ראפיד,אוקטביה - פולקסווגן גולף,ג'טה

אני מבין שיש עניין הגיר הבעייתי אך להבנתי זה בשנות ייצור ספציפיים ולא בכל הדגמים, להוציא את עניין הdsg, יש לרכב מסויים יתרון מבחינת איבזור ואמינות?

גיר רובוטי דו מצמדי בכללותו לא נחשב לגיר אמין לאורך שנים. לכן כשאתה קןרא בשרשורים שונים על שנים בעתיות הכוונה הן לשנים בהן הגיר הפגין אמינות גרועה , ואין להסיק על כך שבשאר השנים הגירים הם אמינים, אלא רק יותר אמינים מהדורות הראשונים. עדין ביחס לגירים פלנטאריים הם נחשבים לפחות אמינים.

• תוכן חדש...