Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר תקופה שאני עוקב בתור צופה מהצד סביב עולם הדיטיילינג ולאחרונה החלטתי להתחיל בקטן בעצמי.

יש ברשותי סיאט ארונה אדומה שנת 2018 שמעולם לא עברה טיפול ראוי לצבע.

רציתי להתחיל לשטוף אותה ידנית בשיטת 2 הדליים ולאחר מכן למרוח איזו שהיא שכבת הגנה. לפי ההיגיון שלי צריך איזו שהיא שכבה שתגן בעיקר מהשמש ופחות חשוב דחיית מים (בידינג ושיטיניג).

אני כבר שבוע קורא פה בפורום והולך לאיבוד לחלוטין מכל השמות, המוצרים, הסוגים ומה לא..

אני לא מתכוון להשתגע, כנראה שטיפה ידנית פעם בחודש ועוד מריחת שיכבת הגנה פעם ב-3-4 חודשים. 

לא חשוב כל פרט ופרט, אלא הגנה סבירה, שטיפת ג'אנטים טובה והגנה על הצבע כמה שניתן..

המחיר פחות משחק תפקיד, אבל קלות הטיפול חשובה ביותר, לכן לדעתי חומרים בצורת תרסיס שמורחים ושוטפים ישר? פתוח להצעות.. ראיתי שבשנה האחרונה נכנסו הרבה מוצרי הייבריד קרמיים, האם שווים משהו? מוכן להשקיע בחומר טוב כל עוד לא דורש התעסקות מטורפת או סיכוי גבוה להרוס את צבע\ פלסטיקת הרכב..

כמובן שאשמח למשהו שניתן לשים על הצמיגים\ג'אנטים\ פלסטיקת הרכב החיצונית.

אשמח באמת לכל הצעה.

כדי לפשט את השאלה, אני צריך המלצה ל:

1. שמפו לרכב - שיטת 2 הדליים, כרגע אין גישה לגרניק לביצוע פריוואש.

2. ציפוי לרכב שניתן לשים בקלות יחסית שיגן מהשמש ומפגעי ציפורים

ראיתי קצת ביקורות על Meguiar’s hybrid ceramic detailer, מה דעתנו עליו? אהבתי את קלות השימוש בעיקר.

תודה מראש

פורסם

יש הרבה מדריכים מפורטים ומסודרים לפי קטגוריות על כל נושא מעולם הדיטיילינג.

שיטת 2 הדליים מפורטת  יותר מפורט ציוד לנוחות שינוע

עולם הדיטיילינג 

שאלות למתחיל

ציפויים יש רבים, אך הם דורשים מיומנות, ומקום מקורה לייבוש.

אם אתה בכל זאת רוצה להתנסות בדוק MASTER SEALANT POLISH ANGEL.

יש אוטמי צבע מהירים שיותר קלים ליישום וקלים ליישום ועדיפים למתחילים ללמוד טכניקה וניסיון לשלב הבא -ציפויים.

כגון PL של MENZERNA הידוע לטובה (תעשה חיפוש יש הרבה דיונים עליו) או אוטם מהיר בתרסיס כמו Reload של CARPRO (יש יבואן בארץ)

ראשית כל תתמקד בקריאה, יש מדריכים והרבה אינפורמציה כאן. הכל מסודר ונגיש לכל נושא.

פורסם

תודה על התשובה, אבדוק את החומרים שציינת.

כדי לחדד את השאלה שלי, אין לי צורך כרגע במדריכים אלא בהמלצה על:

1. שמפו לרכב - יבוצע בשיטת 2 הדליים, כרגע אין גישה לגרניק לביצוע פריוואש.

2. ציפוי מסוג כלשהוא לרכב שניתן לשים בקלות יחסית שיגן מהשמש ומפגעי ציפורים

ראיתי קצת ביקורות על Meguiar’s hybrid ceramic detailer, מה דעתנו עליו? אהבתי את קלות השימוש בעיקר, אבל הוא ללא הגנת uv. 

פורסם

היי לכולם

יש לי הונדה סיוויק 1.5 (הצורה החדשה) בצבע שחור, ורציתי לדעת איזה דברים אפשר ליישם על הרכב בשביל לשמור על הצבע והמראה שלו לאורך זמן.

- עשיתי ציפוי ננו כבר

- הרכב נוסע בסופי שבוע לרוב ובחנייה יש עליו כיסוי

אני מתעניין בעיקר באוטם צבע. הייתי רוצה לשמוע על אוטם צבע ועל גלייז לפני האוטם בשביל לתת מראה מקסימלי וכמובן גם שמירה. 

על מה אתם ממליצים? 

פורסם

אני אישית כיום משתמש רק בחומרים של קארפרו.

השתמשי בעשרות מוצרים לפני כן, כבר 8 שנים בתחום הדיטיילינג, ומרוצה מאוד מהאיכות והתפוקה של אותם מוצרים, בהתחשב גם במרכיבים שמהם עשויים אותם מוצרים לעומת חברות אחרות זולות יותר.(כגון SiO2)

כמובן שעש גם לצורך העניין את חברת Gyeon המתחרה הנכבדת של קארפרו, שאיכות המוצרים שלה גבוהה מאוד, והן די שוות אחת לשניה.

בחזרה לנושא, לגבי שמפו לך על:

CarPro Reset 1L

לגבי הג׳אנטים(שדרך אגב תוכל להשתמש על החומר הזה גם על פח הרכב כדי להוריד מזיקים שנדבקו ללכה, תהליך שיעזור ויקל עליך בשלב הפלסטלינה)

CarPro IronX 1L - קח את הגירסא נטולת הריח

לגבי ציפוי: 

CarPro Reload 500ml - אוטם צבע שעומד בתחזוקה נכונה כ4-5 חודשים. סופר קל ליישום. ניתן לרסס אותו על משטח רטוב/יבש, אך כמובן שאם אתה משתמש על רטוב - חשיבות רבה לשימוש בגרניק, כיוון שהעוצמה של הלחץ היוצאת מהאקדח מחדירה טוב טוב את החומר אל תוך הלכה ובכך גורמת לאוטם להתאחות בשילוב עם הלכה. 

* שים לב שלפני שאתה מיישם אוטם, בצע היטב את תהליך ניקוי הפח ממזיקים ע״י שימוש בפלסטלינה(תוכל לרסס IronX על הרכב ללא שום חשש מפגיעה בצבע, לאחר מכן פלסטלינה בעדינות כדי לא לשרוט את הלכה, ולאחר מכן IPA כדי לנקות שאריות שמנוניות שקיימות על פח הרכב) - זה התהליך האולטימטיבי ליישום אוטם כדי שיישאר לאורך זמן בצורה הכי אפקטיבית שיש.

מקווה שעזרתי, מזלך שבוקר וקצת משעמם לי כרגע, כי רק בגלל זה קיבלת ממני פירוט נרחב ועמוק כל כך 😉

* יש יבואן של קארפרו בנתניה, ויש לו כל מיני זכיינים שאישית אני מכיר אחד שנמצא גם בחולון. דבר עם היבואן ששמו איגור, יעזור לך בכל אשר תצטרך. יש להם אתר בעברית.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

Leo Ruiz

שטוף עם שמפו טוב, שטיפה נכונה זה המרכיב הכי חשוב לשמירה על הצבע והברק, אך לא כולם מבינים זאת.

שטיפה נכונה זה אומר תהליך יסודי כמו שצריך בלי זלזול באף שלב, שזה אומר:

שטיפה ראשונה עם מים להורדת האבק, לאחר מכן Prewash עם מקציף(שיוריד את הלכלוך), לאחר מכן שטיפה עם שמפו איכותי, לך על CarPro/Gyeon, ובאוטם צבע אני אישית משתמש בCarPro Reload ומרוצה ממנו מאוד, נותן ברק מטורף וכמובן גם הגנה המשלבת הידרופוביות מדהימה.

על אחת כמה וכמה כשיש לך ציפוי נאנו על הרכב. (רד לגמרי מהעניין של הגלייז, זה כבר פאסה)

• רעיון טוב! 2

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תחזוקה לרכב חדש.

אהלן, 

יש לי רנו קליאו חדשה ורציתי לדעת איך כדאי לבצע תחזוקה על מנת לשמר על הצבע והברק של הרכב

והאם צריך לשים ווקס על רכב חדש?

פורסם

מחזק לגבי מוצרי קאפרו, כמה רמות מעל רוב המתחרים. יש לי כמעט  את כל הליין שלהם ואני ממש מרוצה, לצורך ההשוואה ניסיתי מוצרים מרוב החברות בשוק ורובם לא עומדים מול קארפרו. הסייג היחיד הוא בענייני פולישים ופדים, שם אני ממש מעדיף את SCHOLL.

• תוכן חדש...