Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטימדיה ועוד באיוניק 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

ברשותי לזמן הקרוב איוניק בציר 2020 מדגם אינספייר ונתקלתי במס׳ דברים שלא הצלחתי לפענח. להבנתי, המערכת מולטימדיה בשנתון הנ״ל היא מקורית ללא הקונקטד קר של כלמוביל (צירפתי תמונה וסרטון איך בדיוק נראה אצלי). 

1. ניסיתי את השיקוף של הטלפון הנייד (אפל קאר). הגיוני שהוא עובד רק אם אני מחובר למערכת ב-USB?  מאחר והכבל של האייפון שלי (11) הוא USB-C זה בעייתי כי אצטרך לקנות כבל במיוחד לצורך השיקוף, ואני מעדיף להימנע מטעינה של הטלפון ברכב. 

2. יש אפשרות לוויז גם ללא השיקוף? זה בגדול הדבר היחידי שחשוב לי שאני יכול לוותר על השיקוף בעקבותיו. 

3. קיפול מראות חשמלי. קיים בדגם? לא מצאתי כפתור שמעיד על שליטה או אפשרות כזאת למרות שאמור להיות. 

4. לא הצלחתי לשלוט על תאורת היום (לד). האופציות בווינקר השמאלי מפעילות רק תאורה רגילה וערפל. לא הצלחתי להפעיל את התאורה בצידי החזית (פנסי הלד) 

5.בדגם הנ״ל קיימת בקרת שיוט אדפטיבית? בקרת שיוט אני יודע שקיימת, אך לא יודע איזה יכולות כוללת. אם מישהו יכול להסביר על התפעול שלה אני אשמח. 

מי מכם שמכיר את דגם האינספייר אשמח שיפרט מה הוא כולל בגדול כי מידע באינטרנט הצלחתי להשיג רק על הסופרים והפרימיום

תודה!

נראית בדיוק כך:

1C8AA895-4936-4BF8-A020-1EFC434B7519.jpeg

פורסם (נערך)

1. הגיוני, לא חושב ששיקוף אלחוטי לאפל קארפליי או אנדרואיד אוטו הגיע לארץ , לפחות לא במותגים עממיים.

2. להתקין מחשב אנדרואיד בהתקנה מקומית, הייתי נמנע. לטעמי השיקוף הסטנדרטי עושה את העבודה.

לגבי 3 4 5 פתח את ספר הרכב ותכיר אותו כמו שצריך .

בקרת שיוט אדפטיבית קיימת ועובדת מצויין. לא חושב שאפשר לשלוט בתאורת הDRL, בדרך כלל אי אפשר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 10 שעות, yoav911gt2 כתב:

1. הגיוני, לא חושב ששיקוף אלחוטי לאפל קארפליי או אנדרואיד אוטו הגיע לארץ , לפחות לא במותגים עממיים.

2. להתקין מחשב אנדרואיד בהתקנה מקומית, הייתי נמנע. לטעמי השיקוף הסטנדרטי עושה את העבודה.

לגבי 3 4 5 פתח את ספר הרכב ותכיר אותו כמו שצריך .

בקרת שיוט אדפטיבית קיימת ועובדת מצויין. לא חושב שאפשר לשלוט בתאורת הDRL, בדרך כלל אי אפשר.

מבאס נורא. בתור אחד שמאמין שהטענה של הטלפון ברכב פוגעת בסוללה אני בהחלט אמנע מזה לצערי. 

הבקרה כוללת גם זחילה בפקקים ועצירה מוחלטת?

זה קצת מצחיק כי באמת אין שום כפתור או דרך לשלוט על תאורת הלד בצידי החזית

• תוכן חדש...