Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

היה לי נזילות שמן מבתי הקמאשאפט. לצורך חידוש אטימה הייתי צריך לפרק את הטיימינג והפולים לפרק בתי קמשאפט להוציא את הקאמשאפטים לנקות וכו' 

נעלתי את הקאמשאפטים לפני פרוק (בשביל שאוכל להחזיר בדיוק לאותו מצב) ועל הפולי קראנק יש חריץ לייחוס ביחס לבלוק. עד כאן הכל היה חלק ב"ה. 

בשטות רגעית  שניסיתי לפרק את פולי קראנק סובבתי את הקראנק ואין לי מושג כמה סיבובים הוא הסתובב. עכשיו אם אני יחזיר את הקראנק לנקודת הייחוס שלו לבלוק לפי הבנתי זה לא יעזור כי לכאורה הבוכנות לא נמצאות באותו מהלך שהם היו בשעה שפרקתי. להבנתי הדרך היחידה להחזיר את המצב לקדמותו זה לברר באיזה נקודה  הבוכנות נמצאים שהקמשאפטים נעולים ולהסתכל דרך חורי הפלאגים ולכוון את הבוכנות למצב הקודם. או שאולי אני בכלל טועה וברגע שאני מחזיר את הקראנק לנקודת הייחוס שלו זה מספיק. בקיצור אין לי מושג אשמח לכל סיוע בנידון

בנוסף החומר אטימה שאני מתכוון לאטום איתו זה ויקטור ריינז (מצורף תמונה) לאחר שקניתי אותו שמעתי כמה דעות בנושא איך אוטמים (מכונאי אחד אמר לי שבכלל אוטמים אם שרלק) והבנתי גם שלויקטור ריינז יש כמה סוגי סיליקון השאלה אם הסיליקון הזה מתאים

תודה רבה 

WIN_20200618_23_44_01_Pro (2).jpg

WIN_20200618_23_44_01_Pro (2).jpg

פורסם (נערך)

תודה רבה. 

סתם לידע תאורטי. האם אחרי כל סיבוב שלם של הקראנק הבוכנות חוזרות לאותו מצב? (מדבריך אני מבין שכן. ועד כמה שאני זוכר מסרטונים שראיתי זה לא היה נראה לי ככה.)

שחכתי לשאול. איזה שכבת סיליקון מומלץ לשים? (עובי)

והאם הקרטר שמן הוא גם אם סילקון או שיש שם אטם?

עריכה אחרונה על ידי משה63
פורסם

הבוכנות מחוברות באופן בלעדי לקראנק, ומכאן גם שהמיקום שלהן הוא פועל יוצא מזווית הקראנק. סיבוב שלם יחזיר אותן לאותו מקום בדיוק.

גם הקרטר בדגם הזה מורכב על אטם נוזלי (סיליקון).

שים שיכבה אחידה ודקה יחסית, אין צורך לפוצץ בסיליקון, ממילא הוא ידחף החוצה בזמן הידוק הברגים.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...