Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עד לאחרונה (משפחה של ארבעה) הסתדרנו עם רכב אחד בבית, אך שינוי תעסוקתי מצריך רכישת רכב נוסף.

הרכב הראשון הוא רכב יפנומטי די חדיש ואמין, שככל הנראה נמשיך להחזיק אותו ויישמש אותנו כרכב עיקרי לנסיעות משפחתיות, איסוף ילדים וכו'.

הרכב השני ככל הנראה יישמש אותי לנסיעות יום יומיות של בערך 50 ק"מ הלוך חזור וינוח בסופ"ש.

מאז ומתמיד אהבתי רכבים, אך תמיד נאלצתי לבחור ברכב השקול יותר מבחינת מחיר ואמינות, ולכן מרגיש שיש פה הזדמנות לרכוש סוף סוף רכב שיעלה חיוך על הפנים.

התקציב: 100,000 ש"ח אפשר קצת למתוח כלפי מעלה.

הדרישות: צריך להיות רכב עם 4 דלתות, ופרקטי במידה מסויימת כגיבוי לאיסוף ילדים מהמסגרות וכו'. כמו כן חייב להיות אוטומטי.

מבחינתי רכב שמעלה חיוך הוא דווקא התאוצה מ- 0-100. מאז ומתמיד זה מה שהיה לי כיף ברכב ספורט ולאו דווקא אחיזת כביש וכדומה. אין לי כוונה לקחת למסלול או משהו בסגנון. 

לכן רציתי לשאול מה האפשרויות? האם יש רכב שמאיץ בסביבות ה- 6 או 7 שניות במחיר הנ"ל ומבחינת הגיל עדיין לא התיישן יותר מדי (מעדיף עד 5 שנים).

רכבים שבינתיים על הרדאר, ואשמח גם לחוות דעת:

- וולוו V40 R-Design.

- אלפא ג'ולייטה (רגילה או גירסת תלתן)

- אודי A3 מנוע 1800

אוסיף ואמר שיש לי סלידה ורכבי וולקסווגן, פיג'ו ורנו למיניהן (לא בגלל דעה קדומה על אמינות - סתם לא מתחבר לעיצוב תא הנוסעים)

תודה לעונים!

פורסם

יש לך כל כך הרבה אופציות

אם זה משהו שמענין אותך תנסה לבדוק את האינפיניטי q50 יכול להיות מאוד מתאים גם מפנק וגם מהיר וחזק

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

הגודל חשוב?

כל הדוגמאות שהבאת הן האצ'בקיות לא גדולות מדי.

במחיר הזה יש רכבי מנהלים חזקים ומאובזרים.

תציץ על ניסן מקסימה או וולוו S60 T5.

אם אתה בקטע של מהירות בקו ישר ולא תקיפת פניות, אולי תוותר על גרסאות r-design. הן קשיחות יותר ופחות נוחות.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

תודה לעונים!

אכן הכוונה היא לרכב לא גדול, בתצורה של האצ'בק.

נכנסת לי גם לתקציב 120I Sport אוט' 5 BMW שנת 2016 או 2017

האם למישהו יש נסיון מבין הארבעה דגמים שמניתי?

• תוכן חדש...