Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נכנסנו לסוכנות רכב רצינו לעשות טרייד אין על הרכב שלנו פרטי יד 00 במצב חדש.

בתמורה התעניינו בג'יפ מודל גבוה נאמר לנו שזה ליסינג לשעבר נהג יחיד. שילמנו מקדמה בתמורה להשבחת הרכב טסט טיפול וכדומה. עכשיו במקרה ראיתי שעל רכב שנקנה מליסינג לשעבר אמורים להוריד עד 25% ירידת ערך!!! ואני קיבלתי מחיר מחירון. ועכשיו אני מבינה שאכלתי אותה פעמיים כי כשאני ארצה למכור את הרכב אני אצטרך להוריד עבור זה שהרכב היה בבעלות ליסינג לשעבר. מה אנחנו עושים? מרגישים אבודים ומרומים.

פורסם

לא ציינת מהו הרכב שלך ומה ערכו, ולא ציינת איזה דגם רכשת.

לא על כל רכב מליסינג מורידים 25% תלוי אם מדובר בדגם מבוקש או לא, ומה מצבו הספציפי של הרכב.

על טרייד אין משלמים - והרבה. אין ארוחות חינם. המלכודת של "מחירון מול מחירון" מקובלת מאד בשוק הזה.

בעיקרון את יכולה לבקש לבטל את העסקה, ולספוג את דמי המקדמה כשכר לימוד, או לטעון לחוסר תום לב של החברה המוכרת, ולתבוע בתביעות קטנות את המקדמה.

אפשר גם לנסות לשפר עמדות, אבל נראה לי שכבר אין לך אמון במוכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...