Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסכים לגז

Guest יהב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לשדרג את האוטו ממנוע דיזל למנוע החדש שעובד על גז?

איפה יש מוסכים?

פורסם

עד כמה שאני יודע את ההסבה עוברים רכבי בנזין. אני לא בטוח שמנוע דיזל יכול להיות מוסב לגז, בגלל שגז מצריך פלאגים ויחס דחיסה קרובים יותר לבנזין.

יכול להיות שאני טועה וקיימת ערכת הסבה כזו - אני עוד לא שמעתי עליה.

פורסם
באיזור התעשיה בחולון ... מול תחנת הדלק דור , ברח' הפלד .
תודה לך על העזרה
פורסם
איפה אני יכול לשדרג את האוטו ממנוע דיזל למנוע החדש שעובד על גז?

איפה יש מוסכים?

אי אפשר לבצע המרה לגז למנוע דיזל!

פורסם

כיום הוספת גאז רק למנועי בנזין (המערכת היא משולבת בנזין+ גאז).

מרד התחבורה מאשר רק לרכבים משנת 1995 ואילך

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
מומלץ להסב את המנוע שיוכל לפעול על גז?
הרכב של אבא שלי מתודלק על ג,פ,מ.

ויש יתרונות ויש חיסרונות.

יתרונות. ליטר גז או יותר נכון קילו גז עולה 2.5 שח בg.gas בק.אתה. נגיד שהתצרוכת דלק של הרכב היא 1/10 אז במערכת עם הגז היא 1/9.5. הרכב מאבד בין 4-5% מהכוח שלו, חייבים להניע את הרכב על בנזין עד לטמפרטורת עבודה (הגז נישרף רק בטמפרטורה של 270 מעלות) ללחוץ על הכפתור להעלות ל 2000 סלד והמערכת נכנסת לעבודה אוטומט.

חסרון מאוד גדול אין הרבה תחנות לתידלוק גז בארץ מה שאומר שאני גר בכרמיאל כל פעם שאני רוצה לתדלק אני צריך לנסוע עד לקרית אתה שזה די רחוק (אבל בחודש 5 פותחים לנו תחנת שרות בכרמיאל).

חסרון נוסף הוא שצריך להתרגל לריח המסריח של השריפה של הגז (יש לנו את המערכת חצי שנה ועוד לא היתרגלתי אל הריח שלה, אבל תוך כדי נסיעה הוא לא מורגש)

את המערכת לא ניתן במדינתנו להתקין לרכבי דיזל ניתן אח ורק לרכבי בנזין הזרקה רב נקודתית משנת 95 ומעלה. (אחרת הרכב לא עובר טסט). חסרון נוסף תופס הרבה מקום בתא המטען.

מי שרוצה לבוא לראות איך המערכת ניראת שיבוא אלי הביתה ואני יתן לו לבדוק את ההבדל בין לנסוע על בנזין ולנסוע על גז (תוך כדי נסיעה להעביר בין השניים)

והיתרון הכי גדול של המערכת הוא שמירה על האינגקטורים, ועל אורך חיי המנוע, ולא מזהם את האוזון.

ירין אלקיים

פורסם

התקנת חמערכת עולה כ4500 ש"ח

רכב שנוסע כ12000 בשנה יחזיר את ההשקעה תוך פחות משנתיים

מי שנוסע מעל 20000ק"מ בשנה יחזיר את ההשקעה תוך שנה...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני רוצה לתקן!

קיימות מערכות הסבה לגז גם במכוניות דיזל אבל בארצנו המחיר שלה ממש לא פרקטי ככה ש אף אחת מחברות המתקינות לא מחזיקה נכון לעכשיו .

אבל עם מספיק מזומנים גם ברכב דיזל אפשר להתקין לך את המערכת לדיזל!

אבל קח בחשבון שהמחיר של מערכת הגז ל דיזל הוא כימעט פי 2 מממערכת גז לבנזין מה שאומר שזה + - 15.000 אז אל תצפה ל עניין זול.

• תוכן חדש...