Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברנו קליאו 1.2 שנת 2002 המזגן הפסיק לקרר. חשבתי שאולי יצא הגז,אבל אז פתחתי את מכסה המנוע ושמתי לב,כאשר מדליקים את המזגן אמור להיות מין קליק כזה שאומר שהמדחס החל לפעול, אבל כאשר מפעילים את המזגן אין את הקליק הנל והמדחס ממשיך להסתובב בחופשיות. אני יודע את כי כשפעם הפעלתי את המזגן האוטו היה סוחב פחות וגם היה אפשר לשמוע שהמדחס עובד.

בתיבת נתיכים שנמצאת בתא הנהג יש רק את התיכים הבאים:

כרית אוויר,אורות בלימה,הפשרת שמשה אחורית,מגב קדמי,מערכת למניעת נעילת גלגלים,מנוע המניפה(מה זה? זה המאורר של הרדיאטור?),רדיו/מצת סיגריות/שעון,צופר,כל מיני אורות,קופסת בקרה מרכזית,משבת מנוע ועוד כמה...

אין שום דבר שיכול להיות קשור מזגן.

אז אני מניח שהנתיכים נמצאים בתא המנוע.

יש לי כמה שאלות:

1. האם זה משהו רציני או כנראה שזה פיוז שנשרף. ולמה שהוא ישרף?

2. איפה נמצא הפיוז שאחראי על פעולות המזגן?

נ.ב

המזגן עובד על אורור פשוט ומוציא אויר פושר,כאשר מפעילים אותו על חום הוא מוציא חום,כאשר מפעילים סתם אורור הוא מאורר וגם כאשר מפגילים קירור הוא סתם מאורר.

תודה, דניאל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ה"קליק" שאתה שומע הוא המדחס, אבל אם אין גז אז גם לא תשמע "קליק"...

זה בגלל שיש סולונואיד שלא נותן למערכות המזגן לפעול אם אין גז...

אצלי בג'אסטי הוא גם לא נותן למאוורר של הראדיאטור לפעול כשהאוטו מיתחמם (מזגן מקומי, וכרגיל, מישהו פישל ולי אין כוח/חשק לתקן את זה)...

תבדוק גז שוב, או שתצליב את החוטים של הסולונואיד כאשר המנוע כבוי (כדי לא ליפגוע במדחס) אבל כאשר הסוויטש פתוח (כדי שיהיה חשמל), אם אתה שומע "קליק" והמאווררים פועלים אז סימן שאין גז...

יכול להיות שזה פיוז, אבל סביר להניח שלא (בכל אופן, חפש אותו ע"י המיקרא של הפיוזים. אם המזגן מקורי אז אתה יכול למצא אותו בקלות, אם לא, סביר להניח שמי שעשה את זה שם אותו קרוב למצבר)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני לא מאמין שיצא הגז... מפני שבקייץ האחרון הוא קירר ממש ממש טוב,אם הייתה נזילה הוא לא היה מחזיק עד לקייץ האחרון. אני חושב שהפיוז נשרף,או לפחות רוצה להאמין בזה(חוץ מזה, יותר קל לבדוק האם הפיוז שרוף, איך אפשר לבדוק האם יש גז במערכת?). אני חושב שהמזגן מקורי,אבל אני לא מוצא את הפיוזים... יש איזו קופסה שחורה ליד המצבר שהולך לשם כבל עבה ישירות מהמצבר, אבל הקופסה הזאת סגורה ואני לא רוצה לפתוח אותה אם אני לא בטוח. על הקופסה יש ציור ממש קטן בצד של חשמל(ל' כזאת) האם זאת הקופסה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אחי יש לך פיוזים גם מתחת למכסה מנוע!! אז תסתכל שם זה יהיה שם בטוח,אם זה לא מתחת לההגה!!!

וכן זה כנראה הקופסא השחורה שמצאת!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...