Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, קורולה רק קורלה כתב:

נ.ב. אולי אנחנו מכירים? אתה מחזיק חנות למוצרי תינוקות?

אם זה אתה, אין לי מילים על האמינות והיושר שלך, קניתי אצלך המון פעמים, ולא מפסיק לספר ולהמליץ.

אני חושב שראיתי פרסום של המשתמש בפורום כללי תחת שרשור העסקים כיבואן מוצרי תינוקות במודיעין.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שנים קניתי פולקסווגן פולו עבור אחותי.

המוכר היה בחור צעיר ונחמד אחרי צבא שרשם בעלות על הרכב שבוע לפני כן, כיד שנייה.

חקרתי אותו היטב, התברר שהוא עובד בסוכנות צ'מפיון והוא מכר לבעלת הרכב פולו חדשה.

הוא ראה שהיא הולכת למכור את הישנה לטרייד אין, זיהה הזדמנות וקנה ממנה את הרכב ופירסם אותו.

בדקתי את הרכב היטב וקניתי אותו במחיר הוגן. במהלך הבדיקה אפילו הצלחתי לחלץ ממנו באיזה סכום הוא קנה את הרכב, 8000 שח פחות ממה ששילמתי לו.

איחלתי לו בהצלחה, ואמרתי לו שייזהר מהכרישים. ושהוא עלול ליפול חזק עם רכב נבלה.

דוגמה זו באה ללמד אותך, שיש אפשרות לבחור צעיר להרויח בקטנה משהו מהצד מהתחום הזה. אבל צריך להיות לך איזשהו פתח, יתרון, כמו הבחור הזה שעבד באולם תצוגה. 

מציע לך לנסות לעבוד כשכיר באולם מכירות או מגרש סוחר וללמוד את התחום לפני שתיקח סיכונים.

את הסכנות כבר מנו לך המגיבים לפני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

רק קורולה, אכן אני מהחנות תינוקי.

אסביר לך את הגישה שלי:

הגישה הרווחת היא להזהיר את הבחור מנפילה. הבחור רומז שהוא הולך על המהלך בכל מקרה. אני מנסה מעט לכוון לכיוון תועלת עסקית ומזעור הפסדים.

האסון הגדול יותר לדעתי הוא שהבחור ישאר שכיר לאורך שנים לאחר שחווה נפילה רצינית על ההתחלה. עדיף שייפול בקטנה וירוויח פה ושם. עצמאי, בהכללה, חי הרבה יותר טוב משכיר, וגם המדינה מרוויחה יותר.

ותודה לך על הקומפלימנט

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

לפני שנים קניתי פולקסווגן פולו עבור אחותי.

המוכר היה בחור צעיר ונחמד אחרי צבא שרשם בעלות על הרכב שבוע לפני כן, כיד שנייה.

חקרתי אותו היטב, התברר שהוא עובד בסוכנות צ'מפיון והוא מכר לבעלת הרכב פולו חדשה.

הוא ראה שהיא הולכת למכור את הישנה לטרייד אין, זיהה הזדמנות וקנה ממנה את הרכב ופירסם אותו.

בדקתי את הרכב היטב וקניתי אותו במחיר הוגן. במהלך הבדיקה אפילו הצלחתי לחלץ ממנו באיזה סכום הוא קנה את הרכב, 8000 שח פחות ממה ששילמתי לו.

איחלתי לו בהצלחה, ואמרתי לו שייזהר מהכרישים. ושהוא עלול ליפול חזק עם רכב נבלה.

דוגמה זו באה ללמד אותך, שיש אפשרות לבחור צעיר להרויח בקטנה משהו מהצד מהתחום הזה. אבל צריך להיות לך איזשהו פתח, יתרון, כמו הבחור הזה שעבד באולם תצוגה. 

מציע לך לנסות לעבוד כשכיר באולם מכירות או מגרש סוחר וללמוד את התחום לפני שתיקח סיכונים.

את הסכנות כבר מנו לך המגיבים לפני.

אחלה של דרך שיפטרו אותו מהמקום עבודה שלו

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי, עם התמימות של הבחור זה כישלון ידוע מראש. העולם הזה של סחר ברכב מורכב מ״כרישים״ מבלבלי מוח שקרנים (שאמורים להיות מעולים, רובם לא), שאין להם בושה למכור לסבתא הליכון שבור. 

הכסף הזה בחישוב מתמטי נראה קל, קונה בזול מוכר יותר יקר טיפה פיס אוף קייק כמה אלפים פה כמה שם. לא יקרה רד מזה. אתה כל כך רוצה לעבוד בתחום? לך תעבוד 5 שנים בתחום אצל סוחרים, תעבוד שנתיים בסוכנות מסודרת, תלמד את המקצוע, תכיר את אנשי המקצוע, תבנה מאגר לקוחות שיזכור אותך, תשאב כל דבר שתצליח מהתחום (ועל הדרך תחסוך כסף) ואז תפתח מקום משלך - אחרי שאיבדת את התמימות (והבושה), אחרי שצברת ניסיון, אחרי שיש לך בסיס איתן לעמוד עליו. אחרת אתה סתם תידפק. 

מי יודע, אולי אחד המגרשים שתעבוד בהם יציע לך אפשרות התפתחות כגון קידום / שותפות וכן הלאה.   

תינוקי - להיות עצמאי זה אחלה בהרבה מובנים ומצד שני יכול להפיל אותך לקרשים. אנשים מפנטזים על עולם ומלואו ואוכלים חרא בסוף. תן לבחור להשתפשף ולהתפתח ואז לפתוח משהו.  

• אהבתי 1
פורסם

בגיל 18 הבנאדם לא מכיר את המושגים מע"מ מס הכנסה ביטוח לאומי וכו'.

אני מת על התוכניות בערוץ דיסקברי של השיפוצי רכב, החלפות ושיפורים. אבל פה בישראל זה לא עובד ככה.

אם אתה רוצה להשתפשף, תעבוד במגרש אצל מישהו, תלמד את השיטות, את הדיבור, את ההתנהלות. אם תראה שיש לך את זה בדם, תוכל לנסות לעבור בסוכנות רכבים חדשים או טרייד אין.

אבל אל תתחיל את חייך בעבודה לא חוקית עם כסף שחור, 

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אתם מזכירים לי שלפני כמה שנים, דרך תיווך של חבר פורום רכשתי רנו מגאן מודל 99' מנוע 1400 עם גיר ידני וטסט למשהו כמו שלושה חודשים.

האוטו היה צריך ללכת לטובת פרוייקט מצולם כלשהו, שבוטל.

קניתי ב 500 ש"ח, מכרתי אחרי חודש ב 1000 ש"ח. הרווחתי בדיוק 7 שקלים.

העברת בעלות, ביטוח חובה וצד ג', שטיפה, מילוי 60 שקל דלק - עלו ביחד 493 ש"ח.  

עד היום אני חי על הרווחים. 

אבל אם היה לקח אחד - אפשר לקנות מכונית נוסעת ב 500 ש"ח. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני קניתי לפני 4 שנים לנטרה 99 מחבר פורום במחיר של אייפון משומש.

מכרתי במחיר פי 2, אבל זה אחרי שקניתי אחת כזו מפירוק ב400 שקל והחלפתי בזו הנוסעת את כל החלקים שהיו לא משהו.

אגב, ראיתי אותה נוסעת איזה יום...

פורסם

יופי של סיפורים, מקווה שפות"ש הבין כבר את המסקנות, ואם לא, לפחות ניסינו

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

השרשור מזכיר לי את כול הצעירים שבלי ניסיון בחיים בגיל 20 פותחים בית קפה או מזללה.

"אחי הייתי בקפה ראיתי שמנת פסטה עולה 50 שקל חישבתי שחומרי הגלם יעלו לי 8 שקל כמה זה כבר עלות המקום והעובדים? 20 מנות ביום אני קונה בית עוד שנה"

ואחרי שנה הולכים לעבוד ב3 עבודות לסגור חובות או משלימים עם העובדה שיצתרכו לגור עם ההורים עד גיל 40 כדי לסגור את הבור הזה

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא ניכנס לחוקיות הדבר, הוא יכול להשכיר לי מספר במבחן עם ביטוח ב700 שקל לחודש

משמע הBMW שישנה לה בלי טסט מ2013 יכולה לנסוע לה בחופשיות וללא הפרעה של בוחן תנועה ובוחן של מכון רישוי.

שפותח השירשור יבדוק איתו מה עלות התו סחר 

Untitled.png.201e9b5fae48847aad8c687dcf32087f.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...