Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 21.3.2020 בשעה 12:52, danniel כתב:

הנה:

%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D

כבר שנים שלא ראיתי אקטואטור אלקטרו מכאני כזה בהתקנות מקומיות. כמובן שלרכב יש נעילה מרכזית מקורית (אפילו בלאנטיס קיים) והיחידה של שלטי הנוחות נותנת פיקוד חשמלי בלבד לצורך נעילה\פתיחה. לכן אני בספק אם תמצא את החלק הזה באחת מהדלתות (פרט ליחידת הנעילה המקורית כמובן).

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, Mayan123 כתב:

המוח עצמו עובד, ניתקתי וחיברתי אותו והוא נעל את כל הדלתות.

נראה כאילו השלט לא מעביר פקודה למוח, שהוא לא מקודד.

אתה יודע איך מקודדים שלט במערכת כזאת?

או האם זה יכול להיות עוד משהו?

1. תבדוק שהאנטנה של המוח מחוברת. 

2. נסה להפעיל את מערכת הנעילה כאשר השלט קרוב למוח.

3. שוב פעם כפי שכתבתי תחילה בדוק את השלט אצל מתקיני מערכות נוחות.

לא יודע עם צריך לקודד את המערכת או לבצע סנכרון כולשהו.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 21 שעות, innvision כתב:

כבר שנים שלא ראיתי אקטואטור אלקטרו מכאני כזה בהתקנות מקומיות. כמובן שלרכב יש נעילה מרכזית מקורית (אפילו בלאנטיס קיים) והיחידה של שלטי הנוחות נותנת פיקוד חשמלי בלבד לצורך נעילה\פתיחה. לכן אני בספק אם תמצא את החלק הזה באחת מהדלתות (פרט ליחידת הנעילה המקורית כמובן).

זה בדיוק הקטע, שיש נעילה מרכזית מקורית חוץ מבדלת של הנהג, שם המנעול הוא מכאני ומכיל מתגים שמספקים פקודת נעילה/פתיחה לשאר מנעולי הדלתות, שהם חשמליים. המנעול בדלת נהג מופעל על ידי סיבוב הצילינדר עם המפתח המכאני.

מחברים את האקטואטור הזה למוט שמחבר בין המנעול דלת לצילינדר כדי ליצור נעילה מרכזית עם שלט והפעלה של שאר המנעולי דלתות המקוריים. 

• תוכן חדש...