Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

יש לי הונדה ג'אז 2014 היברידית.

עד היום הרכב היה במוסך מורשה של הונדה (מטעם הבעלים הקודמים).

היום הגיע העת לטיפול 75 אלף.

מצרף תמונה של הצעת חלקים ומחיר שקיבלתי מהמוסך מורשה של הונדה. כנראה שלא אלך אליו, אלא למוסך רגיל.

לאחר התייעצות הבנתי שהחלפת מסנן דלק זה כסתאח. הסיבה היא בגלל שזה לטראנק ושם זה לא נוטה להיסתם. האם באמת שווה להשקיע את סכום כסף בשביל להחליף מסנן דלק? במידה שכן, כדאי לקנות את החלקים מבחוץ?

Capture.PNG

עריכה אחרונה על ידי Misgiven
פורסם

הייתה לי הונדה ג'אז היברידית. אחזקה מאד יקרה, בוודאי במוסך מורשה הונדה. אגב, יש לכל בוכנה שני פלאגים אירידיום, אז תחשוב כמה יוצא להחליף שמונה פלאגים כאלה במוסך מורשה...בנוסף, הלכה לי יחידת קירור קטנטנה - מעין מאורר למערכת ההיברידית, ופשוט היה בלתי אפשרי לארגן את החלק, לא בחו"ל ולא בארץ. בסוף נאלצתי לשלם הרבה כסף, נדמה לי שהמוסך ארגן מפירוק או משהו. וגם מדחס המזגן אילץ החלפה,, עקב השבתה. קניתי משופץ. שורה תחתונה שלי: החיסכון בדלק לא הצדיק את עלויות ההחזקה היקרות. אני מספר מניסיוני, ולא בטוח מה קורה אצל אחרים...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
תקנה את החלפים בעצמך

והוא יודע איך לבחור את החלפים? לא לכל אחד יש את הידע והניסיון שיש לך, לכן כדאי לשים לב איך כותבים לחסרי ניסיון.

פורסם

שלום

פילטר דלק חשוב להחליף בכל רכב.

בהונדה ג'אז זה יותר מורכב לביצוע בגלל מיקום מיכל הדלק,

שנמצא מתחת למושבים הקידמיים והגישה אליו יותר קשה.

פורסם

מעניין ,לחבר שלי שמטפל לבד ברכב יש הונדה סיוויק 2008 שעשתה יותר מ250 אלף ואף פעם לא החליף פילטר דלק.

אנו מדברים על זה כל הזמן אפילו עשינו כלי להחלפה בסוף לא החלפנו.

מה שכן כל כמה זמן מוסיף תוסף איכותי לדלק.

פורסם

Alechko, אין קשר בין הדברים.

1. יש רכבים שעל פי מפרט לא נדרש עבורם החלפת פילטר דלק.

2. תוסף דלק לא קשור למצב הפילטר דלק ולא מעכב או מזרז את החלפתו.

פורסם
והוא יודע איך לבחור את החלפים? לא לכל אחד יש את הידע והניסיון שיש לך, לכן כדאי לשים לב איך כותבים לחסרי ניסיון.

הוא לא צריך פרופסורה אלא לבקש מהחנות שיזמינו לו מקורי כי אני מניח שהוא יעדיף את החלפים מקוריים רק בחי עמלות תיווך של המוסך.

• תוכן חדש...