Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון אחרי שאני לוחץ על הברקס ולפעמים גם תוך כדי נסיעה יש מעין רעש של בום מהרכב.

למשל אם אני עוצר ברמזור, אז שניה אחרי שאני מסיים ללחוץ על הברקס יש בום כזה מתחת לרכב מאחורה.

לפעמים קורה גם בנסיעה איטית.

זה לא קורה תמיד, לכן קשה לאבחן את הבעיה.

הכנסתי את הרכב למוסך, הוא טען שזה יכול להיות חיישן קניסטר והחליף אותו (טיפול די יקר), אך זה לא פתר את הבעיה. כעבור יום יומיים התחלתי לשמוע את זה שוב.

השארתי לו את הרכב ליומיים כדי שינסע עליו, אך הוא לא שמע שום בום לדבריו.

היום כשנסעתי עם הרכב ועצרתי איתו ברמזור שוב היה בום אחרי שעצרתי (וגם מי שישב איתי ברכב שמע, אז אני כנראה לא מדמיין).

מה זה יכול להיות?

האמת שזה רעש די מלחיץ...

אבל אני לא יודע לאבחן את זה.

תודה לעוזרים!

פורסם

נשמע כמו הדלק שחובט בדפנות המיכל לאחר עצירה. יש רכבים בהם זה נשמע תמידית (מאזדה 3), יש רכבים בהם זה נשמע כשהמיכל מגיע לחצי או פחות, יש רכבים בהם זה לא נשמע כלל.

פורסם
לא

אין שום נורות שנדלקות

לא מחייב שיהיו נורות שנדלקות אם יש בעיה בקליפרים או משהו קרוב.

הייתי ממליץ להוריד גלגלים ולבדוק את עניין הבלמים

נ.ב לא הצלחתי להבין למה הוחלף חיישן קניסטר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לא מחייב שיהיו נורות שנדלקות אם יש בעיה בקליפרים או משהו קרוב.

הייתי ממליץ להוריד גלגלים ולבדוק את עניין הבלמים

נ.ב לא הצלחתי להבין למה הוחלף חיישן קניסטר.

הוא טען שיש לi20 ״מחלה״ שמתחילה אצלה - שיש בום ומרכישים כאמלו שמישהו נכנס מאחורה ברכב.

התיאור הזה די הזכיר את הבום שאני שומע מהרכב.

מה שגורם לבעיה עפ״י אותו מוסכניק זה החיישן הזה...

במבחן התוצאה, שום דבר לא השתנה.

אני די אובד עצות...

פורסם
הוא טען שיש לi20 ״מחלה״ שמתחילה אצלה - שיש בום ומרכישים כאמלו שמישהו נכנס מאחורה ברכב.

התיאור הזה די הזכיר את הבום שאני שומע מהרכב.

מה שגורם לבעיה עפ״י אותו מוסכניק זה החיישן הזה...

במבחן התוצאה, שום דבר לא השתנה.

אני די אובד עצות...

לי זה נשמע כמו קליפר תקוע שלא שחרר את הצלחת מאחור, על כן נשמע אותו בום,

מתנצל, עדיין לא רואה קשר לחיישן קניסטר,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
נשמע כמו הדלק שחובט בדפנות המיכל לאחר עצירה. יש רכבים בהם זה נשמע תמידית (מאזדה 3), יש רכבים בהם זה נשמע כשהמיכל מגיע לחצי או פחות, יש רכבים בהם זה לא נשמע כלל.
נסעתי על מאזדות 3 (דור ראשון ושני) לא מעט ומעולם לא ניתקלתי ברעש כזה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

הרעש הוא בפירוש רעש שנשמע כפי שהיית לוקח גיגית עם נוזל ומטלטל אותה. בדור שלישי זה נשמע מצויין כל עוד המיכל מלא, מאיזור החצי ומטה זה כבר לא רלוונטי.

Sent from my Tricorder

פורסם

גםצלי זה נשמע מכמות הדלק שחובטת בדפנות מיכל הדלק..גם אצלי בסקודה זה קורה לעיתים תלוי מהירות הנסיעה ועוצמת הבלימה כמובן. נסה להתקדם מעט ולבלום מספר פעמים נסה לשחזר את הרעש ותשמע אם זה אכן מגיע מהמיכל. לקאניסט זה ממש לא קשור ואני ממקווה שדרשת כספך ואת החיישן המקורי שלך חזרה וקיבלת.

פורסם

- יכול להיות שהרפידות בלם חופשיות קצת במקומן(יש משחת דבק מיוחדת לזה) או שלא מתאימות במאזה אחוז.

- חופש במובילי קאליפר, צריך ניקוי יסודי וגריז ייעודי.

- ברגים בגשר(תת שלדה) שהשתחררו מעט עם הזמן ודורשים חיזוק.

• תוכן חדש...