Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בCX30 2.5 Premium

pl7410
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביטוח עשיתי ב"סוכנות" של מאזדה (דלק מוטורס סוכנות ביטוח) - שם גם ביטחתי את ה3 ספיריט 2016 שנגנבה, מה שהוביל לקנייה של זו. סה"כ מאוד מרוצה מהשירות שם.

אישית התעקשתי על בלי מיגון בכלל - סה"כ 3535 ש"ח לשני נהגים מעל 35.

גם סירבתי לכל התקנה מקומית או שדרוג לאיתורן וכאלה.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

לפי הסטטיסטיקה מאזדה המכונית הכי פופולרית בקרב גנבי מכוניות בישראל. 164878d44217afb218f3abeafd5f57aa.jpg

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

פורסם

הפעלת הגלגלת מאד לא אינטואטיבית לעומת מסך מגע רגיל,שהשכרנו אודי A4 בשנה שעברה קיללנו את הפטנט הדפוק הזה שמרבית היצרנים ירדו ממנו,כולל אודי.

פורסם
הפעלת הגלגלת מאד לא אינטואטיבית לעומת מסך מגע רגיל,שהשכרנו אודי A4 בשנה שעברה קיללנו את הפטנט הדפוק הזה שמרבית היצרנים ירדו ממנו,כולל אודי.

אי אפשר גם ככה לגעת במסך כשאתה בנהיגה, עדיף גלגלת

פורסם

בספיריט 2014 היתה דרך להפעיל TOUCH תוך כדי נסיעה, וזה לא ע"י פריצה אלא שינוי בהגדרות מנהל שאפשר לראות איך להגיע אליהם אפילו בyoutube,

אני עשיתי את זה אחרי שהחליפו לי מסך במסגרת אחריות, והאמת לא השתמשתי בTOUCH בכלל, הגלגלת היתה לי הרבה יותר נוחה, לא צריך להישען קדימה, ישיבה רגילה ויש לך שליטה על הכל, כאשר מתרגלים לזה, זה תענוג.

פורסם

כניראה שהגלגלת זה אחד הפיצ'רים שלא מתאים לכל אחד, אני אישית מאד סקפטי אם אני אתרגל, אני אוהב את המסך טאצ'.

אבל כן מעצבן שמאזדה החליטו להפטר מהטאצ' לחלוטין והכריחו אותנו להתרגל לגלגלת במקום לתת את שתי האופציות יחד.

פורסם
אי אפשר גם ככה לגעת במסך כשאתה בנהיגה, עדיף גלגלת

אתה לא צריך לגעת במסך,אתה מבצע הכל דרך הכפתורים בהגה.

ובוודאי שאפשר לגעת במסך,אם בא לך להוריד את הטמפרטורה של המזגן בעוד שתי מעלות,אבל זה הרבה יותר מהיר ודורש פחות תשומת לב משימוש בגלגלת,ועובדה שמרבית היצרנים ,כולל ב.מ.וו ואודי יורדים מהגלגלת.

פורסם
אתה לא צריך לגעת במסך,אתה מבצע הכל דרך הכפתורים בהגה.

ובוודאי שאפשר לגעת במסך,אם בא לך להוריד את הטמפרטורה של המזגן בעוד שתי מעלות,אבל זה הרבה יותר מהיר ודורש פחות תשומת לב משימוש בגלגלת,ועובדה שמרבית היצרנים ,כולל ב.מ.וו ואודי יורדים מהגלגלת.

חדש לי שב-מ-וו יורדים מהגלגלת. באיזה דגמים ראית את זה?

יצא לי לנהוג לא מעט ברכבים עם שליטה ממסך בלבד ואף אחד לא ישכנע אותי שזה עדיף, בטח לא כשיש לא מעט רכבים שהתגובות עדיין לא מספיק זריזות ואינטואיטיבית. הגלגלת בב-מ-וו עובדת פשוט נהדר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בדור הקודם של המאזדה קונקט (שיש עדיין ב-CX5) יש גם וגם, הסיסה היחידה שמצאתי לשימוש בטאצ' עד היום (סוגר 3 שנים תכף) זה לכתוב כתובת ב-iGo המובנה כשהייתה קריסה של וייז, או בעיות GPS בטלפון, וכמובן שזה לא משהו שאפשר לתפעל בנהיגה - עשיתי את זה לפני היציאה לדרך).

תפעול דרך הטאצ' בנהיגה זה נוראי מבחינתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...