Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי WV בורה שנת 2000 , אבל קרה לי דבר מצער

יש פיוז ערכו 10 שאחראי על הנורות בעת פתיחת הדלתות , כתוצאה מקצר מסוים שגרמה אחת הנורות (1 מתוך 3 ) הפיוז ממש נמס בבית הפיוז שלו

הענין הוא שהוצאתי את הפיוז וכשאני מנסה להרכיב פיוז אחר במקומו בעל אותו ערך

יש כמו קצרים נוספים - כלומר כל האורות בלוח השעונים מהוהבות שאלותי הם:

1. יתכן שבית הפיוז מקצר ולכן יש קצר נוסף שאני מרכיב את הפיוז החדש

האם ניתן להעביר את השימוש של בית הפיוז לבית פיוז אחר ? ( מקו פנוי - ראיתי שיש) .

2. אחרי שניתקתי את הנורה הבעיתית האם ניתן להכניס את הפיוז החדש ללא פחד , , או שעדיף לעשות את זה אחרי שניתקתי את המצבר ?

3. אם לא ניתן לבצע את סעיף 1 , מה הפיתרון שיש מלבד להחליף את כל בית הפיוזים של הרכב ? דבר שניראה שיעלה הרבה מאוד כסף .

מחכה לתשובות

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
שלום לכולם

יש ברשותי WV בורה שנת 2000 , אבל קרה לי דבר מצער

יש פיוז ערכו 10 שאחראי על הנורות בעת פתיחת הדלתות , כתוצאה מקצר מסוים שגרמה אחת הנורות (1 מתוך 3 ) הפיוז ממש נמס בבית הפיוז שלו

הענין הוא שהוצאתי את הפיוז וכשאני מנסה להרכיב פיוז אחר במקומו בעל אותו ערך

יש כמו קצרים נוספים - כלומר כל האורות בלוח השעונים מהוהבות שאלותי הם:

1. יתכן שבית הפיוז מקצר ולכן יש קצר נוסף שאני מרכיב את הפיוז החדש

האם ניתן להעביר את השימוש של בית הפיוז לבית פיוז אחר ? ( מקו פנוי - ראיתי שיש) .

2. אחרי שניתקתי את הנורה הבעיתית האם ניתן להכניס את הפיוז החדש ללא פחד , , או שעדיף לעשות את זה אחרי שניתקתי את המצבר ?

3. אם לא ניתן לבצע את סעיף 1 , מה הפיתרון שיש מלבד להחליף את כל בית הפיוזים של הרכב ? דבר שניראה שיעלה הרבה מאוד כסף .

מחכה לתשובות

מינימן

חוששני שלא תאהב את התשובה שלי, אבל אני אתן אותה בכל מקרה. היה לי מקרה דומה מאוד בפולו שלי. אל תשחק ואל תנסה לאלתר לפני שתגרום לנזק חמור יותר. צריך לאתר את המקום שגרם לקצר הראשוני (תבדוק את החיווט שמוביל לנורות שהתקצרו, יתכן שהוא השתפשף במשך זמן רב וגרם לקצר שהתיך את הפיוז). סע למוסך מורשה של צ'מפיון (עדיף לאחד מהגדולים) כזה שאתה מכיר ויודע, שהחשמלאים בו קבועים ויודעים את העבודה (צ'מפיון צפון, למשל). סביר להניח שצריך לפרק חלק גדול מהדש בורד כדי לבדוק שהחום שגרם להתכת הפיוז בבית הפיוזים לא התיך גם חיווט אחר. הם כבר יבדקו את הבעיה ויסדרו אותה. קח בחשבון שהתיקון בצ'מפיון יבטיח לך שקט נפשי לשנתיים, כך שאם תהיינה בעיות נוספות בחשמל הרכב שתנבענה מהבעייה הזו הם יתקנו אותן על חשבונם (מנסיון). בכל אופן, כנראה מדובר בהרבה עבודה (יום -יומיים) שיכולה להגיע לאלף-אלפיים ש"ח (במקרה של פירוק הדש), אבל אל תחסוך פה, כדי שלא תגרום לנזק גדול יותר. תבקש, שיצלמו את תהליך התיקון, כדי שתוכל לראות מה נעשה (הם עושים את זה).

בכל אופן, תמנע מנסיעה ברכב עד שיגיע למוסך! אתה עלול לגרום לנזק חמור מאוד שבמקרה הטוב יסתיים בארבע ספרות גבוהות ובמקרה הרע יגמר בפיצוץ.

• תוכן חדש...