Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני אמור לעשות טיפול ראשון לרכב איביזה 2019 טיפול 15k

לפי מה שאני רואה בכל מיני אתרים וגם בקבוצה של סיאט בפייסבוק לא הכי מומלץ לטפל בצ׳אמפיון, החלטתי לטפל במוסך Energy בחיפה שגם הוא מורשה ולא מאבדים אחריות.

בטיפול ראשון זה מסנן שמן, פקק ריקון ושמן מנוע... יש עוד משהו שצריך? כדאי לקנות שמן מנוע באופן פרטי ולבקש שישימו אותו? יש שמן מנוע מומלץ?

פורסם

מוסך אנרג'י זאת סדנת רכב שמבצעת גם שיפורים ומטפלת בעוד המון חברות רכב ולא רק של צ'מפיון (BMW, מרצדס - ואני מכיר אפילו בעלי פיג'ו שהתקינו שם תוכנות מנוע). זה ממש לא מוסך מורשה. מה שכן הם מקצועיים באותה רמה, אם לא יותר, וגם המחירים דומים.

פורסם

אם זה לא מוסך מורשה אז אני מאבד את האחריות נכון?

יש את מוסך שליין שהוא מורשה נראה לי אני אלך אליהם, בכל מקרה מה לגבי שמן מנוע?

פורסם

למה קבעת שמוסך מורשה שהוא לא צ'מפיון אפשר לסמוך עליו והוא יותר טוב?

כנס לצ'מפיון תעשה טיפול, כל תקלה באוטו חלילה אם תהייה תזרוק עליהם שיפתרו אותה במסגרת האחריות. נכון שהחוק שונה היום, אבל שהרכב מטופל במוסך היבואן זה בדרך כלל פחות כאבי ראש ובלבולי מוח בענייני אחריות.

דרך אגב, כיום ניתן להביא חלפים מהבית כך שאם תרצה להביא שמן איכותי משלך, על הנייר זה אפשרי. צריך לבדוק מול מוסך ספציפי.

פורסם
אם זה לא מוסך מורשה אז אני מאבד את האחריות נכון?

יש את מוסך שליין שהוא מורשה נראה לי אני אלך אליהם, בכל מקרה מה לגבי שמן מנוע?

כן.. ובמיוחד אם תתקין תוכנות על המנוע / תבצע שינויים כאלו ואחרים, מיד תבטל את האחריות כי הכל מופיע במחשב הרכב

בשנתיים שלוש הראשונות פשוט תלך למוסך המרכזי של סיאט.

• תוכן חדש...