Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול מאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר כמה ימים בערך שנורת המנוע דולקת, בדקתי את העניין במוסך ומסתבר שזה חיישן נקישות,

בבדיקה באינטרנט הבנתי שזה יכול להיווצר מפלאגים בלויים או בכל דבר אחר הקשור להצתה מאוחרת/מוקדמת (זה נכון? כי אמרו לי להחליף חיישן וזה לא נראה לי הגיוני, ובאינטרנט רשום דבר אחר לגמרי),

בנוסף שמתי לב שהרכב הגיע ל 200K קילומטר, אז אני משער שהגיע זמן הטיפול וליישור קו עם הטיפולים.

את הטיפול החלטתי לעשות לבד, אילו חלקים מחליפים בטיפול 200K ובכללי דעות?

ד"א, ברקסים הוחלפו לפני כמה חודשיים (רפידות + צלחות מקורי), אבל אחרי שעייה במוסך הברקס מרגיש חלש, יכול להיות חוסר שמן בהתאם ל 200K? משהו אחר?

עריכה אחרונה על ידי FishnZone
פורסם

שמתי לב שהנורה עכשיו כבויה (אני לא נוהג ברכב), ולפי מה שהבנתי היא משחקת - פעם נדלקת ופעם לא.

מה שמחזק את התחושה שזה דווקא פלאגים גורמים לבעיות בהצתה מה שגורם לחיישן הנקישות להדליק נורה?

פורסם

רכב חדש? אם לא ידוע לך מתי טיפלו ברכב אז כדאי שתטפל בו.

ממילא אתה צריך להחליף מצתים אז לא יזיק לנסות.

אהה ותקנה לעצמך גם סורק תקלות לרכב, אסור לסמוך על אף אחד.

(Daihatsu Sirion 07 (SOLD

(Mazda 3 Active 08 (OWN

פורסם

אם מדובר בפלאגים ארידיום בהחלט הגיע זמנם. אם הולך שם פלאגים רגילים אז מקסימום תחליף זה עניין של 60 שח לערך לכל ה 4. חיישן נקישות בין היתר זה תופעה שכיחה במאזדה אך עדיין הצתה לא טובה יכולה לגרום לו להידלק..ממליץ להתחיל בפלאגים.

• תוכן חדש...