Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגנה על הרכב מפני גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מקווה שזה הפורום המתאים לפרסום השאלה,

אז אחרי שהרכב הקודם שלי נגנב מתחנת הרכבת בשעות היום,

ואחרי שהתחדשתי ברכב חדש שיחנה באותו חניון רכבת (אין אלטרנטיבה).

רציתי לדעת מהם אמצעי ההגנה הכי אפקטיביים נגד גניבת רכב .

ברכבי הישן היה אימובילייזר שכנראה לא הפריע לגנבים יותר מידי.

אשמח לקבל המלצות לאמצעי אבטחה/שרותים שונים סטייל איתוראן וכו' שבאמת אפקטיביים.

תודה רבה!!

פורסם

אם זה חניון הרכבת שאני חושב עליו ומכיר טוב, אין הרבה מה לעשות חוץ מביטוח טוב ורכב "לא-גניב" או כזה שבחניה לידו תמיד יהיה אחד אטרקטיבי יותר לגניבה.

רעיון שקיבלתי מחבר שלשכן שלו גנבו כמה רכבים ונמאס לו (כולל פריצה לבית וגניבה של המפתחות) - חשמלאי רכב דאג שהאוטו יניע רק אם כמה מתגים באוטו מסודרים בצורה מאוד מסוימת. כשניסו לגנוב גם אותו (וגם הפעם גנבו את המפתחות), הגנבים התייאשו והשאירו את המפתחות על גג הרכב.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

היי,

מדובר על חניון הרכבת בחוף הכרמל. (לפי המשטרה נגנבו משם עשרות רכבים כבר.. אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל לשים שם כמה מצלמות)

בגדול הרכב הנגנב גם לא היה נחשב גניב כלכך.

יש מצב שיש לך את פרטי החשמלאי? אם כן אשמח לפרטית. תודה!

פורסם (נערך)

מיסטר בין לוקח את ההגה איתו.

לולא כל האלקטרוניקה בהגה כיום זה רעיון לא הכי מטומטם .

יש לו עוד שיטות .

מנעול הגה/דוושה גם כן מרתיע באותה מידה. זה עוד עבודה של ניסור...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
היי,

מדובר על חניון הרכבת בחוף הכרמל. (לפי המשטרה נגנבו משם עשרות רכבים כבר.. אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל לשים שם כמה מצלמות)

בגדול הרכב הנגנב גם לא היה נחשב גניב כלכך.

יש מצב שיש לך את פרטי החשמלאי? אם כן אשמח לפרטית. תודה!

טוב, לי היה בראש חניון רכבת נתניה ששם שמעתי על הכל כולל "כספות" מנוסרות של מחשב הרכב ומה לא, כשהכל התבצע באור יום.

לגבי החשמלאי ממה שהבנתי זה היה לפני הרבה מאוד שנים ואני בספק אם ניתן להשיג/הוא עוד בעסק בכלל. אבל אולי ידעו פה להמליץ על חשמלאים שמסוגלים לעשות משהו כזה.

שמעתי גם על מנעולי דוושת בלם, שבניגוד למנעול הגה שאפשר לנסר את ההגה עצמו (פלסטיק) - פה הדוושה עשויה מברזל.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

פורסם

ביטוח מקיף

ושידור קארמה טובה ליקום

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה קצת מופרע אבל אם לא תהיה לך ברירה אז.. :)

הייתי מנתק ריליי (relay) ואו פיוז שקשור למערכת ההצתה / משאבת הדלק (נמצאים בד"כ בקופסת הפיוזים שליד המנוע).

לדוגמא: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552455-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%92%D7%98%D7%A1&p=4593034&viewfull=1#post4593034

פורסם

בהנחה שלא שווה ביטוח מקיף:

- פטנט מחוכם כמו אלו שהציעו כאן, הכי טוב ניתוק משאבת הדלק שתוקע אותו בפתאומיות באמצע כביש ואז הוא נוטש את הרכב.

- מנעול הגה, מעביר את הגנב לרכב הבא.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הפיתרון הכי טוב הוא לקנות רכב לא גניב: פיג'ו, סיטרואן, רנו. אף גנב רכב לא מתעסק עם המותגים הללו. גם אם תשאיר את המפתח בסוויץ' - לא ייגנבו.

פורסם
היי,

מקווה שזה הפורום המתאים לפרסום השאלה,

אז אחרי שהרכב הקודם שלי נגנב מתחנת הרכבת בשעות היום,

ואחרי שהתחדשתי ברכב חדש שיחנה באותו חניון רכבת (אין אלטרנטיבה).

רציתי לדעת מהם אמצעי ההגנה הכי אפקטיביים נגד גניבת רכב .

ברכבי הישן היה אימובילייזר שכנראה לא הפריע לגנבים יותר מידי.

אשמח לקבל המלצות לאמצעי אבטחה/שרותים שונים סטייל איתוראן וכו' שבאמת אפקטיביים.

תודה רבה!!

אתה יכול לאמר לי באיזה חניון זה היה? בבקשה בבקשה בבקשה!?!

אני אחנה שם כל יום! אפילו תגיד לי פחות או יותר היכן בחניון חנית - תעזור לאח ששגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אתה יכול לאמר לי באיזה חניון זה היה? בבקשה בבקשה בבקשה!?!

אני אחנה שם כל יום! אפילו תגיד לי פחות או יותר היכן בחניון חנית - תעזור לאח ששגה.

הוא כתב בהודעה השלישית. חניון הרכבת בחוף הכרמל.

תגלה לנו ממה אתה רוצה להיפטר?

פורסם

תקשור לעמוד כמו אופנוע.

יש סרטונים באינטרנט שגנבים פורצים למכוניות ואז רואים שהן הילוכים אז הם עוזבים.

גנב העבודה שלו היא לגנוב מכוניות, אם יש משהו שאתה יכול לעשות נגד הגנב זה אומר שהגנב לא מקצועי ועדיף שיחפש עבודה אחרת.

רוצה שלא יגנבו אז תקנה רכב בלי ביקוש והם לא ירצו לגנוב לך את האוטו.

אייל

פורסם

לא נראה לי שגנב ישקיע בפריצה לרכב רק בשביל לגלות שהוא ידני.

לעניין פותח השירשור, לדעתי הפתרון הוא מנעול הגה מסיבי סטייל ישרש או פתרון מכני אחר.

פורסם
הוא כתב בהודעה השלישית. חניון הרכבת בחוף הכרמל.

תגלה לנו ממה אתה רוצה להיפטר?

מה-פלצת כמובן - השרשור נמצא עדיין על העמוד הראשי ב"כללי" לדעתי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...