Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגנה על הרכב מפני גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לפני שאתה מיישם את כל השיטות המתוחכמות נגד גניבות כמו מפסקים וכו.

גנב שמנסה לגנוב את הרכב ומתחיל להתייאש עושה נזק לרכב, שובר, שורט, חותך וכל דבר בשביל להבין מה לא בסדר.

ואחרי שהוא יתייאש ויעזוב את הרכב, תתכונן שיהיה נזק קוסמטי לרכב שיהיה לא זול לתקן ולהחליף את כל החלפים.

וגם שריטות בצבע בפנים יהיה לא פשוט לצבוע. וזה לא כיף אם לרכב נגרם הרבה נזק.

פורסם

שמע..

היו לנו צרפתיות במשפחה.

היו רכבים שהייתי משאיר מפתח בסוויץ, את הקוד לקודנית, חלונות פתוחים ופתק שאני מתחנן מהגנב שיקח את הרכב.

לא עזר.

הגנב השאיר לי פתק, משתתף בצערך, יש לי כבוד עצמי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

https://disklok-4-eu.com/

מנעול הגה נוח לשימוש.

הציל רכב שלי וגם רכב של חבר, מדגמים מאוד מבוקשים, מניסיונות גניבה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אכן מנעול הגה זה פתרון.

ברור שניתן להתגבר אבל סביר שיעבור לרכב הבא.

כל התחבולות הנסתרות עלולות להזיק כי אם הפורץ כבר יושב על כיסא הנהג עדיף שכבר יגנוב מאשר יחפור ברכב....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
היי,

מדובר על חניון הרכבת בחוף הכרמל. (לפי המשטרה נגנבו משם עשרות רכבים כבר.. אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל לשים שם כמה מצלמות)

בגדול הרכב הנגנב גם לא היה נחשב גניב כלכך.

יש מצב שיש לך את פרטי החשמלאי? אם כן אשמח לפרטית. תודה!

מה יעזרו מצלמות?

פורסם
מה יעזרו מצלמות?

קודם כל הרתעה . ברגע שמרשתים את האיזור בכמה מצלמות עם שילוט רלוונטי מניח שהפורצים יחששו .

ומעבר לזה אם מוקד עירוני מזהה תנועות חריגות אפשרי להקפיץ סיור עירוני.

• תוכן חדש...