Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ איתכם. הייתי ביום ראשון אחרי צהריים סביבות השעות 15:30-16:00 אצל חברת כוח אדם בנוגע לחיפוש עבודה. הבחורה מהכוח אדם מצאה לי עבודה ואמרה שיום למחרת (אתמול יום שני) בשעה 9 בבוקר נקבע לי ראיון. אני והמזל שלי לא הצלחתי להרדם מוקדם ונרדמתי אולי ב3/4 בבוקר וכך יצא שקמתי מאוחר סביבות 12 ופספסתי את הראיון עבודה[emoji36] . הבחורה מהכוח אדם ניסתה לתפוס אותי טלפונית בשעות 08:00 ו08:30 לפי השיחות שלא נענו ובנוסף שלחה SMS עם הפרטים לגבי הראיון כל זה בזמן שישנתי כמו בלוק.

מפה לשם שלחתי לה הודעה איך שקמתי ב12 שאני מצטער שקמתי מאוחר כי לא ישנתי בלילה ובסוף ירדתי מהעבודה הזו ושרציתי לעדכן אותה עוד באותו יום שהייתי אצלה במשרד ושכחתי לגמרי.

מפה לשם שלחה לי בחזרה SMS רשמה ביזיון וזהו.

האם לדעתכם שווה לי לחזור לאותה בחורה מהכוח אדם ולהסביר לה טלפונית או לוותר ולהמשיך לחפש במקום אחר (לא חסר חברות כוח אדם) וללמוד מהטעויות מהסיפור הזה אם זה להשתדל לישון מוקדם ולקום מוקדם ואולי אפילו לבקש ראיון בשעה יותר מאוחרת , 9 בבוקר זה יחסית מוקדם (נגיד ראיון ב11 בבוקר) ?

מה אתם הייתם עושים במצבי?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אם עבודה זה משהו שחשוב לך להצליח בו, היינו משנים הרגלים.

כמובן שלחברת כ״א הזו ולחברה שזומנת אליה, אין לך מה להתקשר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך, הייתי מגביר את הצלצול של השעון המעורר. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות חוץ מלהמשיך לשלוח קו"ח לעוד עבודות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במצב שאתה מתאר היית פועל נכון יותר אם היית מכוון צלצול לשעה 7:45, שולח לה SMS בסגנון "אני לא מרגיש טוב ולכן לא אגיע לראיון, סליחה" ואז חוזר לישון. ככה גם היית מודיע בזמן וגם מציג תירוץ שקשה לאמת - ובכך שומר קשר סביר עם נציגת חברת כח האדם.

בסיטואציה שנוצרה החברה הזאת שרופה מבחינתך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אתה תמים ברמות בחיי..

תתאפס על עצמך אם אתה רוצה להתקדם בחיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

שימו לב לשעת כתיבת ההודעה...

לפות"ש - טעית, קורה, חבל מאוד, אבל יש חברות אחרות, פשוט תיגש דרכן.

ואם אתה לא מסוגל ללכת לישון בשלוש וחצי ולקום בשש וחצי (יש כאלה שמסוגלים לזה) אז תשנה הרגלים - לפחות בתקופה של חיפוש עבודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רק בתקופה של חיפוש עבודה אלא לתמיד, כי גם אחרי שיש לך עבודה אתה לא יכול להתעורר בצהריים ולהגיד שלא באת כי נרדמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
במצב שאתה מתאר היית פועל נכון יותר אם היית מכוון צלצול לשעה 7:45, שולח לה SMS בסגנון "אני לא מרגיש טוב ולכן לא אגיע לראיון, סליחה" ואז חוזר לישון. ככה גם היית מודיע בזמן וגם מציג תירוץ שקשה לאמת - ובכך שומר קשר סביר עם נציגת חברת כח האדם.

בסיטואציה שנוצרה החברה הזאת שרופה מבחינתך.

גם תשובה כזאת שורפת מול כוח אדם.

איזה עובד רציני מודיע שעה לפני הראיון שהוא לא מרגיש טוב? גם אם באמת לא מרגישים טוב בהנחה ולא מדובר בחום 40 מעלות בולעים כדור, מתארגנים ומתייצבים.

פורסם

זה הרע במיעוטו, אבל לגמרי סביר. אתה קם בשבע, מרגיש רע, מתקשר בשמונה לסיגי כי המשרד שלה לא נפתח לפני שמונה, מודיע, הכול בסדר. לא שורף כלום ומגלה אחריות.

עדיף מאשר להקיא בראיון או להגיע אפוף בגלל איזה משכך כאבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

לא זה לא.

בוא כולנו יודעים שמועמד "שפתאום לא מרגיש טוב ממש לפני הראיון" זה אחד שפשוט רוצה להבריז ממנו.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
גם תשובה כזאת שורפת מול כוח אדם.

איזה עובד רציני מודיע שעה לפני הראיון שהוא לא מרגיש טוב? גם אם באמת לא מרגישים טוב בהנחה ולא מדובר בחום 40 מעלות בולעים כדור, מתארגנים ומתייצבים.

תלוי.

לפעמים אתה קם חולה, לוקח נורפן וממשיך.

לפעמים אתה לא יכול לקום...

פות"ש, עצה לחיים, ממי שלהיות ער בלילה היתה הדרך המועדפת עליו לחיות, תסנכרן את שעות הערות שלך עם שאר העולם, כל הזמן, אחרת יהיה לך קשה להתאפס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...