Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום בבוקר הייתי בסניף בנק הדואר לבצע העברת בעלות (אני הרוכש) לרכב. להפתעתי הפקידה מסרה כי ע"פ המחשב - לא ניתן לבצע העברת בעלות.

עד כה בדקתי כמעט את כל האופציות האפשריות:

לא מדובר בנכה.

דוחות חניה - יש, אך מבדיקה מול הערייה אין מדובר בטיפול משפטי והם לא הגורם שמונע את העברת הבעלות.

כנ"ל לגבי דוחות תנועה.

אין משכון (בדקתי בעצמי באתר)

לא רשום שעבוד או עיקול על הרישיון - ובסניף הדואר לא היה לכך אזכור.

שוחחתי עם מוסך מורשה - לא קיים ריקול לרכב.

הרכב נקנה כחדש מהיבואן ללא הלוואות (ראיתי את טופס ההזמנה של הרכב ואת הקבלה לפיה שולם בהעברה בנקאית).

רכב יחסית חדש (מספר חודשים על הכביש), מוכר אדיב ונחמד, הרכב עבר בדיקה תקינה מאוד.

מה עוד יכול להיות ? האם אני מפספס משהו ?

פורסם (נערך)

היי,

לא נאמר כי היה נתק בתקשורת. ניסינו מספר פעמים והפקידה מסרה כי רשום לה שלא ניתן לבצע העברת בעלות.

בדקתי גם את כביש 6 ומנהרות הכרמל - גם שם קיים חוב אבל לא משהו בעייתי או שהגיע לידי טיפול משפטי.

ידוע לי שהנהג הינו נהג חדש/ צעיר (הוא מעל גיל 24 אך הוציא רשיון לאחרונה) - האם זו הסיבה ?

עריכה אחרונה על ידי גאלוד
פורסם

תבקש מהמוכר שיוריד את אפליקציית "קפטן קרדיט" יזין שם פרטים ויוציא דו"ח על מצב וציון האשראי שלו במערכת הבנקאית. בדו"ח הזה יופיע אם יש לו עיקולים וכד' או בעיות מול בנקים. אם הציון שלו יהיה נמוך מ 480 סימן שיש היסטוריה בעייתית ואולי משם תצליחו לגלות מה הסיבה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

א. לא בדקנו סניף אחר.

ב. המוכר נמצא כעת במשרד הרישוי. בהנחה ויתאפשר לבצע שם את העברת הבעלות - האם הם מבצעים בדיקת עיקולים/ שעבודים ? האם לאחר ביצוע העברת הבעלות על שמי - הרכב יהיה נקי מעיקולים/ שעבודים ? (לגבי רשם המשכונות -כבר בדקתי לבד ויצא תקין).

או שגם לאחר העברת הבעלות במשרד הרישוי ניתן יהיה לעקל ממני את רכב ?

פורסם

נמצא הפתרון - לרכב הוצא עיקול (ממש בימים האחרונים).

עכשיו מה עושים ? האם כדאי להמתין עד שהנושא יטופל ויוסר העיקול ? או שכדאי לרדת בכלל מהנושא ?

פורסם

אם הרכב טוב ומוצא חן בעיניך, בדקת אותו והוא תקין, תן למוכר לטפל בהסרת העיקול וקנה אותו לאחר מכן.

זה בהנחה שמדובר בעיקול עקב חוב קטן שהוא יכול לסגור מייד.

אם מדובר במשהו גדול ומורכב, תעזוב

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• תוכן חדש...