Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I25/אסטרה/אוקטביה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם לא הייתי פוסל רכב בגלל מולטימדיה ומצלמת רוורס, לדעתי אפשר להתקין במחיר שאיתמר ציין משהו די סביר.

נשמע קצת תמוהה או הגיוני וסביר לא יודע אם לחשוד.

קיה ריו 2015 הצבק יד 01 86 אלף קילומטר 43 אלף? יש ממה לחשוש או שזה סביר?

פורסם

יד 01 אומר שהרכב כבר יד 2 ואתה תהיה יד 3.

מה הבעלות המקורית של הרכב? כלומר, מי היייתה היד הראשונה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יד 01 אומר שהרכב כבר יד 2 ואתה תהיה יד 3.

מה הבעלות המקורית של הרכב? כלומר, מי היייתה היד הראשונה?

הסוחר אומר שתי הידיים פרטיות.

הציעו לי בליס פור יו יונדאי i25 שנת 2014 100 קילומטר יד 00 חיסינג. הבדיקה הייתה נקייה שלהם חייב לציין והם נותנים שנתיים אחריות גיר ומנוע האם זה באמת כך?

למען גילוי נאות אין לי שמץ ברכבים רק ידע בסיסי

פורסם

לגביי הרכב של הסוחר - שיוכיח לך.

לגביי ה-i25 - הנתונים סבירים, אבל אם אתה מחליט לקנות, תיקח לבדיקה משלך. אתה עלול לגלות תמונה שונה קצת על הרכב. לגביי אחריות - תעלה את החוזה של האחריות אם יש לך אותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בלובינסקי טרייד יש מלאי גדול של i25 שנת 2016 החל מ-45900 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לגביי הרכב של הסוחר - שיוכיח לך.

לגביי ה-i25 - הנתונים סבירים, אבל אם אתה מחליט לקנות, תיקח לבדיקה משלך. אתה עלול לגלות תמונה שונה קצת על הרכב. לגביי אחריות - תעלה את החוזה של האחריות אם יש לך אותו.

אין לי הוא אמר בעל פה. עד שאני אלך לשם ביום ראשון אני לא יודע למה לצפות.

פורסם

אז כשתדע את הפרטים תרשום כאן ונגיד לך מה אנחנו חושבים לגביי האחריות.

פורסם
אז כשתדע את הפרטים תרשום כאן ונגיד לך מה אנחנו חושבים לגביי האחריות.

בסוף הוחלט על יונדאי i30 מצורף שם הכל.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?682968-%D7%94%D7%A6%D7%A2%D7%94-%D7%A9%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%99-%D7%91%D7%91%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98-%D7%A2%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i30/page2

• תוכן חדש...