Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך: מיצובישי ASX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל חברת הליסינג לא בוחרת את הרכבים לעובדים, הם בוחרים מתוך רשימה של כלי רכב, וכאן השאלה, למה להעדיף את הרכב הזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

הרכב נאה חיצונית, אבל רחוק מלהיות אטרקטיבי מבפנים, וכאמור, איכות הנסיעה בו לא טובה. את זה גם נהג הדיוט מרגיש, אם הוא עבר מרכב עדיף (וקשה לי לחשוב על רכב מודרני שהוא לא עדיף). פונקציונאלית תא הנוסעים עובד, אבל הוא מכוער והכי גרוע, מקרקש באופן מטריד. כשעוברים מגולף דור 7 ל-ASX, מרגישים ירידה ברורה ברמה.

אני לא יודע איך עובדים רב ציי הרכב, אבל למה שמישהו שיכול לבחור בין מס' אופציות, ייקח את ה-ASX?

אני לא יודע כמה זה מדגם מייצג, אבל אחת שלקחה אצלנו ASX אמרה ש"אבל זה ג'יפ", כאילו זו ההצדקה לקחת ASX ולא משפחתית עדיפה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדיוק -"ג'יפ" במחיר משפחתית.
וכל היתר לא משנה.
ואם יש משפחה גדולה - אאוטלנדר 7 מקומות על אותו העקרון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בליסינג? במחיר שהוא דומה מאוד עד כדי זהה למשפחתיות? כן

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 שעות, Tamir FR כתב:

אם אני הייתי הצלם של הרכב הזה הייתי מוכן להישבע שהתמונה נלקחה מרכב יפני שנת 2000.
לא מבין איך יצרן רכב מוציא לשוק בלי בושה דבר כזה.

לא מבין איך איש מכירות יכול לתאר פנים רכב כזה... אולי אפשר לחרטט שזה "רטרו"?

עוד יותר לא מבין לקוחות שמסתפקים בבינוניות הזו.

image.png.693a245de50c60996dc3dba23e2454e2.png

העיצוב הפנימי מיושן. אני מסכים.

אבל מה עדיף? או היית מעדיף? [ שאלה מופנת לרוב, כאן].

המצב כפי שהוא בתמונה, או דומה לזה, ?

או מנגד, מסך מגע חדשני ו מודרני, לכיוון בקרת האקלים?

אם נתעלם לרגע מהמראה הוויזואלי, לאיזה שיטה יש כאן יתרון, על השנייה?

פורסם

זה לא קשור לצורת התפעול אלא לתחושה המיושנת שהמראה הזה מייצר. כפתורים שאפשר למצוא בסופר לנסאר משנות ה-90? זה בסדר בדאצ'יה אבל לא ברכב שמתומחר במחיר של משפחתית מודרנית (למרות שיש הנחות נאות במבצעים). דרך אגב, כל הכפתורים האלו ממוקמים כל כך נמוך שהם ממש לא נוחים לשימוש וממש צריך להוריד את המבט. 

פורסם
לפני 10 שעות, falou כתב:

כן, אבל חברת הליסינג לא בוחרת את הרכבים לעובדים, הם בוחרים מתוך רשימה של כלי רכב, וכאן השאלה, למה להעדיף את הרכב הזה?

אם אתה מנהל צי רכב בחברה מרובת רכבים, בד"כ חברות הליסינג יכופפו את המחיר כדי שיתאים לך.

בנוסף, האאוטלנדר מקבל דגם "חדש" כל חצי שנה, אז תמיד יש עניין להעיף את הקודם במחיר שווה.

במקום העבודה הקודם שלי, התוספת לאאוטלנדר מטויוטה קורולה היתה 250 שקל בחודש.

אז מי יחשוב פעמיים ולא יקח "ג'יפ" של מנהלים?

פורסם

לא ניסיתי את האאוטלנדר וזה כבר חישוב אחר לגמרי, כי מדובר ברכב שהוא באמת יותר גדול, בשעה שה-ASX לא מציע שום יתרון פרקטי, מלבד נוחות מסויימת בהכנסת ילדים קטנים לרכב. 

אתה שואל מי לא ייקח "ג'יפ של מנהלים"? 

משפחה קטנה, אנשים שמסתובבים בעיקר בעיר, מי שלא נוח לו לנהוג ברכב גדול... חסר? 

בסופו של דבר הרכב הוא הטבה ופינוק לעובד, אחרת מנהלי הציים היו מכופפים את כולם לרכבים היברידים, ובמקום ג'יפ היו מציעים סטיישן. גם היברידי. 

העניין עם ה-ASX, אם עדיין לא ברור, זה יחסית לתחרות הוא לא מפנק וגם הפוזה לא משהו. 

פורסם

נכון, אבל הנוסחה זהה. מי שרוצה "ג'יפ" קטן יותר, עדיין הASX מוצע במחיר הכי זול לציי רכב. 

ולגבי "ג'יפ של מנהלים" תתפלא כמה אנשים עם שלושה ילדים לקחו אאוטלנדר כי זה רק להוסיף 250 שקל וגם ככה כל ההוצאות על החברה. אישית מכיר 2 כאלו מהמשפחה הקרובה.🙈

פורסם

לעובד שבוחר את הרכב, לא כזה משנה כמה ה-ASX זול לצי, ההבדל בעלות החודשית שלו קטן.
ואם יש לך שלושה ילדים, אז רכב גדול זה הגיוני, בטח אם אתה לא גר בעיר צפופה.

פורסם

ההבדל בעלות החודשית נקבע על ידי המעסיק ולא על ידי עלות הליסינג האמיתית.

יש מעסיקים שמשיקולי נראות, מעמדות ומיצוב מכוונים את העובדים לדגמים מסויימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...