Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אופניים חשמליים, הנורות מקבלות מתח ישיר של 48V

הלדים מקדימה לא עובדים יש מתח, שאני נוגע עם פס מתכת(בתמונה זה הקו הורוד) בין השניים המסומנים אז אכן 4 מתוך ה 5 דולקות, השאלה שלי היא 1. האם ניתן לשים בדיל שיעקוף את הנורה השרופה(כנראה?) ואז ידלקו 4 מתוך 5 קבוע שאדליק את האופניים?

או פתרון שני 2. האם אפשרי להוציא את הנורה הבעייתית עם מלחם ולשים אחרת במקומה? כל דיודה כזו תעשה את העבודה או שיש גם להם מתחים?

תודה

PHOTO-2019-10-24-13-37-05.jpg

PHOTO-2019-10-24-13-36-33.jpg

PHOTO-2019-10-24-13-36-21.jpg

פורסם (נערך)

הלדים מחוברים בטור לכן אל תקצר בין המגעים שציינת. הלדים אומנם ידלקו אבל בעוצמה כנראה גבוהה יותר ובקרוב עוד לד עלול להשרף.

מפל המתח על לד בודד בזרם של 20 מיליאמפר עשוי לנוע בין 3.0-4.0 וולט לכן אם אתה רוצה להחליף את הלד בדיודת סיליקון רגילה תלחים לפחות 2 דיודות סיליקון בטור מסוג 1N4001 או 1N4007.

לדעתי הלדים המולחמים הם די סטנדרטים ותוכל לרכוש בכול חנות אלקטרוניקה לד 5 מילימטר בצבע לבן/שקוף.

* אם אתה נמצא באיזור רמת-גן/חולון אני יכול למסור לך חינם אין כסף כמה לדים מתאימים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
הלדים מחוברים בטור לכן אל תקצר בין המגעים שציינת. הלדים אומנם ידלקו אבל בעוצמה כנראה גבוהה יותר ובקרוב עוד לד עלול להשרף.

מפל המתח על לד בודד בזרם של 20 מיליאמפר עשוי לנוע בין 3.0-4.0 וולט לכן אם אתה רוצה להחליף את הלד בדיודת סיליקון רגילה תלחים לפחות 2 דיודות סיליקון בטור מסוג 1N4001 או 1N4007.

לדעתי הלדים המולחמים הם די סטנדרטים ותוכל לרכוש בכול חנות אלקטרוניקה לד 5 מילימטר בצבע לבן/שקוף.

* אם אתה נמצא באיזור רמת-גן/חולון אני יכול למסור לך חינם אין כסף כמה לדים מתאימים.

אלוף אתה מרק.תודה! רושם בפרטי:)

פורסם (נערך)

תפרק את המעגל המודפס מהקופסא.ובדוק האם קיים סימון DC IN או + IN ולשם תחבר את החוטים.

אני יכול לנחש ניחוש מושכל על סמך מבנה המעגל אבל עדיף לבדוק בצידו השני.

עריכה

* הכבל שיתנתק זה הכבל שמתחבר ללדים ? אם כן אז חבר היכן שמסומן + את החוט האדום ו - לחוט השחור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
תפרק את המעגל המודפס מהקופסא.ובדוק האם קיים סימון DC IN או + IN ולשם תחבר את החוטים.

אני יכול לנחש ניחוש מושכל על סמך מבנה המעגל אבל עדיף לבדוק בצידו השני.

עריכה

* הכבל שיתנתק זה הכבל שמתחבר ללדים ? אם כן אז חבר היכן שמסומן + את החוט האדום ו - לחוט השחור.

אין קשר ללדים עם האופניים(בזכותך זה סודר:),

זו מנורה של חדר הילדים, והחוטים הקרועים מתחברים למנורה עם פלאג(תקין) וצד שני לחשמל+דימר.

הבעיה שלי זה רק לדעת איזה מהחוטים לאיזה ריבוע הולך השחור/אדום משני הריבועים בצד ימין למטה.

פורסם

אתה יכול לחבר מד מתח למוצא ולבדוק היכן הפלוס והמינוס. לפי מה שאני רואה ליד החיבור הימני ביותר קיים סימן -.

• תוכן חדש...