Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום היום רכשתי צמיגי מישלין דגם michelin primacy 4 ארץ יצור גרמניה כמובן על 4 צמיגים תאריך יצור שבוע 18 שנה 19 אשמח לחוות דעת לגבי הצמיגים

עם מתייבשים מהר אחיזה בכביש בטיחות וכמה זמן הם מחזיקים

אגב אני נוסע רגוע בעיר ומחוץ לעיר 100-90

עריכה אחרונה על ידי Haim30090
פורסם

מה חוות דעת? כבר קנית!

אלה צמיגי נוחות משובחים, תהנה מהם ואולי אתה תרשום איך הם..

אם יש לך אפשרות, תחנה כמה שיותר בצל. בזמן הטיפולים, כאשר מפרקים גלגלים לצורך בדיקת בלמים, תעשה רוטציה ביניהם ( קדימה/ אחורה באותו הצד ). ככה הם יחזיקו מעמד יותר קילומטרים וגם פחות יתיבשו ( בצל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים עם מה שנאמר, עדיף שתשאל לפני קנייה ולא לאחריה.

עם זאת, הסר דאגה מליבך, מזלך שקנית צמיגים מעולים. יש לי כאלו. הקפד על חנייה בצל ועל לחץ אוויר תקין, ותהנה.

פורסם
מסכים עם מה שנאמר, עדיף שתשאל לפני קנייה ולא לאחריה.

עם זאת, הסר דאגה מליבך, מזלך שקנית צמיגים מעולים. יש לי כאלו. הקפד על חנייה בצל ועל לחץ אוויר תקין, ותהנה.

אני יודע שהם מעולים ולגבי כול התגובות פה רק שאלתי מנסיון של אנשים איך הם אני קניתי אותם בהמלצה שהם טובות לא מניסיון של אנשים

ושאלה לי אלייך תגיד זה נכון שהם מתייבשים מהר יחסית משאר הצמיגים האירופאים

פורסם

האוטו נוסע יחסית מעט וחונה בחנייה מקורה. אמנם לא מקרה מייצג לרוב, אבל גם לאחר שנה הם נראים כמו חדשים.

לדעתי כשמדברים על התייבשות של מישלין מתייחסים יותר לאנרג'י סייבר. אותם יש לי על אוטו אחר, לא הראו סימנים כאלו למרות שחנו בחוץ.

פורסם

צמיגים מעולים,

יש לי אותם על הונדה שיצאה מהחברה לפני 3 שנים (ENERGY SAVER), עשו קרוב ל 80,000 ק"מ עד שהחלפתי אותם ממש ביום רביעי האחרון.

לא היה אפילו פעם אחת תקר בצמיג, והצמיגים היו עוד עם המון בשר, הוחלפו כי היו יבשים (בלי סדקים או משהו, פשוט הצמיג היה פחות אלסטי).

רכישה חכמה, בהצלחה!

פורסם

יש לי כאלה מספר חודשים, ציוני הבטיחות שלהם בין הגבוהים (מביקורות באתרים בריטיים). הביקורת היחידה שיש לי בנתיים היא שהם הרבה יותר שקטים מהצמיגים הקודמים שהיו.

• תוכן חדש...