Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי אלפא רומיאו ג'ולייטה שנת 2016 המצויידת במנוע 1.4 ותיבת הילוכים TCT דגם Sportiva.

למרות שרכשתי אותה לפני שבוע, שמתי לב שצריכת הדלק שלה (סביר להניח) גבוהה יותר ממה שכותבים באינטרנט ואני לא מדבר על נתוני יצרן.

הרכב הקודם שלי היה מיצובישי לנסר עם מנוע 1.8 גיר רציף, והנסיעות שלי לרוב הן נסיעות בכבישים מהירים והצריכה שלה הייתה 10.2-11.2 בממוצע. אז ציפיתי שאלפא תצרוך פחות ממיצובישי בגלל שלאלפא יש מנוע 1.4 טורבו...אבל לא 1:10...

ציפיתי יותר לכיוון 1:12-14

נכון הכל תלוי כמה "לוחצים" ואני לא מאלה שלוחצים כל הזמן.

אז מה יכול להיות הגורם לתופעה? והאם זו תופעה בכלל? אולי זו הצריכה המוכרת..אז חבל ולא חישבתי הכל נכון...

ואם לא, אז מה צריך לבדוק? יש לי טיפול בקרוב, ואני רוצה לממש את ההזדמנות שאני במוסך. ולאיזה מוסך ללכת זה כבר צריך לחפש/לפתוח שרשור אחר :wink:.

בלי שום קשר, הרכב מדהים..

תודה לעונים.

• אחראי פורום
פורסם

קודם כל, זה ממש תלוי בתוואי. זה שאתה כותב שלרוב בכבישים מהירים זה אחלה, אבל מה עם שאר הזמן?

דבר שני, עם כל הכבוד ללאנסר, לאוטו הזה יש קצת כוח ויחד עם פעולת התיבה הוא די מפתה ללחוץ, בטח כשהאוטו חדש ומתלהבים.

מניח שבהמשך תתרגל וזה ישתפר טיפה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

1. שבוע זה לא מדד לכלום, תמדוד כמה מייכלים ונדבר.

2. אתה עם הרכב רק שבוע, אני מהמר על זה שאתה עוד מתלהב מהכח והאחיזה ובהתאם לנהיגה, צריכת הדלק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עם ג'ולייטה 1.4 ידנית והצריכה המשולבת שלי דומה לנתון שאתה ציינת..

יצא לי להגיע ל 1:12 בנסיעה הכי רגועה שיש, 90 קמ"ש על בקרת שיוט.

לא רכב חסכוני מדי..

פורסם

ההבדל בין 10 ק"מ לליטר ל-11 שקול להסרה של שערה מדוושת הגז. אם אתה רוצה להשיג חיסכון, מעבר לעובדה שלא בחרת ברכב הנכון לכך, אתה חייב לשמור בשיוט על לחיצה קבוע על הדוושה ולהימנע מהאצות קלות עד כמה שניתן. יש הבדל עצום בין מי שנהג קבוע על 100 קמ"ש לבין מי שהממוצע שלו אולי 100 אבל כל זמן הנסיעה הוא מאיץ ל-110, מאט לאזור ה-90 וחוזר חלילה. במנועי טורבו ההבדל מאוד משמעותי.

פורסם
ההבדל בין 10 ק"מ לליטר ל-11 שקול להסרה של שערה מדוושת הגז. אם אתה רוצה להשיג חיסכון, מעבר לעובדה שלא בחרת ברכב הנכון לכך, אתה חייב לשמור בשיוט על לחיצה קבוע על הדוושה ולהימנע מהאצות קלות עד כמה שניתן. יש הבדל עצום בין מי שנהג קבוע על 100 קמ"ש לבין מי שהממוצע שלו אולי 100 אבל כל זמן הנסיעה הוא מאיץ ל-110, מאט לאזור ה-90 וחוזר חלילה. במנועי טורבו ההבדל מאוד משמעותי.

ברור שלא ציפיתי לרכב חסכוני, שיעשה 1:18-20...

אבל הבדל כזה משמעותי....לא ציפיתי.

ואני בכרוז ב110-120 בכביש 6 בקבוע...

פורסם
אני עם ג'ולייטה 1.4 ידנית והצריכה המשולבת שלי דומה לנתון שאתה ציינת..

יצא לי להגיע ל 1:12 בנסיעה הכי רגועה שיש, 90 קמ"ש על בקרת שיוט.

לא רכב חסכוני מדי..

מצטרף להמלצה ^^

alfa 156 2.5.

פורסם

תוריד את הקרוז ל 95 ותראה שיפור מיידי

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

תשובה שרשמתי בדיון בפורום בעבר...

Alfa Romeo guiletta 2012-13 המלצה

הרכב אצלי כשנתיים - לא הרימו לא החליפו לא נשבר ולא נשרף , דורש חריקה

ג׳ולייטה דיסטינקטיב 1.4 טורבו 170 ^

( דיונים ברשת אומרים כי בהתקנת Tuning Box TMC Motorsport ההספק עולה למעל 200 עם 30 קג"מ )

בחודש הראשון התווספו שתי שריטות דקות של אהבה/קנאה , בקושי רואים , אבל קיימות .

יחסית לאלפא עם שנתיים על הכביש , הרכב נראה חדש וזה תעודת כבוד גם לעוברי האורח ..

,,,

הסאונד של המנוע נחמד מעל 3000 סל"ד - בכללי הרכב מוצק ואין כל קרקוש .

לגבי הספק מרבי בכ 5000-5500 סל"ד , זה לא עקרוני כי בהחלפה הסל"ד יורד לכ 3.700-900

והמומנט נשאר חזק ומושך את הרכב נחמד .

יש ברכב אפשרויות למשחקיםבמצבי ה DNA השונים וכן בהילוכים הידניים בממסרה הרובוטית ,

אפשר ללמוד להוריד שני הילוכים ,

וללמוד את ההשהיה של העברת ההילוך גז לחוץ בהעברה או הרפייה , ולתזמן הורדה והעלאה רגע לפני ,

כדי לקבל הספק זמין כל הזמן .

צריכת הדלק הרגילה המשולבת הרבה בעיר - ב גבול ה 1:10 לליטר.

ומחוץ לעיר בנסיעה מנהלתית אפשר גם 1:14 ( נמדד מחשב פעמיים בכביש החוף )

אפשר לשפר צריכה עם נסיעה מינהלתית עדינה.

ביטוח מקיף ( עם איתורן ) לגיל 35-40 לכל נהג 3.800 ש"ח - חובה 1370 .( הביטוח חודש השבוע )

אני ידעתי מה אני מחפש ובחרתי את הג'ולייטה כי מבחינתי היא הייתה החבילה המתאימה , לא גדולה ולא קטנה .

שובבה עם כוח ,יפה אבל לא מעוררת אנטגואיזם משתלבת בנוף .

ההרגשה במושבים הקדמיים ברכב נעימה , לא סוגרת ואפלולית , מאחור קצת צפוף והגישה והראות

למושב האחורי לא הכי נוחה .

,,,,,

אבל , כאשר יוצאים מהג'ולייטה ומסתכלים, העיצוב החיצוני הוא גם גורם במשוואת הכייף .

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתה לי ג'ולייטה 170 ידנית, בשיוט 14 קמ"ל לא היה נתון זר בנהיגה רגועה, לדעתי אפשר אפילו יותר מזה אם ממש מתאמצים.

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...