Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה במזגן ברכב, מתי שאני מניע הכל בסדר, אבל אחרי נסיעה של כמה דקות המאוורר כאילו יורד לעוצמה הכי חלשה אבל עדיין יוצא קור,

ניסיתי לכבות ולהדליק את המזגן ולשחק עם העוצמות והטמפרטורה אבל עדיין העוצמה חלשה, אבל לפעמים שאני עושה אור גבוה פתאום המאוורר חוזר לעוצמה גבוה ועובד כרגיל אבל אחרי כמה דקות חוזר שוב לעוצמה החלשה ואז שוב אני משחק עם האורות הוא חוזר לפעול רגיל וחוזר...

אשמח לעזרה :)

פורסם

נשמע כמו תופעה של קפאון מאדה.

יש לבדוק מסנן אויר למזגן, כמות קרר, תפקוד מדחס ותרמוסטט.

מאיפה אתה בארץ? החברים פה יוכלו לכוון אותך למקום מומלץ.

פורסם
נשמע כמו תופעה של קפאון מאדה.

יש לבדוק מסנן אויר למזגן, כמות קרר, תפקוד מדחס ותרמוסטט.

מאיפה אתה בארץ? החברים פה יוכלו לכוון אותך למקום מומלץ.

מנתניה, ואם הוא קופא אז איך הוא חוזר להוציא אוויר אחרי שאני משחק עם האורות?

פורסם

סליחה, התבלבלתי בתשובה עם שרשור אחר.

הבעיה היא חשמלית וצריך לבדוק את מעגל בקרת מהירות המאוורר ואת התצאורה וכמובן לבדוק מה קורה אצלך עם התקנות אביזרים למניהם (קודנית, מערכת שמע..).

אם מותקן אצל תאורה חיצונית לא מקורית? לדים, תאורה פנימית סגולה וכוליי..

פורסם

אם אתה מנתניה אני ממליץלך בחום לקפוץ לחדרה למיכאל חשמל ומיזוג אויר בכיכר המשטרה. רק תשתדל לוודא שהעובד שלו חסן נמצא במקום כי הוא זה המקצוען האמיתי. הוא גם לא ייגבה ממך שקל מעבר למה שצריך ויש סיכוי שאפילו על בדיקה הוא לא ייגבה כלום. תשמע מה יש לו לומר בקיצור אתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות.

פורסם
סליחה, התבלבלתי בתשובה עם שרשור אחר.

הבעיה היא חשמלית וצריך לבדוק את מעגל בקרת מהירות המאוורר ואת התצאורה וכמובן לבדוק מה קורה אצלך עם התקנות אביזרים למניהם (קודנית, מערכת שמע..).

אם מותקן אצל תאורה חיצונית לא מקורית? לדים, תאורה פנימית סגולה וכוליי..

אין לי קודן לרכב וגם לא מערכת שמע יש לי את המקורית כולל הפנסים

• תוכן חדש...