Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

המצערת נוקתה על ידי ספריי קרבורטורים.לאחר הניקוי הרכב "השתעל" ,הניע ומאז הנורה דולקת ולא נכבית.ניסיון לכבותה באמצעות סורק obd גרם לכיבוי הרכב ,להתנעה קשה ושנדלק הרכב הנורית חזרה לדלוק.מה ניתן לעשות?.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מה התקלה שקיבלת בסורק?

ניקית את המצערת בשיטה הנכונה? או ע"י התזת ספריי תוך כדי שהמנוע פועל, או כשהמצערת לא מפורקת ?

Stay Dirty

פורסם

ארבע תקלות שונות שכולן מראות שהסנסורים מלוכלכים.לא זוכר קודי תקלה כרגע.הושפרץ ספריי קרבורטורים למצערת שהמנוע עובד.

פורסם

איזה סנסורים?

לא יודע אם יש קשר, ואצלך זה בטח איכשהו קשור לניקוי מצערת, אבל אצלי באימפלה 2005 היו הנעות קשות יחסית למשך כמה שנים, תמיד חשבתי שזה כי הרכב כבר ישן. לפני חודש וחצי נדלקה לי נורת מנוע על Crankshaft position sensor והרכב התחיל להתכבות ספונטנית אחרי בלימה או בכיכרות, בקיצור קראתי ברשת על הבעיה, הזמנתי זוג סנסורים חדשים (באימפלה יש שניים שונים), יש אחד שיושב בתוך הפולי הראשי, החליפו לי במוסך, הסנסור המקורי היו כולו עם חוטים שרופים ואכולים, ממש גמור. בקיצור מאחרי ההחלפה הרכב נוסע יציב ומניע בנגיעה.

לא יודע אם זה אותו סוג סנסור גם במאליבו 2011 (מניח שזה מנוע ה 2.4), אבל לא אתפלא אם זה דומה. יש ל GM בעיות ידועות עם החוטים שלהם שנשרפים וגורמים לעיתים להרבה תקלות חשמל שאנשים מחפשים אחריהם שנים לפעמים. שווה בדיקה, לדעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה.לא מאמין שזה קשור.לדעתי זה אכן קשור לניקוי המצערת שכן לפני זה הנורה לא דלקה.אני חושב שהסנסורים "התלכלכו" מהטינופת שיצאה מהמצערת.השאלה אם זו באמת הבעיה ואם כן כיצד ניתן לנקותם?.

פורסם

לא מבין למה ניקית את המצערת שהמנוע עובד ושהיא מחוברת? עכשיו בטוח אין מנוס מלפרק אותה מהסעפת ולנקותה כמו שצריך. המצערת שם חשמלית או מכנית?

פורסם
ברכב כזה ומודרני סביר שהמצערת חשמלית.

טוב שלא גרמת נזק לעצמך ולמנוע.

נסה לנתק מצבר לכמה דקות לפני כל פעולה.

על איזה פעולה מדובר?

פורסם
זה המכונאי שלי ביצע.לא אני.

אז תן למכונאי לשבור את הראש עם התקלות שנידלקו...ניסה להיות חוכם גדול שעכשיו ייפתור את הבעיות שנוצרו.

פורסם

אם תיגע לבד ולא ייסתדר או שיהיה נזק גדול יותר הוא עלול לא לסדר לך כי נגעת. אל תחפש קיצורי דרך חבל, זה טיפול ששילמת עליו אז זו האחריות שלו לסדר ושלך לחזור אליו.

• תוכן חדש...