Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התחדשתי בC3. כאשר אני מחבר את הטלפון שיאומי REDMI 5A, אנדרואיד אוטו עובד מצויין עם ספוטיפיי וגוגל מפס.

כאשר אני מפעיל את הוייז הוא מתמקם מתחיל לנווט ונתקע. כך בכל הפעמים שניסיתי. הסרתי והתקנתי מחדש את הוויז ואת האנדרואיד אוטו. שום דבר לא משתנה.

שאלתי- הטלפון שלי עם מעט זיכרון- 2G RAM ו16 מגה. הוא מוציא לי כל הזמן הודעות שאין זכרון ושפונקציות מסויימות עלולות להיפגע.

חשוב לציין- הוויז בנפרד כאשר אני מנווט איתו עובד תקין ללא שום התקעות או בעיות אחרות. הבעיה מופיעה רק בהפעלתו מתוך אנדרואיד אוטו.

כאמור שאר האפליקציות עובדות מצויין דרך האנדרואיד אוטו.

האם הגיוני שהבעיה היא כתוצאה מהזיכרון המוגבל? סביר שוויז דרך אנדרואיד אוטו צורך יותר זיכרון מאשר הוא פועל כאפליקציה נפרדת?

אשמח לעזרה. אני בנתיים מסתדר עם גוגל מפס אבל מעדיף וויז.

תודה

פורסם

יתכן שהזכרון אינו מספיק להפעלה של ממשק האנדרואיד אוטו, שהוא אולי קצת כבד יותר מהממשק הרגיל שנמצא הטלפון.

מציע לצורך בדיקה עם מכשיר אחר שיש לו 3 גיגה זיכרון לפחות, יצא לי לנסות במכשירי שיומי שונים ועובד בלי בעיה אך לא עם הדגמים הכי זולים כמו הנ"ל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אחסוך לך כבר עכשיו - קורה גם לי במערכת RLINK בכלל, עם גלקסי S9.

יש על זה באג פתוח בוייז.

התחיל באחת הגרסאות האחרונות.

מניח שאתה מתחיל לקבל "פיקסליזציה" לפני שזה נתקע , וכל הAA מגיב לאט?

פורסם
היתה לי אותה בעיה עם סמסונג. שינוי בהגדרות הרזולוציה של המסך בטלפון פתרו את הבעיה

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא נראת לי הבעיה. ולא מוצא איך לשנות רזולוציה בשיאומי, לא בטוח שאפשר.

פורסם

כמו שזה נשמע למכשיר אין כוח שילוב של וויז ואנדרואיד אוטו בו זמנית די מעמיס תנסה לבדוק עם מכשיר מעל 3GB ראם אם לא יהיה שיפור כנראה באג בוויז

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

• תוכן חדש...