Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים - אתם טוחנים מים סתם.

הוייז עבד מצוין עם AA בעבר, באחת הגסאות נהיה באג, הוא ידוע לוייז והוא בטיפול.

פורסם

מחזק, הבעיה בוויז.

גם בסקודה אוקטביה 2019 בשילוב עם OnePlus 6 בAA המעודכן (שיש לו פי שלושה ראם) קיימת את הבעיה הזאת.

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

פורסם

1. מנסיון אישי אפשר להגיע לשיפור משטמש ע"י החלפת קבל לקצר ועבה יותר. יכול ממש להשפיע על מהירות עבודה AA[/quote

ניסיתי את כל סוגי הכבלים. בכבל ארוך AA בכלל לא התחבר. בקצר מאוד לא ראיתי שינוי כאשר יש חיבור

פורסם
מחזק, הבעיה בוויז.

גם בסקודה אוקטביה 2019 בשילוב עם OnePlus 6 בAA המעודכן (שיש לו פי שלושה ראם) קיימת את הבעיה הזאת.

התגובה שלך כמו עוד מספר אנשים עם מכשירי דגל מחזקת את הסברה שיש בעיה בוויז. מעניין אם יש תגובה רשמית של וויז או גוגל בפורום כלשהו.

תודה לכל המתייחסים. אסתפק כרגע בגוגל מפות שזה פשרה.

פורסם

עדכון: הבעיה נפתרה. עשיתי עדכוני מערכת לטלפון הפשוט שלי (שיומי REDMI 5A) וכעת הוויז עובד מעולה בAA.

תודה לכל מי שעזר והתייחס. מה שכן כנראה שיש איזה שהוא באג לפי דיווחים של חברים כאן.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי... היתה לי בעיה דומה.. כנס להגדרות  ואז יישומים ואז ניהול יישומים ואז הרשאות של הוויז תוודא שכל ההרשאות פעילות והכי חשוב תבטל מצב חיסכון של הסוללה...אצלי זה פתר את הבעיה

• תוכן חדש...