Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום היינו עם מזדה 5 עד ששבקה. חשבנו לקנות אאוטלנדר והזהירו אותנו כי ברכבי 7 מקומות השורה השלישית אינה בטיחותית כי נמצאת באיזור הספיגה ולא מיועדת לנסיעה קבועה. באמת המרחק מהחלון האחורי קטן, מה שגרם לי לחשוב על לדחוס שלושה בוסטרים ברכב של 5 מקומות. מישהו יודע אם זה נכון?

ואם זה לא נכון - מה דעתכם על:

אאוטלנדר

ניסאן XTRAIL

קיאה סורנטו

מזדה cx5

סובארו אאוטבקX

אשמח לכל המלצה/דיס המלצה. מתכננים יד 2 משנתון 2016-7

תודה!

פורסם

באחת פסלת סגמנט שלם של רכבים... ומה יעשו מי שיש להם 4 או 5 ילדים? יקנו מיניבוס רק כדי שאף אחד לא יישב בשורה האחרונה?

מסכים איתך שזה יותר מפחיד מהשורה האמצעית, אבל כל הרכב הוא אזור ספיגה אחד גדול, מכל כיוון שלא תסתכל. המושב המסוכן ביותר ברכב, הוא, אגב, מושב הנוסע שליד הנהג. אז?

דחיסת 3 בוסטרים כבר נדונה פה בעשרות שרשורים. אין כלל אצבע פרט מללכת ולבדוק עם הכיסאות שלך אם זה מתאים. לפעמים נראה שיש רוחב מתאים, ואז הידיות של הדלתות דופקות הכל. באופן כללי, אתה צריך לחפש רכבי 7 מקומות טהורים, ולא משפחתיות מחופשות. כאלה שיש להם 3 מושבים נפרדים מאחור (סיטרואן פיקאסו, פג'ו 5008, אופל זאפירה, רנו גרנד סניק) וזה די מבטיח את ההצלחה בעניין ה 3 כיסאות.

לעניין הרכבים שרשמת - אני לא מכיר סוברו אאוטבק עם 7 מקומות, מזדה 5 זה יותר 6 מקומות ובתצורת 2+2+2 שיותר מתאימה לנוער ולא לילדים קטנים, ולפיכך נשארת עם האאוטלנדר, הסורנטו והניסן.

פורסם

3 בוסטרים קטנים יכנסו בכל אחת מהאופציות שציינת.

אם מדובר בבוסטר גב, זה כבר סיפור שונה.

גש לאולמות התצוגה עם הכיסאות ותבדוק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא הבנתי מה התקציב ( סורנטו הרבה יותר יקר מאוטלנדר ).

האם המעבר לג'יפון הוא עניין האופנה בלבד או שיש נסיעות בשטח?

אם רוצים משהו לא יקר (גם לרכישה, גם לתחזוקה) ועם 3 מושבים נפרדים בשורה השניה, אפשר לקנות טויוטה ורסו או פריוס פלוס - גם 7 מקומות וגם ניתן להתקין 3 בוסטרים בשורה השניה.

אם רוצים לרדת לשטח ויש תקציב לסורנטו ( רצוי דיזל ) זה כבר רכב יותר גדול, עם מיזוג לאחור ובגאז' לא רע. השורה השניה רחבה מאוד אבל עדיין מחולקת בצורה לא שווה, ובאמצע ייכנס רק בוסטר לא גדול.

אבל אני לא חושב שסבורנטו מי שיושב בשורה השלישית קרוב מאוד לחלון האחורי.

בגרסת ה 5 מקומות הונדה CRV תהיה הכי רחבה. גם מאזדה CX5 יכולה להספיק. סובארו פורסטר הכי טובה לטיולים.

מיצובישי סוג של ברירת מחדל של ג'יפון עם 7 מקומות. אני לא רואה שום בעיה ברכב כזה למשפחה של 5 נפשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי האאוטבק אני יכול להעיד שהיא מרגישה רחבה מאוד במושב האחורי וגם מרווח הרגליים גדול.

יחד עם זאת, אצלי אין 3 בוסטרים מאחורה.

מעבר לכך - הרכב מרגיש מאוד גדול בפנים ומאוד נעים לנסיעה + יכולת שטח לא רעה בכלל.

בכל מקרה ההמלצה היא לבדוק עם הבוסטרים עצמם ולראות את נוחות החגירה שלהם בחגורות הבטיחות.

קורים מקרים שהבוסטרים יושבים יפה, אבל החיבור של חגורת הבטיחות הופך את התהליך לקשה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...