Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לך רמת גימור לייף.

אין לי קולקשן בעצמי ככה שאני לא יכול להשוות אבל לקחת את גרסת הליסינג ולהתלונן שמרגישה פשוטה זה לא רציני.

לא לקרוא מה כתבתי זה גם לא רציני.

הדש בורד אותו דש בורד בכולן. האיכות חומרים אותה איכות חומרים. אלא אם כן יש באיזו רמת גימור דש מצופה בעור. אבל זה לא בקולקשן.

גם הגיר והמנוע אותו דבר. גם הבלמי תוף מאחורה.

אגב. יש לי את המולטימדיה שהוספתי אבל בוא נגיד שאני לא מתלונן על האבזור הדל.

סך הכל אמרתי שאחת הסיבות שהקליאו לא נסחרת טוב היא שיש מתחרות שהן פשוט טובות יותר.

פורסם

לגבי הדשבורד באמצע לא בדקתי באקספרשין פק או בקולקשין אבל החומרים אחרים בפירוש בין הלייף לשאר הדגמים, בטח בדגם פוסט מתיחת הפנים(שמה העסק נראה פיזית משמעותית שונה לחלוטין) לבין אחרי מתיחת הפנים שבחלק מהמקומות הכניסו חומרים דומים לרמות הגימור הגבוהות יותר אבל עדיין יש הבדלים באיכות החומרים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לא לקרוא מה כתבתי זה גם לא רציני.

הדש בורד אותו דש בורד בכולן. האיכות חומרים אותה איכות חומרים. אלא אם כן יש באיזו רמת גימור דש מצופה בעור. אבל זה לא בקולקשן.

גם הגיר והמנוע אותו דבר. גם הבלמי תוף מאחורה.

אגב. יש לי את המולטימדיה שהוספתי אבל בוא נגיד שאני לא מתלונן על האבזור הדל.

סך הכל אמרתי שאחת הסיבות שהקליאו לא נסחרת טוב היא שיש מתחרות שהן פשוט טובות יותר.

קודם כל לא ראיתי שום ראייה לכך שקליאו עם נתונים טובים נחתכת חזק במחירון ביחס ל 208 למשל.

מהניסיון שלי היא לא שומרת ערך כמו אסייתית אבל היא גם רחוקה מלא להסחר טוב.

דעתך היא דעתך והיא לגיטימית אבל כמו שאתה רואה לא חסרים פה בפורום אנשים שמאוד מחבבים את הרכב הזה ולא מסכימים איתך.

אסייתיות (וגרמניות) בארץ נסחרות טוב יותר בגלל הסטיגמה שקיימת כלפי הצרפתיות, אין קשר לנחיתות של דגם זה או אחר וגם 208 תמכר בפחות מאשר אסייתית או גרמנית מקבילה, אל תעשה מעם ישראל אנין טעם ומבין ברכבים כאילו הוא הגיע למסקנה שקליאו רכב פחות טוב ולכן הוא מעדיף יונדאי i10 :roll:

פורסם
לגבי הדשבורד באמצע לא בדקתי באקספרשין פק או בקולקשין אבל החומרים אחרים בפירוש בין הלייף לשאר הדגמים, בטח בדגם פוסט מתיחת הפנים(שמה העסק נראה פיזית משמעותית שונה לחלוטין) לבין אחרי מתיחת הפנים שבחלק מהמקומות הכניסו חומרים דומים לרמות הגימור הגבוהות יותר אבל עדיין יש הבדלים באיכות החומרים.

פוסט = אחרי.

הרכב שלי בכל מקרה הוא חדש.

פורסם

מאוד מוזר. כי אצלי זה קשה. תאמינו לי, אם לא אצלם סרטון, אבל תאמינו לי.

אקפוץ לאולם תצוגה לראות את הרמת גימור הגבוהה יותר ונמשיך את הדיון....

פורסם

לאישה יש כרגע קליאו בת פחות משנתיים , בעבר התניידה ב208(שהיום בת שנתיים וחצי, אך לא אצלנו) , שתיהן טורבו, ממקום העבודה, לא טרחתי לבדוק איזו גרסאת איבזור, בפיג'ו נראה לי זה היה אקטיב או אקטיב פרו.

שני השקלים שלי על הקליאו בהשוואה לפיג'ו 208 ובכלל:

נהגתי לא מעט קילומטרים על שני הרכבים(על הפיג'ו הרבה יותר, עשרות אלפים) ולדעתי ה208 משאירה אבק לקליאו בכמעט כל פרמטר אפשרי: איכות נסיעה, בידוד תא נוסעים, גיר עדיף בהרבה, תחושת האצה חלקה משמעותית, אחיזת כביש טובה יותר בעיני והנדסת אנוש טובה יותר.

ההגה בקליאו גדול בצורה מגוחכת בעיניי ביחס לספייס שיש ברכב, השליטה על המערכת ממוקמת על ידית מאחורי ההגה, לא אינטואיטיבי עבורי ולא נוח בעליל , שלל הכפתורים לכיבוי S&S, CRUISE CONTROL מרגישים ונראים כמו מתגים משנות ה90 והמיקומים שלהם פשוט הזויים לי(הקרוז קונטרול ליד בלם היד והS&S מתחבא איפשהו בצד שמאל - ולא יודע למה, אבל מרגיש לי שהS&S בקליאו מרשה לעצמו להתנתק בימים חמים מהר יותר מאשר בפיג'ו), ברכב שלנו אין 4 מתגי חלונות אוטומטיים, אבל אולי זה עניין של רמת אבזור, בפיזו היה.

את הרכב כמובן מתניעים ללא מפתח וכאן הקאצ', ציפינו שזה ישפר את החוויה אך לא, השלט החכם של הקליאו בעל צורה ומימדים מעצבנים, פשוט מעיק בכיס, אני לא מבין מה המהנדסים של רנו חשבו לעצמם כשתכננו את החתיכת פלסטיק המזובלת הזאת.

מבחינתי הדבר המשמעותי ביותר שיגרום לי שלא להמליץ על הקליאו זה הצפיפות ברכב, פשוט צפוף שם , בפיגו היינו ממקמים את הסלקל של הילד ואדם בגובה של 180+ היה יכול להתברג למושב הקדמי ולא להתלונן(בהנחה שלא נוסעים מאילת למטולה בלי הפסקות, כן?), בקליאו זה פשוט לא אפשרי, ממקמים את הסלקל והמושב שלצד הנהג פשוט הופך ללא שמיש, אולי מישהו מתחת ל170 יכול לשבת שם ולא בטוח שיהיה לו נוח מבחינת תנוחת הישיבה. יתכן ותא המטען בקליאו בעל יתרון קל על הפיג'ו, אך לא בטוח ב1000%.

המזגן גם קצת מעצבן, בפיג'ו כמדומני היו 6 מהירויות למאוורר ואילו בקליאו 4 מהירויות כאשר אתה מוצא את עצמך או מתייבש מחום או סובל רעש מוגזם מהמאווררים, לא מצאתי משהו באמצע. גם נראה לי שהוא נופל מהביצועים של המזגן בפיג'ו.

על הגיר אין הרבה מה להרחיב, תחושה של גיר רובוטי שלא מהמצטיינים: קצת מטלטל , לעיתים מקנה תחושה של בעיטה אבל בגדול, לא נוראי כמו שחשבתי בהתחלה.

כפי שכבר כתבו, הקליאו לא הרכב הכי מבריק בקטגוריה + מותג/יבואן שסוחב מטעני תדמית במשך שנים + בעיית אמינות בגיר - והתוצאה היא מחיר נמוך.

אגב, דובר בשרשור גם על רכישת קליאו ידנית(לא ספורט) כדי לבטל את בעיית הגיר ולהנות מ"רכב מאובזר" - למיטב זכרוני הגרסא הידנית שודכה למנוע מוחלש משמעותית בעל ביצועים לא רחוקים מרכבים אטמוספריים.

פורסם

מסכים חלקית.

זה נכון שה208 בכלליות היא רכב עדיף אבל חלק גדול ממה שהפריע לך הוא סובייקטיבי.

אני למשל ממש אוהב את השליטה על המערכת. למעשה אני עומד להחליף בקרוב את האוטו ומבאס אותי שאצטרך לוותר על השליטה משם. פחות נוח לי עם שליטה מההגה עצמו.

את הכפתורים של הקרוז קונטרול אני ממש אוהב, ואתה לא אמור לגעת בכפתור שלמטה. אתה קונה את האוטו, שם אותו בקרוז קונטרול ומשאיר אותו שם עד שאתה נפרד מהאוטו אחרי כמה שנים.

זה עדיף מבחינתי על ההפעלה בפיז'ו, בפורד מונדאו או רחמנא ליצלן באופל אסטרה/שברולט טראקס, שזה ממש מעצבן.

לגבי הצפיפות, זה מאוד נכון, וזו אחת הסיבות לזה שאני מחליף את האוטו.

יש לי ילד בן שנתיים וקצת, ובמשך יותר משנה לא היתה אפשרות שמישהו יישב לידי מקדימה. אשתי מטר 64 והיא לא נכנסת שם.

בכיסא של הנהג אשתי ישבה השבוע בפעם הראשונה ואמרה "אני לא ידעתי שכל כך צפוף שם. איך אתה חי עם זה?"

עם המפתח לא קשה לחיות. מבחינתי הוא סבבה. לא יוצא לי מהכיס ולא מפריע.

מה שכן, בחיים לא הייתי קונה קליאו אוטומטית.

ברגע שאתה קונה אותה ומוסיף את ההפרש הכספי, היא מאבדת לחלוטין את הכדאיות שלה.

אני לא יודע אם מוכרים בכלל 208 ידנית אבל כשקניתי את הקליאו לא היתה, וזה מה שהכריע את הכף.

קליאו קונים בכיף ב70,000 עד 85,000.

יותר מזה?

יש אופציות יותר טובות.

(וזה בא ממישהו שזו הקליאו דור 4 השניה שלו).

פורסם

אל תתקרב לגיר הרובוטי, לא משנה מה יגידו לך תומכי הצרפתיות בפורום. יש לנו 2 קליאו במשפחה, ועוד אחת אצל חבר, בכולן הגיר התקלקל לפני שהגיעו ל50KM והיה צריך לשלם מעל ל5000 ש"ח תיקון. אפילו כשהגיר הזה עבד, לצאת מהמקום באוטו הזה בהילוך ראשון נתן תחושה מוזרה ואיטית משהו.

תוסיף על זה שבשתי מכוניות מתוך ה 3 הייתה בעיה של גומיות והיה אפשר לשמוע צפירות מכיוון קורה A. גם כמו שנאמר מקודם, הפלסטיקה סופר זולה והרכב ממש צפוף. לא הייתי קונה קליאו באופן כללי (מדבר על הדגמים מתחת ל2018) ובמיוחד לא את הגיר הרובוטי. ה208 נראית הרבה יותר טוב גם מבפנים גם מבחוץ. הסחירות של שתי המכוניות היא על הפנים. (מניסויון מכירה של שלושת המכוניות הנ"ל)

פורסם
מסכים חלקית.

זה נכון שה208 בכלליות היא רכב עדיף אבל חלק גדול ממה שהפריע לך הוא סובייקטיבי.

אני למשל ממש אוהב את השליטה על המערכת. למעשה אני עומד להחליף בקרוב את האוטו ומבאס אותי שאצטרך לוותר על השליטה משם. פחות נוח לי עם שליטה מההגה עצמו.

את הכפתורים של הקרוז קונטרול אני ממש אוהב, ואתה לא אמור לגעת בכפתור שלמטה. אתה קונה את האוטו, שם אותו בקרוז קונטרול ומשאיר אותו שם עד שאתה נפרד מהאוטו אחרי כמה שנים.

זה עדיף מבחינתי על ההפעלה בפיז'ו, בפורד מונדאו או רחמנא ליצלן באופל אסטרה/שברולט טראקס, שזה ממש מעצבן.

לגבי הצפיפות, זה מאוד נכון, וזו אחת הסיבות לזה שאני מחליף את האוטו.

יש לי ילד בן שנתיים וקצת, ובמשך יותר משנה לא היתה אפשרות שמישהו יישב לידי מקדימה. אשתי מטר 64 והיא לא נכנסת שם.

בכיסא של הנהג אשתי ישבה השבוע בפעם הראשונה ואמרה "אני לא ידעתי שכל כך צפוף שם. איך אתה חי עם זה?"

עם המפתח לא קשה לחיות. מבחינתי הוא סבבה. לא יוצא לי מהכיס ולא מפריע.

מה שכן, בחיים לא הייתי קונה קליאו אוטומטית.

ברגע שאתה קונה אותה ומוסיף את ההפרש הכספי, היא מאבדת לחלוטין את הכדאיות שלה.

אני לא יודע אם מוכרים בכלל 208 ידנית אבל כשקניתי את הקליאו לא היתה, וזה מה שהכריע את הכף.

קליאו קונים בכיף ב70,000 עד 85,000.

יותר מזה?

יש אופציות יותר טובות.

(וזה בא ממישהו שזו הקליאו דור 4 השניה שלו).

אין לי ספק שכשמדובר בניהוג ברכב, הרבה מהדברים יכולים להיות סובייקטיבים ועל כן אין ויכוח.

אם אני לא אמור לגעת בכפתור שלמטה , למה הוא קיים? ובכלל, למה צריך להחביא כפתור "מכני" כדי לכבות ולהדליק קרוז-קונטרול? כשאישתי אספה את הקליאו היא התקשר אליי בדרכה הביתה והדבר הראשון שהיא התלוננה עליו בפניי זה שהיא לא מצליחה להפעיל את הקרוז קונטרול - היא לא חשבה לחפש כפתור כיבוי/הדלקה ליד בלם היד. למה הפקדים של הקביעת/שינוי מהירות יושבים על ההגה ואילו הכיבוי והדלקה חבויים ליד הבלם יד ? אין שום הסבר הגיוני לדבר הזה בעיני, הנדסת אנוש לקויה.

בפיגו 208 המולטימדיה נשלטת מההגה ואילו הקרוז קונטרול מידית די דומה לידית ששולטת במולטימדיה בקליאו- רק שהידית נמצאת "בדיוק במקום", נופלת ליד של הנהג, לא צריך לחפש אותה או למתוח אצבעות או להוריד יד מההגה, בשונה מהקליאו. בעיני הידית שליטה בקרוז קונטרול בפיג'ו היא אחת המוצלחות , מתעלה ב10 דרגות על ה"פטנטים" שפגשתי בקבוצה VAG.. וכנראה גם ברנו :)

אגב, בקליאו הקרוז קונטרול קופץ במהירויות זוגיות בלבד אם זכרוני אינו מטעני,לא שזה משנה למישהו כנראה :)

פורסם (נערך)
לאישה יש כרגע קליאו בת פחות משנתיים , בעבר התניידה ב208(שהיום בת שנתיים וחצי, אך לא אצלנו) , שתיהן טורבו, ממקום העבודה, לא טרחתי לבדוק איזו גרסאת איבזור, בפיג'ו נראה לי זה היה אקטיב או אקטיב פרו.

שני השקלים שלי על הקליאו בהשוואה לפיג'ו 208 ובכלל:

נהגתי לא מעט קילומטרים על שני הרכבים(על הפיג'ו הרבה יותר, עשרות אלפים) ולדעתי ה208 משאירה אבק לקליאו בכמעט כל פרמטר אפשרי: איכות נסיעה, בידוד תא נוסעים, גיר עדיף בהרבה, תחושת האצה חלקה משמעותית, אחיזת כביש טובה יותר בעיני והנדסת אנוש טובה יותר.

ההגה בקליאו גדול בצורה מגוחכת בעיניי ביחס לספייס שיש ברכב, השליטה על המערכת ממוקמת על ידית מאחורי ההגה, לא אינטואיטיבי עבורי ולא נוח בעליל , שלל הכפתורים לכיבוי S&S, CRUISE CONTROL מרגישים ונראים כמו מתגים משנות ה90 והמיקומים שלהם פשוט הזויים לי(הקרוז קונטרול ליד בלם היד והS&S מתחבא איפשהו בצד שמאל - ולא יודע למה, אבל מרגיש לי שהS&S בקליאו מרשה לעצמו להתנתק בימים חמים מהר יותר מאשר בפיג'ו), ברכב שלנו אין 4 מתגי חלונות אוטומטיים, אבל אולי זה עניין של רמת אבזור, בפיזו היה.

את הרכב כמובן מתניעים ללא מפתח וכאן הקאצ', ציפינו שזה ישפר את החוויה אך לא, השלט החכם של הקליאו בעל צורה ומימדים מעצבנים, פשוט מעיק בכיס, אני לא מבין מה המהנדסים של רנו חשבו לעצמם כשתכננו את החתיכת פלסטיק המזובלת הזאת.

מבחינתי הדבר המשמעותי ביותר שיגרום לי שלא להמליץ על הקליאו זה הצפיפות ברכב, פשוט צפוף שם , בפיגו היינו ממקמים את הסלקל של הילד ואדם בגובה של 180+ היה יכול להתברג למושב הקדמי ולא להתלונן(בהנחה שלא נוסעים מאילת למטולה בלי הפסקות, כן?), בקליאו זה פשוט לא אפשרי, ממקמים את הסלקל והמושב שלצד הנהג פשוט הופך ללא שמיש, אולי מישהו מתחת ל170 יכול לשבת שם ולא בטוח שיהיה לו נוח מבחינת תנוחת הישיבה. יתכן ותא המטען בקליאו בעל יתרון קל על הפיג'ו, אך לא בטוח ב1000%.

המזגן גם קצת מעצבן, בפיג'ו כמדומני היו 6 מהירויות למאוורר ואילו בקליאו 4 מהירויות כאשר אתה מוצא את עצמך או מתייבש מחום או סובל רעש מוגזם מהמאווררים, לא מצאתי משהו באמצע. גם נראה לי שהוא נופל מהביצועים של המזגן בפיג'ו.

על הגיר אין הרבה מה להרחיב, תחושה של גיר רובוטי שלא מהמצטיינים: קצת מטלטל , לעיתים מקנה תחושה של בעיטה אבל בגדול, לא נוראי כמו שחשבתי בהתחלה.

כפי שכבר כתבו, הקליאו לא הרכב הכי מבריק בקטגוריה + מותג/יבואן שסוחב מטעני תדמית במשך שנים + בעיית אמינות בגיר - והתוצאה היא מחיר נמוך.

אגב, דובר בשרשור גם על רכישת קליאו ידנית(לא ספורט) כדי לבטל את בעיית הגיר ולהנות מ"רכב מאובזר" - למיטב זכרוני הגרסא הידנית שודכה למנוע מוחלש משמעותית בעל ביצועים לא רחוקים מרכבים אטמוספריים.

שמע, המון מהתלונות שלך הן משהו שנכון בעיקר אליך, הצלחת אפילו להפוך משהו שהוא יתרון אובייקטיבי על פני מרבית הקטגוריה (Keyless) לחיסרון שזה באמת יפה.

אז כן המפתח לא הכי אלגנטי אבל בחייאת זה לא לפטופ, אפשר לשים בכיף בכיס ובמקרה שלי, הוא קבוע בתיק בכלל עם שאר החפצים ולרוב לא יוצא ממנו, איך אפשר להשוות את הנוחות של זה לעומת רכב שבא בלי זה ושצריך כל הזמן את המפתח בהישג יד אני לא יודע.

מיקום של מתגי מולטימדיה: מעולה, באמת לא מבין מה הבעיה עם איך שמנמיכים ומגביהים או עושים מיוט, זה סופר נוח וכשאני עובר לרכב אחר זה מרגיש חסר.

מיקום של קרוז קונטרול: אולי קצת מוזר אבל זה קטנוני, ברגע שהבנת איפה הוא אז זו לא בעיה ללחוץ עליו בכל שלב של הנסיעה (וזה כולה לחיצה של פעם אחת או שאם בא לך, תשאיר את המתג דלוק קבוע וזהו) ומשם אתה מתעסק בקרוז דרך ההגה בצורה נוחה וברורה. שוב, לטעמי קטנוניות.

מיקום סטארט אנד סטופ: בחייאת, זה באמת קטנוני לטעמי, אז כפתור חד פעמי שאתה לוחץ עליו בתחילת נסיעה ממוקם לצד ההגה משמאל, ברצינות זה נורא מבחינתך? אני לוחץ על הכפתור הזה כמה פעמים במהלך נהיגה לפי תנאי התנועה בלי בעיה אז אתה מדבר איתי על פעם אחת? אולי אני פשוט פחות "מפונק" אבל באמת שאני לא מבין תלונות בסגנון הזה על דברים כאלה שוליים, גם אם ברכב השני שלך כפתור ה S&S ממוקם לך על ההגה מרוב שנגיש זו כזו שטות, הרי זה לידך! לא צריך לצאת מהרכב או לשבור את הגב, זה לא בגובה הדוושות, זה לידך, פשוט תלחץ עליו (כולה צריך פעם אחת) וזהו לא מבין איך עושים דרמה מדבר כזה.

צפיפות: פה אני לא מתווכח, אבל כמה בעלי קליאו קונים את הרכב כמשפחתי באופן כללי? כרכב לזוג צעירים הוא מספיק בהחלט, ברגע שאתה מוסיף נוסעים קבועים מאחור אני גם אמליץ על רכב אחר, וכנראה גם בכלל על קטגוריה אחרת, אבל כן, גם בתוך הקטגוריה עצמה האיביזה האחרונה למשל מרגישה מאוד מרווחת לעומתה, כנ"ל הפאביה. ובכל זאת המיקוד שלה הוא עבור צעירים ולא למשפחות,לא לכולם הריווח מאחור חשוב או פקטור.

תיבת הילוכים רובוטית: לא מתווכח, מבחינתי האוטומט היה דיל ברייקר אם הייתי קונה, בהתחלה חשבתי שזה לא נורא אבל לאור כמות הדיווחים על תקלות אצלי זה נפסל ביחד עם שאר הגירים הדו מצמדים של פולקסווגן וגם הקוריאניות מבחינתי לא חסינות עד שיוכח אחרת.

ידנית: לא חזקה מאוד אני מסכים, אבל גם לא מאוד עגלה, מקבילה מינוס פלוס לגרסאות הידניות של המתחרות מאותו הדור, מול חלקן היא גם חזקה יותר, לא משהו חריג עבור רכב ידני עממי בקטגוריה. מומלצת לטעמי בגרסה הזו אם אתה בנאדם ללא משפחה שמחפש סופר מיני עממית, ידנית, כיפית שנראית מעולה ושהכי מאובזרת בקטגוריה, מעבר לזה, משפחות או כאלה שמחפשים אוטומטיות או נוחות נסיעה גבוהה? כנראה שעדיף רכב אחר. זה הכל לטוב ולרע.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

מעבר לפיצ'פקעס, עליהם אפשר אולי להתווכח, לקליאו ארבעה מינוסים כבדים ולטעמי הם העיקר, היא צפופה, היא לא נוחה בנסיעה, יש לה גימור פנים פלסטיקי וזול במובהק והמזגן שלה עלוב.

פורסם

תיבת הילוכים רובוטית: לא מתווכח, מבחינתי האוטומט היה דיל ברייקר אם הייתי קונה, בהתחלה חשבתי שזה לא נורא אבל לאור כמות הדיווחים על תקלות אצלי זה נפסל ביחד עם שאר הגירים הדו מצמדים של פולקסווגן וגם הקוריאניות מבחינתי לא חסינות עד שיוכח אחרת.

יש לנו בחברה לא מעט קליאו כרכבי חברה, רבות מהן נסעו משמעותית אפילו יותר מהקליאו שלי - השבוע דיברתי עם 4 חבר׳ה כולם כיסו כבר בין 95-120 אלף קילומטר על הכפול מצמדי של הקליאו, כולם נוסעים בשגרה שלהם בפקקי רמת גן/פתח תקווה/ירושלים ותל אביב והם דיווחו על 0 תקלות מכיוון הגיר - רובם בעיקר מתלוננים על רפידות בלמים שדורשות החלפות תכופות.

אני מתקרב ל60 ביינתים(מלא אמונות תפלות) אין שום בעיה עם הגיר.

מצד שני כן רכב אחד עם 38 אלף קילומטר כשל אצלו המחשב גיר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...