Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה להחליף את הסאב שיש לי ואחד המגברים שלי בשני סאבים של קיקיר, הצורה המרובעת ובמגבר מונובלוק .

אשמח לקבל המלצות לגבי אזה סאבים של קיקיר כדאי וכמובן אזה מגבר שיצלך להרים את שניהם.

המחיר שאני רוצה להשקיע הוא בסביבות ה-3000 ש"ח (-\+)

לגבי הסאבים אני לא צריך קופסא כי אני רוצה לעשות בניה עצמית .

פורסם

1)מה שאר רכיבי המערכת?

2)למה אתה נעול על קיקר אתה מחפש הפצצות?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הרכב הוא גולף .

וכן אני מחפש משהוא רצני , לגבי שאר המערכת זה מגבר שאני משאיר הוא של רוקפורד שני רמקולים "8 300W של פיוניר ומקדימה קומפוננט של מורל.

מה שאני מעיף זה סאב של ראיד סאונד 800W ומגבר שלCRUNCH V475 600W.

פורסם

לא נראה לי שיש לך מפסיק כסף בשביל הבקשות שלך

אםילו אם אתה מחפש את זה ביד שניה יהיה לך מאוד קשה אם בכלל תצליח למצוא את שני הסאבים ועוד מגבר שיצליח לדחוף את שניהם

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

למה לא תנסה קיקר קומפ VR לג'וקר מהפורום יש שתיים כאלה באוטו עם מגבר של רוקפורד 501BD ואני חייב להגיד שומעים חזק מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד באמת מאוד חזק...

הם באמת נותנים בראש קשות...

אם תהיה מוכן ללכת על כאלה יש מגבר חיה רצינית שיכול להרים אותם ועוד הרבה זוגות אחרים של סאבים במבצע בדי סאונד של הייפוניקס אבל זה חורג מהתקציב שלך באיזה אלפייה נראה לי או פחות אם תקח ממנו את הכל אני מאמין שהוא גם יסתדר איתך על מחיר טוב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפי דעתי אתה תרוויח יותר מסאב אחד איכותי וחזק מאשר משניים בתקציב הזה, מכיוון שמונו חזק יש לך בלא פחות מ 1400 ש"ח מה שמשאיר אותך עם 1600 ש"ח לשני סאבים...בחירה שלך

פורסם

לפי דעתי לא תצליח למצוא זוג קיקרים מרובעים,בפחות מ3300-3400 רק לזוג סאבים.

מונו טוב זה עוד משהו באזור ה2000 לפחות לשני הקיקרים.

אתה יכול לגמור את הסיפור באזור ה5000 בקלות אז תהיה מחושב ומודע למה אתה נכנס מבחינה כספית.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

העליתי את התמונות של המערכת שלי כרגע

לגבי המחיר שרשמתי אני מבקש להתעלם ליבנתים ולנסות להמליץ כי אני יכול להוסיף עוד במידת הצורך אבל לא להגזים.

IMG_0077.JPG

IMG_0078.JPG

IMG_0079.JPG

IMG_0080.JPG

IMG_0081.JPG

IMG_0086.JPG

פורסם

אם תשאל אותי רד מהקיקרים

לא נראה לי שזה תואם לתקציב שלך אלא אם כן תלך על הקומפ VR

פורסם

אין לי אחי...

תעשה חיפוש או שאם אתה רוצה תתיעץ עם joker2k מהפורום יש לו שתיים כאלה בתיבה אטומה

פורסם

תשמע אני גם עכשיו בדיוק בקטע של הקיקרים עם מגבר מונו

לא תימצא במחיר הזה בחיים דברים חדשים

חיפשתי מצאתי L5 חדש ב2000 הכי זול

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר סאב מפלצתי אחד של KICKER -SOLO BARIC

12" L7S12

עוצמה מטורפת 750W RMS-חדש מארה"ב.

אני מוכר אותו כי החלטתי שזה יותר מדיי מקצועי בשבילי,

אני חובב מוסיקה אבל אין לי מגבר וזה יצריך ממני לקנות שני מגברים ואני

לא יכול לעמוד בהוצאה כספית כזו.

אם אתה מעוניין אני מאמין שסאב אחד של 12 אינץ כזה יכול להעיף בית

אז בטח שהוא גם ירקיד לך את האוטו.

אני מוכר אותו ב2200 ש"ח .

הוא עלה לי פחות אבל על המאמצים של לסחוב אותו אני מנסה להרוויח איזה 500 ש"ח.

אם אתה מעוניין שלח לך הודעה.

• תוכן חדש...