Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שהתחילה לעצבן אותי מאוד בתקופה האחרונה.

אדם שפוי, לצורך הדוגמא נהג אוטובוס או מונית ולא איזה שיכור, פשוט יוצא מהמונית שלו ומשתין ליד המונית, נכנס חזרה וממשיך לנסוע.

מדובר על שכונת מגורים ולא איזה כביש בינעירוני שלא עובר ליד בתי מגורים.

זה מעצבן אותי בכמה רמות:

1. מדובר על מטרד רציני לציבור. זה אדם בוגר שמנפנף בבולבול שלו, באיזור מחיה של אנשים.

2. מדובר על פגיעה עירונית. אני גם בעיר הזאת, משלם מיסים וארנונה, זורק זבל לפח ולא ברחוב ואני לא רוצה שאנשים כמוהו יהרסו לי את העיר.

3. פעם נסעתי מתל אביב ולירושלים ומהרגע שיצאתי מתל אביב רציתי להשתין. כביש אחד כביש מאוד צר ואין שוליים לעצור כמו שצריך בטח לא בשביל להשתין, מה גם שאין תחנות דלק תקופה דיי ארוכה. התאפקתי. אני לא מאמין שגבר בוגר לא מסוגל להתאפק.

עכשיו תגידו לי, "עזוב, מה אם יש לו סכין או שהוא חמום מוח" ולכן ציינתי שמדובר באדם שפוי (לפחות לפי המראה שלו) ואם הוא לא שפוי אלה נגיד שתה אז זה עוד יותר גרוע כי אחרי זה הוא יכנס למונית ויתחיל לנהוג ולכן אני חש שזו מחובתי כאזרח למנוע מקרים כאלה.

מה אפשר לעשות במקרים כאלה? לצלם אותו ולהתקשר למשטרה יעזור?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד הוא לא משתין על דלת הכניסה שלך -

להרגע, ולא להסתכל על הבולבול שלו אם זה מפריע לך (אם לא, תסתכל אם זה לא מפריע לו).

הלוואי ואלה יהיו צרותינו.

פורסם (נערך)

כלום.

להשלים עם העובדה שאתה חי בגן חיות ולקוות שזה לא יחמיר. תבנה לעצמך בועה ותחייה בתוכה. פעם - פעמיים בשנה תברח לחו"ל בשביל לנשום אוויר. זה מה שאני עושה.

אם תתרגש מכל מפגע במדינה הזאת תשתגע.

הייתה תקופה שגרתי במרכז ראשון ומתחת לבית הייתה פיצוציה. לקוחות של אותה פיצוציה היו משתינים מתחת לחלון שלי. (אני גרתי בקומה 2)

בבניין הנוכחי שכנים שלי מאכילים חתולי רחוב באוכל ביתי רטוב. זורקים להם אוכל של בית על צלחת ליד הפחים החל משאריות עוף נא ועד קוסקוס ואורז. חתולים, כמובן, לא אוכלים את זה ותוך 20 דקות הצלחות מכוסות זבובים. כמובן אף אחד לא טורח לפנות את הצלחות אז האוכל נרקב ומסריח את כל האזור.

אין עם מי לדבר. אורות דולקים ואין אף אחד בבית.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יש לעשות? להגיד תודה שהוא לא עשה גם מספר 2.

אין מה לעשות, אנשים שמתנהגים כמו חיות לא חסר. אם ממש מפריע לך אפשר להתקשר למוקד של העיריה, להגיד שמישהו עשה צרכים ברחוב ושזה עולה לך לחלון. אולי יביאו ניידת שטיפה, אולי לא יעשו כלום. לא עולה כסף לנסות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פתח עמוד שיימינג אנונימי בפייסבוק, צלם אותם עם עדשת זום שיראו טוב טוב את הפנים (את הבולבול אתה יכול לצנזר) ותפרסם.

לא בטוח שזה יעצור את התופעה אבל אולי אתה תהיה ה"צינור לילה" \ "אבא פגום" \ "כסאות משרדיים בטבע" הבא.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

ואז תיפול על משועמם. ותחטוף תביעה.

כפי הידוע לי. (צלם חובב)מותר לצלם אנשים ברשות הרבהים אף ללא רשותם. אך אסור במקרה והתמונה פוגענית . למשל חיטוט באף וכ'ו... זה נראה לי עונה על ההגדרה.

פורסם

החל מגיל מסויים, קשה יותר לשלוט על השלפוחית. סע באוטובוס טיול מאורגן לגילאי 70 ותראה :)

נהגי אוטובוס ורכבת כבר מתלוננים על הבעיה הזאת שאין להם זמן להשתין, בגלל העיכובים. אני לא הייתי רוצה לעבוד במקום שצריך להתאפק בצורה יומיומית על מנת להשתין.

בכל מקרה, לא מצדיק אותו, לא הגיוני להשתין באמצע הרחוב. לפחות היה זז למקום מוסתר.

נראה לי הסתובב באינטרנט לא מזמן, איזה סרטון על מפנה זבל שחירבן בחדר אשפה. ולא פעם אחת :shock:

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
אתם רואים אדם, שפוי, משתין באמצע הרחוב. מה תעשו?

ראיתי לא מזמן מישהו פחות שפוי, משתין לבוס שלי על האוטו.

לא עשיתי כלום.

נחשב?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קצת עצוב שאלו התגובות. בסופו של דבר החברה שלנו מורכבת מכל אחד ואחת מאיתנו והיחס שלנו כלפי ונדליזם מייצר את החברה שלנו.

יש טעם לפנות למשטרה או שזה לא משהו שהם מתעסקים בו ועדיף לפנות לעירייה?

פורסם

כול עוד הרשויות לא דואגות לשירותים ציבוריים זמינים באזור אי אפשר להאשים אף אחד. קורה גם שאתה נמצא באזור ללא חניות ואז גם להתרחק מהרכב אתה לא יכול.

מה אתה מצפה שאדם ישתין על עצמו?

פורסם

אני לא רואה כל בעיה עם זה כל עוד זה בהצנע ולא מול עשרות אנשים-נשים-ילדים

טכנית השתן שלו ברחוב הרבה יותר סביבתי מאשר הפיפי שלך בשרותים - ולא זה לא אומר שכולם צריכים לצאת עכשיו להשתין ברחוב. ממש לא הכוונה השלי

פורסם (נערך)

נכון להיום המקום היחיד בעולם בו ראיתי שירותים ציבוריים זמינים בכל פינה היה בבייג'ין.

אני כן מצפה מאנשים מבוגרים להתאפק. יש מספיק תחנות דלק, קניונים, תחנות מרכזיות בהם אפשר לעצור להתרענן.

אני לא רואה כל בעיה עם זה כל עוד זה בהצנע ולא מול עשרות אנשים-נשים-ילדים

טכנית השתן שלו ברחוב הרבה יותר סביבתי מאשר הפיפי שלך בשרותים - ולא זה לא אומר שכולם צריכים לצאת עכשיו להשתין ברחוב. ממש לא הכוונה השלי

אתה לא רואה בעיה עם השתנה ברחוב, שכנים שלי לא רואים בעיה עם מתן אוכל ביתי לחתולים, שכן אחר לא רואה בעיה עם לעשות על האש על המרפסת עם פחמים מסריחים ב-5 שקלים שהוא קנה בתחנת דלק ועוד ועוד.

כאשר אנשים לא מכבדים את המרחב האישי של אחרים מקבלים סביבה בה חיים בסיר לחץ אחד גדול ומתפוצצים אחד על השני.

ככה נראים חיים במדינת ישראל וככה זה גם יראה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

בס"ד

אומר לילדים להסתכל לצד השני...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא להצביע עליו וללמד אותם איך אסור להתנהג?

אתה לא רואה בעיה עם השתנה ברחוב, שכנים שלי לא רואים בעיה עם מתן אוכל ביתי לחתולים, שכן אחר לא רואה בעיה עם לעשות על האש על המרפסת עם פחמים מסריחים ב-5 שקלים שהוא קנה בתחנת דלק ועוד ועוד.

כאשר אנשים לא מכבדים את המרחב האישי של אחרים מקבלים סביבה בה חיים בסיר לחץ אחד גדול ומתפוצצים אחד על השני.

להשתין ברחוב זה זלזול במרחב הציבורי, לא האישי. אבל זה אותו עיקרון, הצרכים שלי יותר חשובים מכל היקום ואשתו אז אני אשתין על המדרכה, אזרוק זבל מהחלון כי אין לי כח לרדת ובהמשך גם אשבור לאיזה גימלאי את האגן על המדרכה כי אני ממהר למסיבת קריוקי באופניים החשמליים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...