Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי אתמול מהחלון של המשרד על מצב הפקקים, רואה בנאדם יוצא מהבניין, מדבר בטלפון, ואחרי כדקה לא מתבלבל, הולך בין המכוניות, משתין (במקום בו לא חונים) וחוזר לבניין.

לפני כשבועיים טיילתי עם הכלב ביום שישי בפארק, בשעה שנגמרו הלימודים באחד מבתי הספר היסודיים בעיר. הבית ספר צמוד לפארק. אחד הילדים (כתה ה'-ו') פשוט הלך לאחת הדפנות של הפארק (שגובלים איתו בתים פרטיים עם חומה חיצונית) והשתין על החומה (כשכמה מטרים ממנו על המדרכה עוברים ילדים אחרים והורים).

אנשים הזויים, הכל מתחיל בחינוך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אבוא ואשתין לידו...

איזה שאלה הזויה, מפריע לך? תגיד לו שהוא לא בסדר.

לא מפריע לך - תמשיך.

כל עוד הוא לא פוגע בכלום, למי איכפת? זה לא שהוא עושה את זה כי משעמם לו והוא בא לסמן, אלא אם אתה בדרום ת"א...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כול עוד הרשויות לא דואגות לשירותים ציבוריים זמינים באזור אי אפשר להאשים אף אחד. קורה גם שאתה נמצא באזור ללא חניות ואז גם להתרחק מהרכב אתה לא יכול.

מה אתה מצפה שאדם ישתין על עצמו?

זה אומר שאם אני הולך עם שקית זבל ולא רואה פח ברדיוס של 50 מטר, אני פשוט יכול לזרוק אותה ברחוב? כי מה, הרשויות לא דוגאות לשים מספיק פחים, מה אני פראייר להסתובב עם זבל ביד?

אני לא רואה כל בעיה עם זה כל עוד זה בהצנע ולא מול עשרות אנשים-נשים-ילדים

טכנית השתן שלו ברחוב הרבה יותר סביבתי מאשר הפיפי שלך בשרותים - ולא זה לא אומר שכולם צריכים לצאת עכשיו להשתין ברחוב. ממש לא הכוונה השלי

גם קליפה של בננה היא יחסית ידידותית, מהיום לא אזרוק אותה לפח אלה פשוט אזרוק מהחלון.

אני אבוא ואשתין לידו...

איזה שאלה הזויה, מפריע לך? תגיד לו שהוא לא בסדר.

לא מפריע לך - תמשיך.

כל עוד הוא לא פוגע בכלום, למי איכפת? זה לא שהוא עושה את זה כי משעמם לו והוא בא לסמן, אלא אם אתה בדרום ת"א...

אין לי אינטרס לחנך אדם בוגר. יש רשויות שאמורות לדאוג לזה. כמו שמישהוא יוצא אליך מהרכב ומתחיל לאיים, אתה לא פותח חלון ואומר "סליחה אדוני, אתה לא בסדר, תוכל להפסיק בבקשה?" - אתה מתקשר למשטרה. אני רוצה לדעת איזה זכות יש לי כאזרח לפעול במקרה כזה, כי הרי, אני מאוד מאוד מקווה, שברור לכולנו שזה לא בסדר ודברים כאלה לא אמורים לקרות בחברה שלנו. או לפחות לא בחברה שאני גר בה. כי היום כולם אומרים "זה בסדר, הוא אדם בוגר, לא יכול להתאפק" ומחר כולם יגידו "זה בסדר, הוא ילד גדול, מצליח לפוצץ שתי ערסים שמנסים לקחת את הטלפון ממנו, אני פשוט אעבור לצד אחר ואמשיך ללכת, זה הרי לא הבעיה שלי, אני חי לי בבועה שלי שמלאה באנרכיה, עבריינות וחרא של עובדי מוניות".

c4jt321.png

פורסם
מה שונה פיפי של ילד בן 5 שמשתין בהוראת ההורים בכול פינה מזדמנת ?

האמת? לא שונה.

ישה,

תודה רבה!

פורסם

יש לי חבר בפלורידה שעצרו אותו על זה.

פה אף אחד לא משתין בציבור, לא תראו בחיים מישהו עוצר באמצע כביש מהיר בשוליים ומשתין. מצד שני בכל תחנות הדלק יש שירותים ציבוריים ואפילו מסעדות ובארים נותנים לאנשים שלא אורחים שלהם להשתמש בשירותים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר שלך במקרה הוא Florida man?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש יותר מידי Florida Man באזור שלנו. כמות ההזויים שיש פה היא בלתי נתנת לתפיסה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם מסעדות ובארים מקומיים בארצישראל מאפשרים לכל החפץ בכך לרוקן שלפוחיתו. אאל"ט זה גם לפי חוק.

בנוגע לשאלה המקורית - מרים כתפיים ועובר הלאה,

אלא אם זה בשטח הבית שלי. יום אחד יגיע פקח וגם קנס,

שום פעולה שאעשה לא תזרז את זה וחבל על העצבים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יצא לי פעם להשתין מול מצלמות של בנק, (לא ידעתי, רק אחרי שזה קרה חברים סיפרו לי )

יצא לי להשתין מול ניידת משטרה ממש אחרי בילוי בפאב והם ראו טוב מאוד,

יצא לי להשתין בכל מקום בחוץ שאפשר,

כל עוד אתה לא משתין מול אנשים ממש על גבול ההטרדה, למי אכפת? נראה לך שבאמת אוכפים את זה?

פורסם

גאווה למדינה אתה, אושריקו... ממש אבל... [emoji2955]

לגבי ילדים (קטנים), זה לא אותו דבר כמו מבוגרים, כי להם אכן קשה יותר להתאפק. בנוסף, להורה אין שום דרך לדעת אם אכן הילד יצליח להתאפק או ישתין על עצמו ועל כיסא הבטיחות שלו. מודה ומתוודה, גם אני מאפשר לבנות שלי לפנות את השלפוחית בחוץ לפעמים... כמובן משתדל הרחק מאנשים, עסקים, בתי מגורים.

לגבי הכותרת... אני נועץ בו מבט של "אני יודע מה אתה עושה וזה לא בסדר" תוך כדי הליכה. להעיר לא יעזור כי ממילא הוא יכנס למגננה ויגיב כמו בבון במקרה הטוב.

פורסם

אין הרבה מה לעשות, פשוט תחנך את הדור הבא שלך לתרבות וחינוך טובים יותר.

צריך לחשוב איך אנחנו מייצרים חברה בריאה יותר מהחברה של היום.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

קודם כל יש חוק נגד השתנה וכו' בציבור, זו עניות של המדינה שהוא לא נאכף ואין הענשה והרתעה על כך ועוד מספר רב של חוקים "תרבותיים".

הנה למשל בימים אלו בטקסס מחפשים אישה שליקקה פינט גלידה בוולמארט והחזירה למקרר.

עושים עבודה כדי לאתר אותה ולפי החוק היא יכול לקבל עד 20 שנות מאסר.

https://m.theepochtimes.com/another-photo-released-of-woman-who-licked-blue-bell-ice-cream-at-texas-walmart_2991164.html

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...