Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכבר תפסו אותה

https://mb.ntd.com/blue-bell-ice-cream-licker-identified-as-police-reveal-catfish-twist_352759.html

אז עם קצת מאמץ גם פה יכולים לתפוס את כל המשתינים בציבור, קנסות, התרעות, סדר ברחוב וכסף לקופת המדינה.

רק טוב יצא מזה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי סיפור על מכבי תל אביב לפני לא-קצת שנים שנסעו למשחק בדרום ובדרך חזרה כולם ירדו מהאוטובוס באמצע הכביש המהיר.

שורה אוברוב לא הבין למה אבל תכף ראה שכולם משתינים בצד הדרך.

תבין לבד.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם
וכבר תפסו אותה

https://mb.ntd.com/blue-bell-ice-cream-licker-identified-as-police-reveal-catfish-twist_352759.html

אז עם קצת מאמץ גם פה יכולים לתפוס את כל המשתינים בציבור, קנסות, התרעות, סדר ברחוב וכסף לקופת המדינה.

רק טוב יצא מזה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

כנראה זה יקרה אחרי שיתפסו את כל מי שהופך ושורף רכבים, זורק אבנים, גונב, מבצע עבירות תנועה חמורות וכו..

אבל בשביל שיתפסו את כולם, צריך להכפיל את כמות השוטרים במדינה ולהכפיל את המשכורות שלהם כדי לגייס כ"א איכותי ביותר.

נמשיך לחלום...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה שונה פיפי של ילד בן 5 שמשתין בהוראת ההורים בכול פינה מזדמנת ?
זה דבר שמחרפן אותי. אם מבוגרים איכשהו מנסים להצניע את זה, מחפשים פינה דיסקרטית (לא כולם, ראיתי בכביש הערבה אחד שעומד פשוט עם בולבול (לא ציפור) בחוץ לכיוון הכביש).

במקרה של ילדים, ההורים שלהם פשוט מעמידים אותם באמצע המדרכה לעיני כל, מורידים להם את המכנסיים ונותנים להם לשחרר.

כאילו אין לכם כבוד לילד שלכם?

יצא לי פעם להשתין מול מצלמות של בנק, (לא ידעתי, רק אחרי שזה קרה חברים סיפרו לי )

יצא לי להשתין מול ניידת משטרה ממש אחרי בילוי בפאב והם ראו טוב מאוד,

יצא לי להשתין בכל מקום בחוץ שאפשר,

כל עוד אתה לא משתין מול אנשים ממש על גבול ההטרדה, למי אכפת? נראה לך שבאמת אוכפים את זה?

אהה... טוב...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה אומר שאם אני הולך עם שקית זבל ולא רואה פח ברדיוס של 50 מטר, אני פשוט יכול לזרוק אותה ברחוב? כי מה, הרשויות לא דוגאות לשים מספיק פחים, מה אני פראייר להסתובב עם זבל ביד?

ההבדל ה"קטן" הוא שלהשתין זאת פעולה שהגוף חייב לבצע ולפעמים אי אפשר להתאפק.

מה השלב הבא להתלונן על אנשים שמשחררים בציבור?

פורסם

ההבדל ה"קטן" הוא שלהשתין זאת פעולה שהגוף חייב לבצע ולפעמים אי אפשר להתאפק.

אתה גם עושה מס' 2 במרחב הציבורי כי הגוף חייב ולפעמים אי אפשר להתאפק?

פורסם

תן לבנאדם להשתין, כל עוד זה על אדמה ולא בקרבת עוברי אורח, מכ אכפת לך. ג'יזס. לאנשים כבר אין על מה להתלונן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין השתנה בחוץ בשדה פתוח שעוברים שם 2.5 אנשים ביום להשתנה ברחוב במקום מיושב. אדם בוגר צריך להיות מסוגל להתאפק גם כשזה לא הכי נח, זה חלק מלהיות בן תרבות ולא קוף מהג'ונגל. במקום שבו מקובל להשתין על קיר של חנות באמצע הרחוב, אין מה להתפלא כששומעים על בריונות בכביש וערסים שמרביצים אחד לשני בבריכה עם כיסאות פלסטיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא היה ברור ממש מהדוגמא שלו איפה הסיטואציה התרחשה. גם בשכונות מגורים יש כבישים שסמוכים אומנם לבניינים אבל הם קודם כל סמוכים לאדמה או דשא שבשעות מסוימות המיקום די מנותק מאנשים ואף אחד לא עובר, כך שבמידה ואדם שעובד רברכב כל היום צריך להטיל את מימיו כי שתה לא מעט באותו יום, הוא יוכל לעשות את זה בלי שףותח שרשור יעשה איתו השוואת גדלים.

פורסם

1. גם לבני אדם בוגרים ותרבותיים יש לעיתים בעיות בריאותיות בכל הקשור לשתן לא תמיד אפשר להתאפק. שתן יותר בעייתי ממספר 2 מבחינת התאפקות.

2. לא מצדיק כל סיטואציה לפעמים פשוט מדבור בחיית אדם.

3. מצב השירותים הציבוריים בישראל מזעזע אני עובד במרכז ירושלים והשירותים אצלנו הפכו לשירותים ציבוריים פשוט כי אין אלטרנטיבות העירייה משקיעה מיליונים השיפוצים אבל לא ידמיינו להוסיף תא שירותים ציבורי אחד.

4. המאכלי חתולים שתיארת באמת נשמעים מיץ של זבל הדרך היחידה לטפל במפגע זה סירוס של כל אוכלוסיית החתולים באזור אולי הם יפסיקו להאכיל חתולים כשאלו לא יהיו שם.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם

לגבי החתולים, תזכור שאם החתולים ייעלמו, במקומם יבואו ייצורים הרבה פחות סימפטיים, כמו עכברים, חולדות ונחשים (שהחתולים הורגים אותם).

לדעתי פשוט צריך להגדיר מקום שמיועד להאכלת חתולים (רצוי ליד הפחי אשפה השכונתיים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא היה ברור ממש מהדוגמא שלו איפה הסיטואציה התרחשה. גם בשכונות מגורים יש כבישים שסמוכים אומנם לבניינים אבל הם קודם כל סמוכים לאדמה או דשא שבשעות מסוימות המיקום די מנותק מאנשים ואף אחד לא עובר, כך שבמידה ואדם שעובד רברכב כל היום צריך להטיל את מימיו כי שתה לא מעט באותו יום, הוא יוכל לעשות את זה בלי שףותח שרשור יעשה איתו השוואת גדלים.
התייחסתי בעיקר לתגובה של אושריקו.

במקום שלאנשים אין בושה לשלוף את הזרבובית ולשחרר לחץ מול בנק או פאב, טבעי שיתרחשו שם גם תופעות אחרות שנגרמות מחוסר יכולת להתאפק ושליטה עצמית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא שאני מצדיק השתנה בציבור, אבל סיטואציה כזאת - אני עומד שעתיים בפקק, שהסוף שלו לא נראה לעין, וסיימתי בקבוק מים של ליטר וחצי, והתחלתי עוד אחד (כי לא בא לי להתייבש, מה לעשות).

אין תחנת דלק/מקדונלדס/שירותים ציבוריים בסביבה.

מה עליי לעשות?

פורסם

מצטער התכוונתי לסירוס של מאכילי החתולים. חתולים שמנים שאוכלים יום יום מידיהם של בני אדם שוכחים מה זה לרדוף אחרי חולדה. סימביוזה בין בני אדם לחתולים צריכה להתבטא בסירוס מתן מים ופינה מוגנת לחתולי רחוב והם בתמורה יפטרו אותנו ממזיקים שונים.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...