Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש כאן,

אני מחפש לרכוש רכב בכמה ימים הקרובים התקציב הוא עד 60 אלף, התעניינתי בגרמניות כמו גולף, פולו או שירוקו.

עכשיו ישלי התלבטות גם עם עוד כמה רכבים כמו I20,SWIFT,MAZDA 3.

אפשר בבקשה עזרה להיסגר על אחת? אני בן 22 צריך רכב לנסיעות יחסית ארוכות בין היתר (מהצפון לדרום) ולעבודה.

ואיזה מחלות ידועות יש לרכבים שציינתי?

תודה רבה מראש :)

פורסם

גולף, פולו ושירוקו אמנם שלשתן גרמניות ושלושתן של אותו יצרן אך הן מקטגוריות שונות - פולו סופר מיני, גולף משפחתית הצ'בק, שירוקו - מכונית ספורט.

מזדה 3 היא משפחתית, SWIFT ו-I20 סופר מיני.

אם סופר מיני מספיק לך מבחינת הגודל, הייתי ממליץ להישאר בקטגוריה הזאת כי כך תוכל לקנות באותו סכום מכונית חדשה יותר במצב טוב יותר.

לרכבי פולקסווגן האוטומטיים מהשנים האחרונות יש את "המחלה" הידועה של גיר DSG. חפש בפורום או בכלל באינטרנט.

איזה דרישות יש לך מהרכב פרט לנסיעות הארוכות יחסית?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הונדה ג'אז צורה חדשה תפורה לדרישות שלך לעניות דעתי. חסכונית, בטיחותית מאודמרווחת נוחה ומחירי ביטוח נמוכים (במקרה שלי לפחות).

מוזמן לקרוא סקירה שלי כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?664748-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%92-%D7%90%D7%96-2015-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F

פורסם
בשביל להיסגר צריך להגדיר צרכים חוץ מתקציב:

1. כמה אנשים יסעו ברכב לרוב (במיוחד כמות האנשים מאחור)- זה יעיד על הצורך בגודל הרכב -מיני/סופר מיני/משפחתית/אחר.

2.מה הדרישות מבחינת: אמינות/אבזור/בטיחות/צריכת דלק.

3. היכן רוב הנסיעות- אם בתוך העיר לא מומלץ לקנות רכב עם גיר רובוטי במיוחד לא ה DSG7,שיש עליו שפע מידע וצריך רק לעשות חיפוש.

בקצרה- בנסיעה עירונית מרובה המצמדים נשחקים מהר יותר ולגבי מחשב הגיר זה עניין של מזל (אבל אם אחת מאלו בכל זאת הבחירה שלך תכין 7-10K בצד להפתעות).

כעכרון רק אני נוסע בו, מידי פעם מסיע כמה חברים וכו, רוב הנסיעות בינעירוניות, אני מחפש רכב שאפשר להינות ממנו ללחוץ קצת ושיהיה אמין, חשבתי גם על הוולוסטר אבל לא יודע כמה זה רכב איכותי אני מחפש משהו להרבה זמן (5 שנים לפחות).

אני ממש נעול או על השירוקו(1400 טורבו 160 כ''ס ידנית) שמצאתי אצל איזו סוכנות אבל הבעיה שם שהרכב יד 6 אבל נראה חדש והכל אני לא קונה רק כי אני מחפש את הקאץ', גם לא נסעו עליה כלכך הרבה היא משנת 2011 עם 120 אלף.

• תוכן חדש...