Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי יאריס 06, בתכלס דגם 05 - P1 מנוע 1.3 עם 87 כ"ס.

החלפתי את הרפידות+הדיסקים הקדמיים לפני שנה וחצי בערך. לאחרונה אני מרגיש שהברקסים מרגישים רפויים.

בין אם זה בתחילת נסיעה כשהרכב קר האוטו לא ממהר לעצור, ולפעמים כאשר אני לוחץ על הברקס אני לא בהכרח מרגיש פידבק ממנו, זה כמו ללחוץ על מקש במקלדת.

נוסף לזה, לפעמים בתחילת נסיעה הברקסים חורקים מאוד. בזחילה מגיע מצב של חריקה לארוך כמה שניות. לפעמים גם יש קפיצות בזמן העצירה, כאילו אני לוחץ על הדוושה בצורה לא אחידה. לפני בערך חצי שנה נדלקה לי נורה שסמנה שהיה חסר שמן ברקסים, אז מזגתי בערך שליש בקבוק והנורה כבתה.

לפני שאגש למוסך אשמח לשמוע את דעתכם ממה זה נובע?

הייתי במוסך לפני חודשיים-שלוש, גם אז היו את התופעות האלו והכל היה נראה תקין. לא רק זה, גם עברתי טסט ככה.

פורסם

בדוק שוב שלא חסר נוזל בלמים. אם חסר כניראה שקיימת נזילה ויש לאתרה. בנוסף יש להוריד גלגלים ולבדוק שוב מצב הרפידות, הצלחות ולראות שהקאליפרים אינם תפוסים והבלמים אינם מתחממים יתר על המידה.

• תוכן חדש...