Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טיפול שוטף אמור לקחת בין שעה לשעתיים תלוי מה יש להחליף.

כל הרכבים שלי טופלו במוסכי הרשת של היבואן ובכולם נהוג להזמין תור מראש.

ברוב המקרים מקבלים אותי בדיוק בשעה שנקבעה כאשר יש ליפט פנוי ומכונאי זמין שמחכה לי.

באופן עקרוני אני לא עוזב את הרכב במוסך בזמן הטיפול. אם יש אפשרות ואישור של המוסך אני נעמד ליד הרכב בזמן ביצוע הטיפול.

מנסיוני אצל יבואן רכב גדול, הבעיה נעוצה בשיטת הזימון. זו בעיה שרווחת בכל הענף, לאו דווקא אצל רשת יבואן זה או אחר.

כולם ללא יוצא מהכלל נוהגים לקבוע מועד הטיפול על פי זמינות יועץ שרות. זה נובע משיטת העבודה שיצרן הרכב כופה על היבואן בארץ. הלקוח חייב לעבור דרך יועץ שירות ורק מולו להתנהל. אף מוסך לא קובע מועד טיפול על פי זמינות ליפט וזמינות מכונאי. מכאן נוצרים צווארי הבקבוק והעומסים במוסכים ועבודה שאמורה להימשך חצי שעה תוקעת את המוסך עם היעדר פיתרון חניה ליום שלם.

אז מדוע המוסכים לא מגדילים את כמות יועצי השירות? כי עלות העסקתם יקרה יותר מעלות המכונאי ותרומתם למרווח נמוכה יותר. היצרן קובע תקן יועצי שירות במוסך בהתאם לכמות הליפטים וכולם עומדים במינימום הנדרש לצורכי רישוי היצרן.

קביעת תור "ראשון על הבוקר", שהיה במוסך ולחץ מתון על היועץ אכן יכולים לתרום שתצא מהטיפול עד השעה 9:00.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי אני איתך בזה. 2 יועצי שירות עם מוסך של עשרות ליפטים

לפעמים אני מחכה ליועץ יותר זמן ממה שלוקח הטיפול עצמו

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני מטפל אצל יבואן גדול, מכיר את יועץ השירות אחרי כמה מחזורים ואז מראש מתאם ציפיות.

כשיש לי זמן - אני אומר לו שיקח את הזמן והוא מעריך את זה

כשאני לחוץ - הוא בא לקראתי ומתקתק לי. אפילו במחיר של ויתור על שטיפה.

תיאום ציפיות של שני הצדדים זה המפתח ללקוח מרוצה.

פורסם

טיפול ראשון (קטן) 15,000 בלובינסקי בראשלצ (שורק) לקח קרוב ל-4 שעות, למרות שתואם מראש.

הלכתי לאיקאה, הורדתי עוד 1000 שקל שם, חזרתי למוסך ועדיין לא היה מוכן.

הגעתי בשמונה ויצאתי רק ב-12 על טיפול קטן ומסכן.

אפילו לא התנצלו על האיחור המוגזם (שלא לדבר על פיצוי) לא אחזור אליהם.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מוסך שמשון יהוד, פיאט טיפו טיפול ראשון 15,000 ק"מ.

תיאמתי מראש, אמרתי שאני מגיע ב 12:30, הגעתי ב 12:05, ב 12:20 הרכב כבר היה על הליפט בעבודה.

עבדו על הרכב כשעה, בשורה התחתונה מרוצה.

אך טיפלתי במספר רכבים, במספר לא מועט של מוסכים, החדר המתנה שלהם מודרג אצלי במקום כמעט הכי נמוך.

פורסם

לנו ברכבים של העבודה יש סידור עם המוסך שמתי שאנחנו מגיעים הם ישר מטפלים ברכב אפילו אם צריך להוריד רכב מהליפט. ממש תענוג , שם רכב הולך לאכול שווארמה חוזר מנמנם חצי שעה ומקבל רכב אחרי טיפול . גג שעה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
טיפול ראשון (קטן) 15,000 בלובינסקי בראשלצ (שורק) לקח קרוב ל-4 שעות, למרות שתואם מראש.

הלכתי לאיקאה, הורדתי עוד 1000 שקל שם, חזרתי למוסך ועדיין לא היה מוכן.

הגעתי בשמונה ויצאתי רק ב-12 על טיפול קטן ומסכן.

אפילו לא התנצלו על האיחור המוגזם (שלא לדבר על פיצוי) לא אחזור אליהם.

לנו ברכבים של העבודה יש סידור עם המוסך שמתי שאנחנו מגיעים הם ישר מטפלים ברכב אפילו אם צריך להוריד רכב מהליפט. ממש תענוג , שם רכב הולך לאכול שווארמה חוזר מנמנם חצי שעה ומקבל רכב אחרי טיפול . גג שעה

אני מניח שלא מדובר על אותו מוסך. אבל ששאול לא יתפלא כשיבוא עם רכבו הפרטי ויקבל שרות כמו יובל.

פורסם
אני מניח שלא מדובר על אותו מוסך. אבל ששאול לא יתפלא כשיבוא עם רכבו הפרטי ויקבל שרות כמו יובל.

פרטי מטפל ומתקן בבית, אף פעם לא מוסך. בחנייה , בצל, עם מוסיקה של שנות ה80 ברקע ובקבוק קולה . מצידי שיקח כל היום

פורסם

כשהייתי מטפל במוסכי יבואן (רכבים מסוג סובארו, יונדאי, קיה) משך זמן הטיפול נע בין 3 ל 6 שעות, כמובן בתיאום תור מראש וכשאני נשאר במוסך עד גמר הטיפול. בזבוז זמן אדיר וסיוט לא קטן. לא מבין למה צריך לחכות שעתיים- שלוש עד שהרכב עולה לליפט כשקובעים תור ועוד יותר לא מבין למה רוב הזמן הרכב פשוט עומד על הליפט וממתין למכונאי. בפעם האחרונה שלי במוסך יבואן הגעתי ללא תיאום מראש לצורך החלפת חלק שזמן ההחלפה שלו 5 דקות. צרחו עלי בטירוף ודרשו מחיר מטורף ביחס לעלות. אחרי התלבטות החלטתי לעזוב בלי להחליף ולא לחזור לעולם. מאז מטפל בעצמי ומודה לאלהים על המזל הטוב שהיה לי באותו יום. בשנתיים האחרונות בהם אני מטפל בעצמי, חסכתי מעל 10,000 שקל עלויות מוסך והרכב נוסע ומרגיש הרבה יותר טוב ממה שהיה כשטיפלתי במוסך.

פורסם

לפני 6 שנים הייתה לי ניסן אלמרה והיה ריקול לכריות אויר קבעתי תור המוסך ליד חוצות המפרץ ואמרו שעה עבודה ולקח להם פחות, יצא נציג שרות הלקוחות ואמר שסיימו לטפל אבל ראו שהקונקטור של כרית האוויר בצד הנוסע מנותק ואם ארצה שיחברו אמרתי שכן אז חזר והודיע שאצטרך להמתין שעתיים כי יש המון מכוניות ,לא הסכמתי התקשרתי למישהו שאני מכיר ברנו ופלא 5 דקות הרכב בחוץ.

• תוכן חדש...