Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.ברשותי אקסנט 2006 270 אלף קמ... הרכב מגמגם תמיד בתחילת נסיעה עד שעד המד חום של המנוע מגיע לאמצע ואז הוא נוסע רגיל.... לפעמים תוך כדי נסיעה כאילו המנוע נחנק ונכבה לשניה (הרעש של המנוע נפסק לשניה וגם דוושת הגז לשניה לא מגיבה) גם אני כבר מכיר את הרכב נגיד אם ליפני שהחום מנוע הגיע לחצי אם אני מדליק מזגן אז הרכב יכול להתכבות (תמיד שזה קרה הניעה אחרי..) גם ברגע שאני מדליק מזגן על מנוע קר הסל ד קופץ לאיזה 3 4 אלף... מה לדעתכם הבעיה?

2.אני צריך לבצע נסיעה מנהריה לירושלים (אף פעם לא הייתי בכליות עם הרכב תמיד במישור וזו נסיעה ארוכה לכל הדעות...) מה כדי לבדוק ליפני על מנת שהסבירות להתקע תיהיה הכי נמוכה שאפשר?

פורסם

הכיוון הוא בדיקה של מערכות ההצתה והדלק עם חשד לכיוון של מסנן דלק סתום/סתום חלקית- מתי הוחלפו לאחרונה: מסנן הדלק,המצתים וחוטי ההצתה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי מה שאתם אומרים זה קשור לאספקת הדלק תוסף דלק יעזור?

מחר אני צריך לבצע את הנסיעה נהריה ירושלים ויש עליות וזה והרכב בשנה האחרונה לא יצא כמעט מהעיר (התקלה הזו כשנה כבר) מה דעתכם לא כדי לסוע עם הרכב את הנסיעה הזאת? לדעתכם במידה ואסע וזה אחת מהתקלות שאתם מדברים עליהם מה הסיבירות להתקע?

×
×
  • תוכן חדש...