Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הפשרה היא באמצע.

מאזדה 6 פרמיום-מושבי עור,מנוע גדול,אבזור מלא בלי לוותר על אמינות ולהכנס לאחזקה יקרה.

ההתקדמות מאוד טכנולוגית,והמון השתפר בנוחות המשתמש-מערכות טובות יותר(ANDROID AUTO וכו') כשבמרצדס בת 8 פרויקט לחבר את הבלוטות'.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי מרצדס בת 8 לא בטוח איזה שיקוצים הכניסו שם, אבל במכוניות ישנות יותר ממש לא בעיה להכניס מערכת עם אנדרואיד אוטו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדעתי הפשרה היא באמצע.

מאזדה 6 פרמיום-מושבי עור,מנוע גדול,אבזור מלא בלי לוותר על אמינות ולהכנס לאחזקה יקרה.

ההתקדמות מאוד טכנולוגית,והמון השתפר בנוחות המשתמש-מערכות טובות יותר(ANDROID AUTO וכו') כשבמרצדס בת 8 פרויקט לחבר את הבלוטות'.

אני איתך

אם אתם שואלים אותי אני אעדיף רמת גימור הכי גבוהה ושנתון נמוך מאשר גימור רגיל ושנתון מתקדם

פורסם
לדעתי הפשרה היא באמצע.

מסכים איתך. וזה בדיוק מה שעשיתי בסוף, כשחיפשתי מחליפה ללאון ורציתי משהו מעניין (למשל: אינפיניטי G37, אאודי S8 - גם אם זה היה לשניה וחצי :wink: )

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הייתה לי לא מזמן שיחה עם חבר בנושא.

אמרתי לו שאני שוקל להחזיר את הליסינג, ולקנות משהו ב20-30 אש"ח (אני גר עכשיו 10 דקות מהעבודה, אבל יש לי עדיין יחסית הרבה נסיעות מחוץ לעבודה).

אז אמרתי לו שזה יהיה כנראה קורולה/סיביק 2009-10 או מזדה 3 מאותו שנתון, או לנסר משנתון גבוה יותר, והוא שאל אותי "אם אתה גר קרוב, ולא נוסע הרבה, למה שלא תקנה אודי שנת 2004-5 במקום? גם ככה יש לך נסיעה של כלום, אז זה לא יעשה יותר מדי בעיות".

והאמת - נהיה לי פשוט רע מלחשוב על איזה תקלות יכול הפלא ההנדסי הגרמני לעולל לי, וכמה יעלה לתקן אותם (בוא נגיד שיש תקלה במנוע/גיר - אפשר לגרוט את האוטו).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכב מנהלים יפני\קוריאני מהעשור האחרון נותן תמורה טובה לסכום קניה ותחזוקה נמוך בהרבה.

בהרבה מהם יש מושבי עור, ואם לא (ועדיף שלא, אנחנו בישראל), אז יש מושבי בד נוחים מאוד, אבזור מכל הבא ליד, והשוק שלהן בדרך כלל לא חזק בגלל צריכת דלק גבוהה ו4 דלתות.

פורסם

מאזדה 6 החדשה ממש הרשימה אותי, במיוחד בעיצוב פנים שמרגיש ממש איכותי ופרימיום מהמקובל בקטגוריה, לדעתי מדובר ברכישה מעולה.

כאשר אי שם בעתיד תגיע עם מנוע טורבו היא תהיה מושלמת מבחינתי.

פורסם

מאזדה 6 החדשה לא עולה 50 אש"ח (זה הסכום בו נקב פות"ש). תחשוב 2-3 דורות לאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההערה על המאזדה הגיע בלי קשר לתקציב הראשוני שהוגדר בתחילת השרשור, סתם ההודעות פה הזכירו לי כמה התלהבתי ממנה:)

פורסם

שאלה מוזרה. ברור שבממוצה רכב יותר חדש יתקלקל פחות. רכבי יוקרה לא יותר אמינים מרכבים רגילים.

בנוסף החלקים\עבודה שלהם הרבה יותר יקרים.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

לפי מה שהבנתי פותח שרשור שאל רכב קטן חדיש יותר או SUV ישן יותר, כי הג'פונים ישנים יותר נבנו / הורכבו בתכנון לעמידות טובה יותר בגלל יכולות שטח גבוהות בהקטנות.

לדעתי אופציה 1 היא הנכונה. יכול להיות וג'יפים ישנים יותר החלקים יותר עמידים לזמן או לעומס, יחד עם זאת רק הבדל בקוטר וגודל הצמיג מיכל שמן שיש במנוע. ועוד הרבה פרמטרים שיש ברכבים גדולים יותר.

דעתי אם אתה יכול להסתפק במיני או סופר מיני אין שום סיבה לקבוץ לרכב גדול יותר או יוקרתי יותר.

פורסם

לדעתי צריך פשרה. רכב רגיל מיין סטרים זה משעמם ובדרך כלל חלש ולא מאובזר.

רכב יוקרה משומש זה פוטנציאל הוצאות גבוהות .

הפשרה היא גרסא מאובזרת של דגם שהוא יחסית נפוץ (שלא לדבר על גרסא ספורטיבית).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא 50 אלף ש"ח (40) ולא יוקרה (קורולה מגודלת), אבל אולי אפשר לקשר את המקרה שלי:

https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D674211&share_tid=674211&share_fid=28771&share_type=t

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מאזדה 6 החדשה לא עולה 50 אש"ח (זה הסכום בו נקב פות"ש). תחשוב 2-3 דורות לאחור.

גם מרצדס לא עולה 50 אלף,אולי מונית או רכב בן 10+.

הסכום הסביר הוא 100-120 אלף ופה התלבטות בין מרצדס בת 5-6 למאזדה 6 הכי מאובזרת בת 3.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...