Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים!

ברשותי מיצובישי ספייס סטאר 2015 (דצמ'), תקופת האחריות הסתיימה ולכן אני שוקל לטפל במוסך מורשה רגיל ולא יבואן.

הטיפול הוא טיפול 100 אלף שכולל:

טיפול קטן (כל 20K שמן מנוע, מסנן שמן מנוע וכדו' כרגיל)

+

החלפת פלאגים (כל 100K)

במורשה יבואן הצעת המחיר שקיבלתי היא 1500 ש"ח ומורשה רגיל - 550.

בנוסף במוסך היבואן אמרו לי שהפלאגים שלהם מקוריים ולכן יקרים יותר ומחזיקים יותר(בעלות 140 לפלג) - במורשה רגיל אמרו לי שגם אצלם הפלגים מקוריים (בעלות 80) - למי להאמין והאם זה באמת משנה?

ההבדלים במחירי הטיפול הגיוניים?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Shay Cohen
פורסם

למורשה יש אינטרס שתטפל אצלו, יכול להיות שמדובר באותו מצת בדיוק בשני המוסכים ולכן יחזיק בדיוק אותו דבר בשני המקרים, רק שבמורשה רוצים עליו יותר.

פורסם

אלה אותם מצתים רק שהמורשה יבואן כשמו כן הוא מרשה לעצמו לקחת כמה שהוא רוצה. מצת ארידיום כזה עולה בחנות החלפים כ 80 שח. תבדוק ששמים לך כמובן שמן איכותי בתקן ומסנן שמן מקורי. כמו כן תבדוק בספר רכב מה נחוץ עוד יכול להיות שגם נוזל בלמים נחוץ.

פורסם

1500 ש"ח זה מחיר גבוה מדי, אלא אם יש עוד משהו ברשימת החלפים שלא ציינת. במורשה הפלאגים מקוריים, ומה עם השאר? תוודא שאתה עושה שימוש במסננים מקוריים או תחליפיים מחברה מוכרת לכל הפחות. אל תתפשר על זה. מדובר על הפרש מחירים לא גדול.

פורסם

כבעלים של ספייס סטאר אני יכול להגיד לך בוודאות שאם המחיר אצל מורשה הוא 550 שח הוא משתמש בחלקים חליפיים.

אני עושה טיפול לבד וחלפים מקוריים + שמן איכותי עולים בסביבות ה 450 ש"ח.

פורסם

הוא לא שואל אם זה אוטומטי פלנטרי או רציף, הוא שאל אם זה גיר רגיל או רציף. פות"ש לא ציין את זה בהודעה המקורית.

• תוכן חדש...