Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שיש תיתוקים בעת עליה על במפרים או בורות הרעש נשמע מקדמת הרכב ...

לפני שנה המוסכניק עשה סיבוב על הרכב וסלי לבדוק אמר שצריך להחליף תפוחים השאלה אם הוא לא פשוט ממהר להחליף אותם ? הבנתי שיש כל מיני גומיות שהולכות ושלפעמים זה כל הבעיה... ונחסכת החלפה של חלקים יקרים.

מחר אני רוצה לנסוע למוסך אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לכוון אותי מה לבקש מהמוסכניק לבדוק עוד (שיכול לגרום לרעשים מהפרונט) לפני שאנחנו מתחילים להחליף חלקים יקרים

רכב VW passat 2005 TDI

פורסם

תבקש שירימו את הרכב וייבדקו תותבי משולשים, גומיות מוט מייצב, בולמים, כריות בולמים, מוטות קישור, תפוחי הגה ותפוחי פרונט. כמובן שמה שיימצא לקוי לפני תיקון תבקש לראות בעיניים.

פורסם
מכון פרונטים רציני- פרט לסיבוב על הרכב ירים את הרכב על הליפט ויבדוק את כל חלקי המתלה.

זה מה שעשיתי פעם אחרונה והמכונאי אמר לי זה לא קשור אלי תלך למוסכניק שלך

פורסם

אצלי זה גם היה השבוע. הייתי צריך לעשות כיוון פרונט כי הצמיגים נשחקו לא תקין. הבחור של הכיוון הראה לי גומיה של תפוח משולש קרועה. בחלפתי משולש, עשיתי כיוון פרונט והרעש נעלם.

חשוב חשוב חשוב שתראה בעין את התקלה (כמו שמאור התותח אמר כאן לפני) ואל תאמין למילה שיוצאת להם מהפה. היה לי כבר במכון פרונט שהציג לי "תקלה" - אמר לי שכל הסרן התעקם וצריך להחליף (פוקוס דור 2), שלח אותי למוסך שלידו שבתורו רצה 9,000 ש"ח. למעשה לא היתה תקלה, רק גומיות של תפוחים יבשות. מכרתי את הרכב עם התקלה והוא כנראה נוסע עד היום עם אותן גומיות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אצלי ברכב החלפת מוטות קישור פתר את הבעיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מאיפה אתה שננסה לקשר אותך למישהו באמת עינייני ומקצועי?

יש לי את אותה בעיה במאזדה 6 פרימיום 2009

אני מאזור באר שבע . יש מישהו מולץ ללכת אליו? בחברה אמרו שצריך להחליף את כל ה-4 משולשים וזה עולה 4000 ש"ח כולל כיוון פרונט

תודגה מראש

• תוכן חדש...