Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדבריו החומר יצבע את אזור הדליפה. ויש טעם לחזור רק כשהגז יגמר שוב (תחזור כשהמזגן יפסיק לקרר שוב) - מתי זה יקרה תלוי במזל שלי, אם הבעיה חמורה זה יכול לקרות עוד שבוע אבל בהחלט יתכן שזה יקח חודשים ואולי אף שנים. בכל מקרה הוא אמר שהצבע ישאר גם אם יקח זמן רב.

אם זה נשמע לא סביר אשמח לדעת כדי שאחזור אליו.

תודה רבה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב... אני אעדכן את המשך הסאגה ואבקש ייעוץ כיצד להמשיך מכאן.

• שבועיים אחרי מילוי הגז המזגן שוב הפסיק להוציא אוויר קר.
  • חזרתי אל המקום, הוא בדק עם אולטרה סגול ומשקפיים ומצא כי הצינור (צינור לחץ גבוה הוא קרא לו) דולף.
  • הוא אמר שהוא צריך להכין צינור חדש עם הלחמות - עלות 500 ש"ח כולל מילוי גז חדש - ביצענו.
  • כעבור שבועיים המזגן שוב הפסיק להוציא אוויר קר...
  • היום ביקרתי שם שוב והתהליך נראה לי קצת מוזר אז אמרתי נשמע מה אתם אומרים על מה שקרה שם:

אחד העובדים התחיל בבדיקה של הגז בעזרת המכונה וראה שנגמר הגז.

הוא התייעץ עם המנהל ואז (החלק המוזר: ) שמעתי את המנהל לוחש לו "
תעלה לחץ
" אחרי 2 דקות העובד קורא לי ואומר לי להסתכל על
המעב
. הוא הראה לי שיש שני אזורים אחד כהה יותר ואחד פחות, לטענתו האזור הכהה הוא
רטוב
משמע הגז בעצם בורח משם. ביום שני אני אמור לקבל הצעת מחיר ממנו לגבי מעבה (הוא לקח צילום של הרשיון רכב כדי למצוא חלק מתאים).

בגלל המוניטין הלא מוצלח למוסכים אני באוטומט נוטה לחשוב שעושים לי תרגיל ולכן אולי האירוע הנ"ל הרתיע אותי - כמובן שיכול להיות שהכל נכון ואמיתי אבל התחושה היא תחושה... הלחישה "תעלה לחץ" נשמעת לי כמו טריק להרטיב את האזור כדי למכור לי שהחלק הזה הוא הבעייתי. אולי בכלל ככה תמיד צריך להראות המעבה?

כך או כך התחלתי לחשוב על שדרוג הרכב אז אני תוהה האם כדאי להשקיע בכלל בטיפול כזה (והאם הוא באמת הבעיה בכלל...).

הייתי שמח לדחות את החלפת הרכב בשנה לפחות כי אני מתחתן עוד כמה חודשים והתזמון הוא גרוע אבל לחיות בלי מזגן בקיץ הישראלי זה אסון.

נ.ב

לחיוב אציין שבמסגרת הטיפול של החלפת הצינור הוא החליף לי את הנורה של תיבת ההילוכים בעלות של 30 ש"ח (במקום 70 לפי המחירון שלו).

מודה על העזרה והייעוץ מראש.

שבת שלום

• תוכן חדש...