Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור נסעתי, הרכב שמלפניי נהג אולי על 10-20 קמ"ש לא בהגזמה כשלפניו היה כביש ריק לגמרי.

אני בנאדם עם סבלנות אבל אחרי חצי דקה צפצפתי לו.

בקיצור פתאום הוא התחיל להגביר את המהירות, אמרתי לעצמי סבבה, אחרי כמה שניות הוא בלם בפתאומיות, הייתי בטוח שמדובר בטעות. אחרי כמה שניות שוב הגביר את המהירות וגם אני, ושוב בלם בפתאומיות ובקיצוניות ואז נסע כמו פסיכופט כשהוא עובר בין הנתיבים כאילו להפגין את זה שהוא עצבני עליי. בקיצור הבנאדם בלם בפתאומיות פעמיים כדי שתהיה תאונה, מה שלמזלי לא קרה, אין ספק בכלל שזה מה שקרה אחרי הפעם השניה.

מה ניתן לעשות במצב כזה?אפשר להזמין משטרה? ואם כן איך אפשר להוכיח את זה בכלל.

זה פשוט מרגיז שבהמה כזה נוהג בכבישים ועושה מה שבא לו ולא משלם על זה מחיר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. מצלמת דרך. תיעוד חובה למקרה שחלילה אכן תתנגש בו.

2. לא לעשות דבר. גם אם זה אומר לעמוד בצד ולתת לו להתרחק.

3. להתקשר למשטרה ולדווח על נהג שמהנהיגה שלו עולה חשד שהוא שיכור מהתחת.

4. להיכנס בו. אבל אז אתה צריך להיות בטוח שאתה מכבה את המלצה 1 רגע לפני התאונה ושאתה עם פול טריילר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מקלל בלב אותו ואת מי שהביא אותו לעולם, נותן לו להתרחק ושוכח מזה.

יש מספיק צרות, לחצים וטרדות בחיי היום-יום, אין טעם לתת לבבון כזה להוסיף עליהן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל הרבה אנשים נהיגה זה משחקי אגו, אל תצטרף למשחק הדבילי הזה.

בפעם הבאה אל תצפור אחרי חצי דקה, אפשר להבהב באורות זה נחשב קצת פחות "מעליב".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לשאוף עמוק, לנשוף, ולהמשיך הלאה בחייך.

אם נדרשת ממך נסיעה איטית יותר עד שהמפגע יפנה את הכביש, שיהיה. תזמזם איזה שיר מטופש וקליל ששמרת לסיטואציה.

אם תקפיד על אותה תגובה לכל "גבר-גבר" שהחליט להתפרע

על הכביש, אתה תשכח מכל העניין מהר יותר,

ולמעשה, לא תזכור שהוא קרה בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

או שתקנה רכב גדול, מנוע חזק - הסיכוי שמישהו ינסה איתך את המשחק הזה יהיה קטן בעשרות אחוזים :-D

או שפשוט תירגע - זה מאוד עוזר.

תתקין DVR ותיקח בחשבון שכמו שזה יכול להציל אותך זה יכול גם להפיל אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עוצר בצד לכמה שניות וממשיך לאחר מכן.

לא שווה דקירה/ תאונה בגלל פסיכי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הרכב שמלפנים נוסע על 100 קמ"ש ואתה רוצה להיות יותר מהיר ולנסוע על 150 קמש, למה אתה לא עוקף?

הרי בסוף יוצא שאתה נצמד אליו, צ'ופר, אז מה חשבת שהוא יצמיח כנפיים?

אתה יותר מהיר? כביש פנוי? תעקוף וזהו, וככה לא תכנס למשחקים מיותרים ומסוכנים.

פורסם

לשמור ממנו מרחק

ברגע שהוא יבין שאין לו עם מי לשחק, הוא יעזוב אותך במנוחה

אם הרכב שמלפנים נוסע על 100 קמ"ש ואתה רוצה להיות יותר מהיר ולנסוע על 150 קמש, למה אתה לא עוקף?

הרי בסוף יוצא שאתה נצמד אליו, צ'ופר, אז מה חשבת שהוא יצמיח כנפיים?

אתה יותר מהיר? כביש פנוי? תעקוף וזהו, וככה לא תכנס למשחקים מיותרים ומסוכנים.

אלוהים יודע איך זו הסיטואציה שהבנת מההסבר של פות"ש.

אולי מדובר בכביש עירוני שהפך מנתיב אחד לשניים, ולאחר מכן ככל הנראה גם אם היה מנסה לעבור נתיב הדביל היה חוסם אותו?

פורסם

כבר פתחת שרשור מוזר כזה לפני חודש ונשמע שאתה נהג חדש יחסית.

יש בכביש כל מני יצורים. גם כאלה שנוסעים על 10-20 קמ"ש בנתיב השמאלי בגלל שהם בדיוק ראו נשר דו ראשי על עציץ ליד או שהם בדיוק מתכתבים עם הסבתא הדמנטית שלהם בווטסאפ.

אם אתה נעמד מאחוריהם וצופר, למרות שהנתיב ליד היה פנוי ויכולת לעקוף אותם, קיימת סבירות גבוהה שהם יתעצבנו עליך משום שהברחת את הנשר הדו ראשי מהעציץ או משום שהם פירשו את הצפירה הזו כנסיון אלים שלך לחנך אותם וכשאתה פונה לאנשים אלימים במה שהם מפרשים כאלימות אז אתה מקבל מהם אבו-עלי בנוסח מה שאתה מתאר.

מיותר לריב סתם עם אנשים.

פורסם

אם משגעים משוגע, הוא עלול להג'דנן.

רק אומר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

להתקין מתחת ללוחית הרישוי המסתובבת צמד מקלעי 0.5 אינצ'

אם זה עובד לג'יימס בונד בכל סרט חדש שיוצא, זה יעבוד גם בשבילך.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

רק להבהיר, לא היה לי עוד נתיב ולכן לא יכולתי לעקוף אלא אם הייתי נוסע נגד כיוון התנועה מה שלא רציתי לעשות.

במצב תיאורתי אם הייתה קורית תאונה, אני הייתי אוטומטית האשם כי אני התנגשתי בו מאחורה נכון?

• תוכן חדש...