Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקס מ.

טעית לדעתי בהתנהגות. במקרה שתיארת.

אם היה יוצא אליך עארס, עם סכין או בקבוק שבור, היית עלול לסיים את האירוע באמבולנס או ברכב של החברה קדישא.

מסכים, אבל קורה לצערי לכולנו....

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכולם על הפידבק.

הערה קטנה אני לא מרגיש שהצפצוף הוא לא לצורך, הבנאדם נסע בצורה איטית באופן קיצוני ולאורך די הרבה זמן, לא הייתה לי אפשרות לעקוף, הוא עיכב את כל התנועה, לא חושב שיש צפצוף יותר מוצדק מזה.

חושב או לא, לגבי הצפצוף, הוא לא לצורך. נקודה.

לפי החוק הצפירה היא רק למטרה אחת והיא למנוע תאונה... מה שבמקרה שלך כמעט גרם להפך הגמור...

אז יש צפצוף יותר מוצדק מזה ;-)

פורסם

סאטלה - אתמול נתקעתי אחרי איזה חכמולוג שנתקע ב-60 קמ"ש בשמאלי בכביש מהיר. לא צפרתי, אבל הבהבתי לו כמה פעמים, בלי תגובה. באיזה שלב האיץ מעט ועקף איזה רכב או שניים. כנראה שזה היה בהפסקה בין שיחות הטלפון.

העניין הוא שנסיעה איטית בכביש מהיר - בודאי בנתיב השמאלי - היא מתכון לתאונות חזית - אחור, שבמהירויות האלה בהחלט עשויות לגרום נפגעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סאטלה - אתמול נתקעתי אחרי איזה חכמולוג שנתקע ב-60 קמ"ש בשמאלי בכביש מהיר. לא צפרתי, אבל הבהבתי לו כמה פעמים, בלי תגובה. באיזה שלב האיץ מעט ועקף איזה רכב או שניים. כנראה שזה היה בהפסקה בין שיחות הטלפון.

העניין הוא שנסיעה איטית בכביש מהיר - בודאי בנתיב השמאלי - היא מתכון לתאונות חזית - אחור, שבמהירויות האלה בהחלט עשויות לגרום נפגעים.

ועדיין, המשפט שאין צפצוף מוצדק מזה, זה מה שהתייחסתי אליו...

אם הנהג אינו ערני ונוסע לא בהתאם לתנאי הדרך ומהווה סכנה, לעצמו ולסביבה, אז הייתי צופר לו גם אני,

אבל תסכים שזה לא היה המצב אצל פותהש..

פורסם
תודה לכולם על הפידבק.

הערה קטנה אני לא מרגיש שהצפצוף הוא לא לצורך, הבנאדם נסע בצורה איטית באופן קיצוני ולאורך די הרבה זמן, לא הייתה לי אפשרות לעקוף, הוא עיכב את כל התנועה, לא חושב שיש צפצוף יותר מוצדק מזה.

עפ"י חוק, צפירה מותרת רק על מנת למנוע תאונה.

לצערי הרב, חוקית, אין מה לעשות בסיטואציה כזאת חוץ מלעקוף. שאמרת שהיה אפשר אבל לא רצית לחצות לכיוון הנגדי. אין מה לעשות, אבל לפעמים אפילו בכביש בינעירוני אתה נתקע מאחורי טרקטור שנוסע 40 קמ"ש וכדי לעקוף אותו אתה חייב לנסוע בנתיב הנגדי, ואם אין אפשרות, אז מחכים ומקללים בלב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בדקתי בחנ"א.

על צפירה בדרך בין עירונית אין סעיף אישום. יש רק על צפירה ארוכה מהנדרש לפי הנסיבות, קנס 250 ש"ח ללא נקודות.

על עקיפה מימין גם קנס של 250 ש"ח, אבל 4 נקודות ואין לתת דו"ח אזהרה.

אז כנראה שצפירה קצרה תעבור בשלום גם אם יש ניידת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...