Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר רובוטי יונדאי ולסוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תופעה בוולוסטר כאשר אני מכניס לרברס או בהעברה לפעמים מראשון לשני אני שומע רעש של מכה כזה.

הרכב לא נותן דחיפה או משו רק רעש קטן כזה, חשוב להגיד שאם לא נלחץ גז רגע אחרי הכנסה לרברס אין מכה והכןל חלק כנל לגבי מעבר בין ראשון לשני.

האם התופעה תקינה לגיר הרובוטי כפול מצמד?

פורסם

כשאתה מעביר לרוורס תחכה שניה ואז תכניס גז, אולי ההילוך לא מספיק להשתלב כראוי.

כמו כן תוודא שהרכב לא בתנועה כשאתה עושה את זה, יכול לגרום לשחיקת הגיר וחבל.

מצד שני אולי הגיע הזמן לבדוק שמן גיר (כמה הרכב נסע?), מערכת רובוטית בד"כ רגישות יותר מגיר ידני או אוטומטי

Opel Adam S 2017

פורסם

היו כמה וכמה שרשורים על בעיות בגיר של הוולוסטר. מעניין שכשמדובר ברכב יפאני/קוריאני עם בעיות, עיתונות הרכב שומרת על שתיקה רועמת (ראו את התביעה הייצוגית שמתארגנת בנוגע לגיר של הג'וק איך אף אחד לא מדבר על זה ומעלים עין).

פורסם
כשאתה מעביר לרוורס תחכה שניה ואז תכניס גז, אולי ההילוך לא מספיק להשתלב כראוי.

כמו כן תוודא שהרכב לא בתנועה כשאתה עושה את זה, יכול לגרום לשחיקת הגיר וחבל.

מצד שני אולי הגיע הזמן לבדוק שמן גיר (כמה הרכב נסע?), מערכת רובוטית בד"כ רגישות יותר מגיר ידני או אוטומטי

הרכב נסע 85 אלף קילומטר

• תוכן חדש...