Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בעיה למצוא כזה פלאייר אצל אחד היצרנים הידועים, אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו אחד כבר כמה שנים והוא מרוצה ממנו.

נמאס לי מאלה שמתנהגים היטב כשהם חדשים, ולאחר מספר שימושים מקבלים פיתול או "בורחים" מהמצב שאליו כוילו.

תודה.

פורסם

הייתי צריך לחפש בגוגל בשביל להבין על מה אתה מדבר...

תשקיע בחברה טובה, יש לי כמה Channellock שעובדים קשה, גם Crescent חברה טובה.

תחפש באנגלית straight jaw pliers.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

תודה בנצי. החברות שציינת הן יצרניות אמריקאיות מעולות, אני מכיר אותן, אבל בשיטת הכיול/התאמה של פלאייר משאבות יש כמה שיטות, שבהן הפין של החלק האחד נע או נמצא בתוך מסילת ההתאמה של החלק השני.

מה שאני מבקש בעצם לדעת למי יש ניסיון עם שיטה טובה והוא יכול להמליץ עליה.

אגב בנצי, לדעתי אתה מתכוון לפלאייר מתכוונן, יעני ג'אבקה.

נא ראה קישור לתמונות של הכלי שאני מבקש עליו המלצה:

https://www.google.com/search?q=water+pump+pliers&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiqzcOdxcPhAhVP6KQKHUtNCxUQsAR6BAgIEAE&biw=1920&bih=937

פורסם

לי יש אחד כזה שהכוונון נעשה ע"י לחיצה על כפתור, הזזה למצב הרצוי ואז שחרור הכפתור. ואז הוא לא בורח לשום מקום עד שלא תלחץ שוב. פשוט אך גאוני ועובד מצוין.

https://www.toolsworld.co.il/items/1116266-%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%95%D7%AA-8-IRWIN

Stay Dirty

פורסם
תודה בנצי. החברות שציינת הן יצרניות אמריקאיות מעולות, אני מכיר אותן, אבל בשיטת הכיול/התאמה של פלאייר משאבות יש כמה שיטות, שבהן הפין של החלק האחד נע או נמצא בתוך מסילת ההתאמה של החלק השני.

מה שאני מבקש בעצם לדעת למי יש ניסיון עם שיטה טובה והוא יכול להמליץ עליה.

אגב בנצי, לדעתי אתה מתכוון לפלאייר מתכוונן, יעני ג'אבקה.

נא ראה קישור לתמונות של הכלי שאני מבקש עליו המלצה:

https://www.google.com/search?q=water+pump+pliers&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiqzcOdxcPhAhVP6KQKHUtNCxUQsAR6BAgIEAE&biw=1920&bih=937

שזה בדיוק מה שאני מתכוון אליו, זה עם הכפתור מצויין, נמצא כמעט בכל אחד מהכלים המודרניים, יש לי את המילוויקי שבמרכז התמונה בתיק הכלים הנייד, מצויין.ae9b617607573de299032110791ffdd7.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

הכלים של קניפקס מצויינים.

אני יכול להמליץ גם על CK, STAHLWILLE, SNAP ON ואולי גם על אירווין, לא ניסיתי אותם עדיין.

קח בחשבון שהמחיר של רוב החברות אסטרונומי. לדעתי סוג של מוצדק, אם אתה מחפש כלי אמיתי לשימוש לכל החיים.

אני קצת משוחד לכיוון ה STAHLWILLE. התגלגל לידיים שלי כלי משומש, שעבר התעללות בחיל האוויר הישראלי.

עדיין תקין, עדיין עובד... הישג משמעותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שציינתי, יצרנים מעולים יש למכביר ואני מכיר את כל השמות. השאלה שלי הייתה לגבי שיטת העבודה של הכלי.

אמר אספאסף דבר מענין, העיר עיניי לגבי כפתור או לחצן וזה בהחלט מענין אותי.

אני מבקש לדעת מניסיון אישי, איזו שיטה הכי טובה בעיניכם.

אני אגב לא מנסה לעשות מזה ענין או בלון, אבל משיטוט קצר הבנתי שמדובר בסכום כסף לא קטן.

בדקתי כבר סרטוני יוטיוב בנושא.

פורסם

השנקל שלי?

כל עוד מדובר במוצר עם שם, ידוע ומוכר, השיטה שלו פחות משנה.

כן כפתור, לא כפתור, העדפת משתמש.

הכלים הטובים בנויים לעבוד היטב בכל השיטות, והם אכן עובדים היטב בלי הפתעות ללא הכפתור (מניסיוני).

לדעתי פה הכפתור יגרע יותר מאשר יוסיף, מהירות הכוונון יחד עם הוספת משהו מכני שיכול להתקלקל באיזה שהוא שלב (לא משנה בעוד כמה שנים-20, 30...).

אני לא הייתי מחפש עם כפתור מראש, אלא אם נתקלתי באחד שמאד מאד מאד מצא חן בעיניי. לדעתי הכפתור מיותר פה.

התלבטות נעימה.

פורסם

יש יצרן בשם nws שגם מייצר כלים מעולים.

הקוקוריקו שלו למיטב ידיעתי לא עם כפתור

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
יש יצרן בשם nws שגם מייצר כלים מעולים.

אני מאוהב בעיצוב של הפלאיירים שלו! יש לי 2, אף ארוך ומכונאי, ובנוסף אף ארוך VDE לחשמל.

אני נשבע לך שזו הייתה הפעם הראשונה והיחידה עד היום שראיתי פלאייר והתלהבתי...:lol:

פורסם

עם כפתור כיוונון.

עלה 70 שח בא.ב. הדראוליקה בקסטינה.

אני מרוצה.33fac221d31e6e14f532d0f11fca74ab.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...